• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Zaman çabuk geçiyor 1 ay da gelir hemen bak gör 😁 genelde sokturucu 6 gün kullanılıyor canım sen doktorun dediği şekilde kullan.
Dimi öyle yapiyim ya haklısın. Engel olamadığımız tek şey zaman be canım doğru dedin 👍

Aydan aydan ilacin dozundan dozuna farkli yumurta elde edilebiliyo her ay illaki 5 olacak diye birsey yok😊 klinikten klinige cift embriyo degisiyor ama genelde 35 yas alti ilk 2 denemede cift koymak yasal degilmis😊
Tesekkur ederim arkadasim bilgilerin icin sagol 💛 ben 30 yasimdayim sanirim yapmazlar, hakkimizda hayirlisi olsun ben yine meraktan sordum 💗

Bende bu gün opu oldum toplandı yumurtalar sancım var biraz kritik geçecek olan 3 günmüş embriyoları takip edeceklermiş Ah be kuzular alsak ya hepimiz kucaklarımıza güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Hayırlısı olsun canım 💕 kaç yumurta toplandı taze transfer mi olucaksin

Bende istiyordum 2 embriyo ama yasakmis olsun 1 olsun bizim olsunda ona binlerce sukrederiz🤗🤗
Üst kat komşumun ikiz olmuş tüp ile ardından 1 yıl sonra şak diye kendiliğinden oldu kızları.İkizi çok isterdim ben de üsttekileri görünce Allahım sen hayırlısını ver tek olsun sağlıklı olsun demeye başladım 😂

Üst kat komşumun ikiz olmuş tüp ile ardından 1 yıl sonra şak diye kendiliğinden oldu kızları.İkizi çok isterdim ben de üsttekileri görünce Allahım sen hayırlısını ver tek olsun sağlıklı olsun demeye başladım 😂
Ay masallah Rabbim ol dedikten sonra🤗🤗

Back