- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.441
Dimi öyle yapiyim ya haklısın. Engel olamadığımız tek şey zaman be canım doğru dedinZaman çabuk geçiyor 1 ay da gelir hemen bak görgenelde sokturucu 6 gün kullanılıyor canım sen doktorun dediği şekilde kullan.
Sonraki adet tarihinize kadar ilişki yasak dediler bana.Bize de yasak demediler
Onu niye veriyolar acaba? Rahim tamamen bosalsin diye herhalde6 gun canim bende 6 gun kulalndim adeti bekliyorum
Bana da yasak dedilerSonraki adet tarihinize kadar ilişki yasak dediler bana.
Tesekkur ederim arkadasim bilgilerin icin sagolAydan aydan ilacin dozundan dozuna farkli yumurta elde edilebiliyo her ay illaki 5 olacak diye birsey yokklinikten klinige cift embriyo degisiyor ama genelde 35 yas alti ilk 2 denemede cift koymak yasal degilmis
Bilmiyorum ki inanki herhaldeOnu niye veriyolar acaba? Rahim tamamen bosalsin diye herhalde
Garip bize tedavinin başından beri yasak kondu aksi halde tedavi boşuna olmuş olurBize de yasak demediler
Bende istiyordum 2 embriyo ama yasakmis olsun 1 olsun bizim olsunda ona binlerce sukrederizTesekkur ederim arkadasim bilgilerin icin sagolben 30 yasimdayim sanirim yapmazlar, hakkimizda hayirlisi olsun ben yine meraktan sordum
Hayırlısı olsun canımBende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Hayirli haberler al insallahAy sorma canım gerginim niyeyse sabahtan beri işe vurduk kendimi evde. Yarın 5 buçuk gibi olacakmış transfer 3 te hastanede ol dediler
Üst kat komşumun ikiz olmuş tüp ile ardından 1 yıl sonra şak diye kendiliğinden oldu kızları.İkizi çok isterdim ben de üsttekileri görünce Allahım sen hayırlısını ver tek olsun sağlıklı olsun demeye başladımBende istiyordum 2 embriyo ama yasakmis olsun 1 olsun bizim olsunda ona binlerce sukrederiz
Sadece yumurta toplamadan 3 gun oncesi ve 3 gun sonrasi yasak dediGarip bize tedavinin başından beri yasak kondu aksi halde tedavi boşuna olmuş olur
Ay masallah Rabbim ol dedikten sonraÜst kat komşumun ikiz olmuş tüp ile ardından 1 yıl sonra şak diye kendiliğinden oldu kızları.İkizi çok isterdim ben de üsttekileri görünce Allahım sen hayırlısını ver tek olsun sağlıklı olsun demeye başladım
Benim iki adet beklendi canimOludan sonraki adetle basliyorlarmi hemen kimisi 2 adet bekleniyor diyor kisiden kisiyr goremi degisiyorki
Dr.u görüce sorarım artıkBilmiyorum ki inanki herhalde
Anladim hayirlisi olsun inslalah saglikli hayirli kavusalimdaBenim iki adet beklendi canim
Aynen canım ☺☺☺Anladim hayirlisi olsun inslalah saglikli hayirli kavusalimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?