Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Zaman çabuk geçiyor 1 ay da gelir hemen bak gör genelde sokturucu 6 gün kullanılıyor canım sen doktorun dediği şekilde kullan.
Dimi öyle yapiyim ya haklısın. Engel olamadığımız tek şey zaman be canım doğru dedin

Aydan aydan ilacin dozundan dozuna farkli yumurta elde edilebiliyo her ay illaki 5 olacak diye birsey yok klinikten klinige cift embriyo degisiyor ama genelde 35 yas alti ilk 2 denemede cift koymak yasal degilmis
Tesekkur ederim arkadasim bilgilerin icin sagol ben 30 yasimdayim sanirim yapmazlar, hakkimizda hayirlisi olsun ben yine meraktan sordum

Bende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Hayırlısı olsun canım kaç yumurta toplandı taze transfer mi olucaksin

Bende istiyordum 2 embriyo ama yasakmis olsun 1 olsun bizim olsunda ona binlerce sukrederiz
Üst kat komşumun ikiz olmuş tüp ile ardından 1 yıl sonra şak diye kendiliğinden oldu kızları.İkizi çok isterdim ben de üsttekileri görünce Allahım sen hayırlısını ver tek olsun sağlıklı olsun demeye başladım

Ay masallah Rabbim ol dedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…