- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.461
Ankarada tedavi olan memnun olan oldu mu kizlar..ben 24 ekimde transfer olmustum yazmıştım size de...negatifi gördüm malesefsimdi yeni bi yerden mi devam etsem yer aramakta cok zor geliyor artik
İlişkiyi yasaklıyolar galıba doğal tedavıde yumurtlama zamanına denk gelırse hamıle kalma olacak diye duymuştum. Bana lucrın verdıler yumurtalarım küçük kalsın diyeGarip bize tedavinin başından beri yasak kondu aksi halde tedavi boşuna olmuş olur
Canım çok mutlu oldumHastanedeyim canım bilgi verildi yatış yapıldı bekliyorum transfer için almalarını. 5 AA kalite embriyo transfer edilecek mis. 11 Kasım test günüm
Ben istanbuldayim ama bahçeciden memnunum. Ha burası ha ankara farketmez diye düşünüyorum. Bahçeciyi araştırmalısın bence
Kuzum benim daha yarın opu olacak, şimdilik transfer için de cumaya taze dedi ama rahmin durumuna da bağlı sanırımAynen canım gersey guzel olacak bakalımsen başladın mı transfer hazrlıgına yoksa taze transfer mı olacaktı?
Yaa ne güzel 7 beklerken 11 gelmesiBen de bugün opu oldum. 7 yumurta bekliyorduk 11 tane toplandı. Transfer bidaha ki adete kaldıadet söktürücü verdi bana. Size de verdi mi?
Geçmiş olsunBende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Canım Ankarada Hulusi Zeyneloğluna çok iyi diyorlar bir de Berfu demir, ikisini çok duydumAnkarada tedavi olan memnun olan oldu mu kizlar..ben 24 ekimde transfer olmustum yazmıştım size de...negatifi gördüm malesefsimdi yeni bi yerden mi devam etsem yer aramakta cok zor geliyor artik
Berfu demirdeydim zaten canim..acaba bir şans daha mi versem ama labratuvarinda benim şüphem zaten...Hulusi hocaya da cok iyi diyorlar cok duydum ama gene labratuvar olarak nasıldır acaba ??Canım Ankarada Hulusi Zeyneloğluna çok iyi diyorlar bir de Berfu demir, ikisini çok duydum
Ankara bahcecide tedavi olup negatif oldu zaten.. İstanbul bahcrcide cem beyi cok duydum takipçisiyimde ileri yas ta özellikle cok paylaşım yapıyor goruyorum..ankwra bahceciyle labrwtuvar şartları aynimidir acaba kafam cok karışık..Ben istanbuldayim ama bahçeciden memnunum. Ha burası ha ankara farketmez diye düşünüyorum. Bahçeciyi araştırmalısın bence
Berfu demirdeydim zaten canim..acaba bir şans daha mi versem ama labratuvarinda benim şüphem zaten...Hulusi hocaya da cok iyi diyorlar cok duydum ama gene labratuvar olarak nasıldır acaba ??
Kaçta gidiceksin? Allah kolaylık versin canım. kaliteli yumurtaların olsun inşaallahKuzum benim daha yarın opu olacak, şimdilik transfer için de cumaya taze dedi ama rahmin durumuna da bağlı sanırım
Yaa ne güzel 7 beklerken 11 gelmesiAslında iyi olmuş canım rahmin kendini toprlamış olacak
Geçmiş olsunBen de yarın olacağım, kaç yumurta toplandı
Onu bilmiyordum canım. Aynıdır herhaldeAnkara bahcecide tedavi olup negatif oldu zaten.. İstanbul bahcrcide cem beyi cok duydum takipçisiyimde ileri yas ta özellikle cok paylaşım yapıyor goruyorum..ankwra bahceciyle labrwtuvar şartları aynimidir acaba kafam cok karışık..
10gibi hastanede ol dediler, 12ye işlem yazdıKaçta gidiceksin? Allah kolaylık versin canım. kaliteli yumurtaların olsun inşaallah
Uyuyamazsın da sen şimdi heyecandan10gibi hastanede ol dediler, 12ye işlem yazdıamin canım çok sağol inşallah
Bana direk yasak konduğu için ekstra yumurta baskılayıcı ilaç vermedilerİlişkiyi yasaklıyolar galıba doğal tedavıde yumurtlama zamanına denk gelırse hamıle kalma olacak diye duymuştum. Bana lucrın verdıler yumurtalarım küçük kalsın diye
Hosgeldin canim sendeBende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Ayy cok heyecanli gerçekten10gibi hastanede ol dediler, 12ye işlem yazdıamin canım çok sağol inşallah
MerhabaMerhaba hanimlar bende ekim 27 de transferm oldu suan beklemedeyim igneler bitmek bilmiyor ama insallah değer cektiklerimize zaten olma ihtimalini dusununce hersey unutuluyor
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Belirtin var mı?Insallah cok cok guzel olur enerjimizi yuksek tutalim hersey guzel olacak inaniyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?