Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen canım gersey guzel olacak bakalım sen başladın mı transfer hazrlıgına yoksa taze transfer mı olacaktı?
Kuzum benim daha yarın opu olacak, şimdilik transfer için de cumaya taze dedi ama rahmin durumuna da bağlı sanırım
Ben de bugün opu oldum. 7 yumurta bekliyorduk 11 tane toplandı. Transfer bidaha ki adete kaldı adet söktürücü verdi bana. Size de verdi mi?
Yaa ne güzel 7 beklerken 11 gelmesi Aslında iyi olmuş canım rahmin kendini toprlamış olacak
Bende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Geçmiş olsun Ben de yarın olacağım, kaç yumurta toplandı

Ankarada tedavi olan memnun olan oldu mu kizlar..ben 24 ekimde transfer olmustum yazmıştım size de...negatifi gördüm malesef simdi yeni bi yerden mi devam etsem yer aramakta cok zor geliyor artik
Canım Ankarada Hulusi Zeyneloğluna çok iyi diyorlar bir de Berfu demir, ikisini çok duydum

Canım Ankarada Hulusi Zeyneloğluna çok iyi diyorlar bir de Berfu demir, ikisini çok duydum
Berfu demirdeydim zaten canim..acaba bir şans daha mi versem ama labratuvarinda benim şüphem zaten...Hulusi hocaya da cok iyi diyorlar cok duydum ama gene labratuvar olarak nasıldır acaba ??

Ben istanbuldayim ama bahçeciden memnunum. Ha burası ha ankara farketmez diye düşünüyorum. Bahçeciyi araştırmalısın bence
Ankara bahcecide tedavi olup negatif oldu zaten.. İstanbul bahcrcide cem beyi cok duydum takipçisiyimde ileri yas ta özellikle cok paylaşım yapıyor goruyorum..ankwra bahceciyle labrwtuvar şartları aynimidir acaba kafam cok karışık..

Kaçta gidiceksin? Allah kolaylık versin canım. kaliteli yumurtaların olsun inşaallah

Onu bilmiyordum canım. Aynıdır herhalde

Bende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Hosgeldin canim sende İnsallah güzel haberler alırsın opudan sonra hızlı geciyo zaman, bi anda transfer oluyorsun

Merhaba hanimlar bende ekim 27 de transferm oldu suan beklemedeyim igneler bitmek bilmiyor ama insallah değer cektiklerimize zaten olma ihtimalini dusununce hersey unutuluyor
Merhaba burada ilk sonucu sen alicaksin demek. Dilerim pozitifle bir başlangıç yaparız ve hepimizin pozitif devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…