Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok tesekkur edeeim cevabin icin canim..en son opuden 2 gun once son kontrolumde doktorum muayene ederken..cok guzel 3 cizgi rahim demisti hemsireye soyliyodu ayni zmanda ordan aklimda kalmis benimde..burda da gorunce merak ettim..tekrar tesekkur ederim..ama 3. Transferim ilk defa boyle bisey duydum..ve 3. Transferimde ki doktorum ilk defa soyledide duydum..ilk 2 sinde farkli bir doktordaydim..hic bahsetmemisti bile..

Kızlar benim hala regl gelmedi doktorumun asistanı ile görüştüm 12.güne kadar olan gecikmeleri bekliyoruz ama 12yi geçerse haber ver dedi bekliyoruz bakalım. Ben eğer olmazsa yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında. Yani kasıklarımda batmalar yaşıyorum adet olacak gibi kaç gündür gelen giden yok ama bir an önce olmak istiyorum artık

Bana da vermisti adet sokturucu ve antibiyotik hayirli olsun inslalah guzelce dollenirler diger adetle gel dedi demi nasil rahatmiyti opu
Amin canım inşaallah. Evet adetin 2. Günü gidicem. Opu da iyiydi çabuk toparlandim çok şükür. Ağzımdan vermediler narkoz

1 ay değil canım opudan sonra çabuk adet olunuyor ben 11 gün sonra oldum 5 6 gün sonra adet olanda var. Söktürücü ye ne zman başlıcaksij
Öyle de transfer bidahaki adetin 15 20 gün arası yapiliyor ya. Transfere yaklaşık 1 ay var. Bu akşam basladim. 6 gün kullan dedi. Zaten 6 günlükmüş ilac. Ama eczaci üstüne 4 gün yazmis. Kafam karisti. Uarin sorucam.

Canım sen de lucrin vurunmustun demi? O ağrıların nedeni iğne canim. Eğer adetin gelmezse sana adet sokturucu verecekler kuzum

Canım bu her ayda olmayabılıyomuş olmazsa tutmıcak bişeyde yokmuş ama gormek istedıkleri bişey 3 cizgi Ne demek canım benım

Zaman çabuk geçiyor 1 ay da gelir hemen bak gör genelde sokturucu 6 gün kullanılıyor canım sen doktorun dediği şekilde kullan.

Canım cinsel ilişki yasak değil miydi sizde ?

Kizlar aranizda benim gibi ikinci yumurta toplamada yumurta sayisi degisen var mi? Tekrardan bu olaylara girip de ayni adet yumurta mi cikiyor yoksa hep. Aydan aya degisiyor mu? Mesela benim bu ay 5 tane toplandi onumuzdeki ayda da mi 5 tane olur? Bir de ben artik prosedurun disinda mi olurum acaba iki tane embriyo koymalarini istesem yaparlar mi? Cahilligim diz boyu kizlar kusura bakmayin asla hicbir seyi bilmiyorum insallah bir gun ben de burda birinin sorusuna cevap verebilirim sizin gibi

Aydan aydan ilacin dozundan dozuna farkli yumurta elde edilebiliyo her ay illaki 5 olacak diye birsey yok klinikten klinige cift embriyo degisiyor ama genelde 35 yas alti ilk 2 denemede cift koymak yasal degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…