• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba bende Eylül ayında tedavimi oldum 3 tane yumoşum benim regl olmamı bekliyorlar. Regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah 😍

3.gün Çift embriyo transferi olacak nasipse. 3.gün embriyosu oldukları için gözümü korkutuyor ama hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🤲

Canımmm ne yaptın? Transferini oldun mu?
Oldum canım aldım bebişim tutunur inşallah. Transferi yaptıkları yer çok soğuktu birazda beklettiler çok üşümüştüm. Ee birazda öncesinden uykusuzluk olunca gelip yemek yiyip hemen yattım. Zaten hastneden çıkmam 7 di. İdrara çok sıkışıklık dediklerine hiç bakmayın çok sıkışık olmadığım halde doktor rahime ulasamadi bir bardak kadar bosalttirdi. Abdestliydim onun bozulmasına üzüldüm duamı eksik etmedim ama inşallah sonuç güzel olur bakalım.🤗

Uyuyamazsın da sen şimdi heyecandan 😁 ne rüyalar gördüm sabaha kadar 🤣🤣🤣
İki akşamdır uyuyamıyorum 😂 hep sanki ameliyathanede gibiydim rüyamda oralarda dolanıyorum :KK70:
Ayy cok heyecanli gerçekten 😊 güzel güzel yumurtaların çıksın inşallah 🤲 bize de haber et 😊
Amin canımm şimdi gidiyorum çıkınca yazıcam hemen 🥰🥰😘

Garip bize tedavinin başından beri yasak kondu aksi halde tedavi boşuna olmuş olur
Bende opuya kadar olan dönemde yasak dediler enfeksiyon riskinden dolayı. Sonraki dönemde transfere kadar yasak denilmedi. Hatta transfere bir hafta kala ben sordum fitil kullanacağın dönem kes ilişkiyi dedi

Berfu demirdeydim zaten canim..acaba bir şans daha mi versem ama labratuvarinda benim şüphem zaten...Hulusi hocaya da cok iyi diyorlar cok duydum ama gene labratuvar olarak nasıldır acaba ??
Instagram'da birini takip ediyorum esgimira diye o bahcecide tedavi görüyor şuan ankarada ve çok memnun bir bak istersen profilinde 2. Çocuk diye bir başlık açmış anlatıyor ayrıntılı yasadiklarini

Ankara bahcecide tedavi olup negatif oldu zaten.. İstanbul bahcrcide cem beyi cok duydum takipçisiyimde ileri yas ta özellikle cok paylaşım yapıyor goruyorum..ankwra bahceciyle labrwtuvar şartları aynimidir acaba kafam cok karışık..
Yeni bir doktor gelmiş ankara bhceciye Selen hanımdı yanlış değilse bir araştırın. Ben şişli memorildayim negatif olsada yinede burada devam etmeyi düşünüyorum memnunum. Bazen negatif olması merkezden dolayı değildir daha zamanı gelmemiş olabilir. Rabbim tez zamanda zahmetsiz nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar beni de merkezden aradılar. Yumurtaların 8 tanesi olgunmuş. 8'i de döllenmiş. Allah'ım 1 yada 2 tanesini 5. güne kaliteli sağlıklı bir şekilde eriştir inşaallah 🤲
Günaydın canım. Hadi Gözünaydin 😁 fazlası gider 5. Güne hayırlısı ile 🙏🏻💕

amiiin canımmm çok güzel haber bu şimdilikkk inşallah 5.güne çıktıklarının haberinide alırız
Bizim erkek faktörüydü. Dün eşimden örneği tesa yöntemiyle aldılar. Dr.'u 2 tüp sperm aldıklarını ve hareketli olduğunu söyledi eşime. 5. Güne gitmeleri de erkeğe bağlıymış ya, gider diye umut ediyorum. Çünkü epey kaliteli. Hareketin tüp bebekte anlamı yoktur ki diye düşünüyordum ama demek ki kalitesi ordan anlaşılıyor

Merhaba bende Eylül ayında tedavimi oldum 3 tane yumoşum benim regl olmamı bekliyorlar. Regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah 😍

3.gün Çift embriyo transferi olacak nasipse. 3.gün embriyosu oldukları için gözümü korkutuyor ama hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🤲
hayırlısı olsun canım bnim 3.gün embriyosu deyip geçmeee bazıları öyle bir tutunuyorki annelerinee

Back