• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bugün senasu1 senasu1 arkadaşımızın transfer günü kızlar bol bol dua edelim arkadaşımıza. senasu1 senasu1 canımmm dört gözle senden haber bekliyorummm
Hastanedeyim canım bilgi verildi yatış yapıldı bekliyorum transfer için almalarını. 5 AA kalite embriyo transfer edilecek mis. 11 Kasım test günüm 😍

Benim doktorumda tam tersini düşünüyor. Çok yumurta olunca en iyisini seçme adına 5. Güne kadar gelişen savaşan embriyoyu seçelim diyip 5. Günü bekletiyor mutlaka, eğer hala çok embriyo varsa ekonomik güce göre genetiğe gönderip iyinin en iyisini seçme taraftarı

Cok fena gercekten progesteron iğne 1 haftadan sonra oturamamaya başlıyosun
ben göbekten vuruluyorum öyle çok aprı yapmıyor isterseniz doktorunuza danışın

Benim 3. Tüp bebeğim ilk denememde ertesi gün koli yapıp ev taşıdım günlük hayatıma devam etmiştim hemen wcyede girmiştim. İkiz gebelik olmuştu. 2. Denememde tek embriyo transfer ettirdim avmye gidip alışveriş yapmıştık yine pozitifti çok şükür. Şimdi 3. Denememde yatak döşek yatmayı uyumayı düşünmüyorum bence tüp bebek biraz şans işi

Canım yumurtası az toplananlarda genelde 2. Toplama yapılıyor senin için daha iyi olur
benim ilk denememde kalitesiz yumurtalar olduğu için 3. Güne giden 2 embriyom vardı sadece tutundu 2. Denememdede 1 embriyo 5, güne 2 embriyo 6. Güne gitti donduruldu. Doktorum hiç art arda denemedi nedense olanı transfer etti hep
Bu progestoron iğne dediğiniz kendimiz vurulacağımız cinsten olanlardan mı?

Cok yumurta olmayıncada 5 e goturmuyolar canım cunku olanlarda 5 e gidemezse transfer edemıyolar en azından 3 te olanı koyabılıyo

Hastanedeyim canım bilgi verildi yatış yapıldı bekliyorum transfer için almalarını. 5 AA kalite embriyo transfer edilecek mis. 11 Kasım test günüm 😍
Hakkında hayırlısı olsun canim. Pozitifi görürsün inşaallah 🤲

Ben de bugün opu oldum. 7 yumurta bekliyorduk 11 tane toplandı. Transfer bidaha ki adete kaldı 😑 adet söktürücü verdi bana. Size de verdi mi?
Hadi Gözünaydin atlatmissin. Genelde toplama da fazla yumurta çıkıyor. İnsallahh hepsi 5.gune gider kaliteli olur canım.
Neden bir dahaki adete kaldı peki. Opu dan 11 gün sonra adet olmuştum ben söktürücü kullanmadım.

Bide benim rahmimin kalınlaşma yada ince olma gibi bi durumu yok. Illa ki ilaç kullanmak zorunda mıyız? Gereksiz hormon istemiyorum 😞

Hadi Gözünaydin atlatmissin. Genelde toplama da fazla yumurta çıkıyor. İnsallahh hepsi 5.gune gider kaliteli olur canım.
Neden bir dahaki adete kaldı peki. Opu dan 11 gün sonra adet olmuştum ben söktürücü kullanmadım.
Bilmem dinlensin diye herhalde. Kafam bulutluydu hiç sormak aklıma gelmedi. Zaten ben de istiyodum. Donup çözülen daha çabuk tutunuyo diye duymuştum. Ama 1 ay daha beklemek sıkıcı tabii

Bilmem dinlensin diye herhalde. Kafam bulutluydu hiç sormak aklıma gelmedi. Zaten ben de istiyodum. Donup çözülen daha çabuk tutunuyo diye duymuştum. Ama 1 ay daha beklemek sıkıcı tabii
1 ay değil canım opudan sonra çabuk adet olunuyor ben 11 gün sonra oldum 5 6 gün sonra adet olanda var. Söktürücü ye ne zman başlıcaksij

Back