- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.221
Umarım öyledir canımAbimin eşi hamile 7 haftalık ve 1 haftadr akıntısı cok fazlaymış kimisi erken kimisi geç olabilir elbette. Akinti zaten hamilelik belirtisi canım akinti iyidir rahim temizlenir
Bile bile lades yapıyoruz bazen hiç rahat durmuyoruz erken canım daha gelir o gelir merak etmeBel agrisi bende de cok var ya, hatta kalçama vuruyor artik. Bu arada bu sabah cikmayacagini bile bile test yaptim sabahin yedisindeE sonuc tabii ki negatif. Besinci gundeyim bakalim.
Kizlar herkese merhaba. 17 kasimda 4.gun embriyosu transfer olmustum. Transfer Gunu haric 8.gun Sabah kan testim 36. 10.gun sabahi 99 cikti beta. En sonki adet tarihim 3 kasimdi. Beta dusuk mu sizce? Gerci 4.gun embriyosuydu ve 8.gun sabah cok erken saatte verdim yani o gun bile dolmamisti
Ama yinede burdaki degerler hep cok yuksek
Bile bile lades yapıyoruz bazen hiç rahat durmuyoruz erken canım daha gelir o gelir merak etme
İnşallah canım dünden beri giriş yapamıyordum sonunda oldu bu arada doktorum dört gün sonra test istedi nedense çarşanbaya kadar umarım evladım benimle devam eder ve sonrasındada tabiDeğerin güzel canım maşallah, canını sıkma bebişin seninle, 2 gün sonra daha da çok artacak inşallah
Bugün 9 günüm
Bende daha başka idrar yapmadim
Kana bile gidesim yok.
Çünkü hiç mi belirti olmazzz
Benim evde yok ondan bugün rahatımBen de biliyorum aslinda ama adim gibi de eminim ki yarin sabah kendimi tutamayip yine yapicam.
Benim evde yok ondan bugün rahatım
Benim de sağ kasığıma batma oluyor şimdi. Hemşire 1-2 gün kasık ağrısı olabilir demişti. Ben de 5. Gün yapıcam ama prediktor early aldım. Kanda değer 6 olduğunda bana pozitifi göstermişti bir önceki gebeliğimde.Bel agrisi bende de cok var ya, hatta kalçama vuruyor artik. Bu arada bu sabah cikmayacagini bile bile test yaptim sabahin yedisindeE sonuc tabii ki negatif. Besinci gundeyim bakalim.
Benim de sağ kasığıma batma oluyor şimdi. Hemşire 1-2 gün kasık ağrısı olabilir demişti. Ben de 5. Gün yapıcam ama prediktor early aldım. Kanda değer 6 olduğunda bana pozitifi göstermişti bir önceki gebeliğimde.
Çarşamba görcez bakalım kan verene kadar kalan testleri de yaparımCanın bu çok belirgin maşallah200-300 diyorum nedense
Ben transfer oldum test gününü bekliyorumArkadaslar merhaba, oncelikle hepimize rabbim hayirlica sagliklica en kisa surede evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahBen de tedaviye basladim. Az once 3. Ignemi oldum sizlerde durum nasil gidiyor?
Biz 2 senedir istiyoruz 2 senedir her ay test yapıyorum sürekli negatif görüyorum. Şimdi bunda ikinci çizgiyi görünce bakalım koyulasacak mı, bakalım kanda ne çıkacak, hele bi artış olsun diye diye sevincini bile yaşayamadık hep temkinliyiz. Inanmadık bile tuttuğuna ki.nasılda güzel duruyor
Cok supeeer inşallah çok güzel olacak sonuc umarim rabbim nasio ederBen transfer oldum test gününü bekliyorum
Idrarda pozitifi gördüm kan bekliyoruzCok supeeer inşallah çok güzel olacak sonuc umarim rabbim nasio eder
Ay kana iiçin daha rahat gider bence artış testten belli çünkü içimden Bi ses ikiz diyor sana hadi bakalımÇarşamba görcez bakalım kan verene kadar kalan testleri de yaparım
Çarşamba kaçıncı günün canımÇarşamba görcez bakalım kan verene kadar kalan testleri de yaparım
Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum pek. Öyle olsa ilk değerin 700 falan çıkması gerekir. Benimki daha o kadar koyu değil. Ama nasip tabi bakalım. Bir tane olsun sağlıklı olsun, benimle kalsın illa ikiz olsun da demiyorumAy kana iiçin daha rahat gider bence artış testten belli çünkü içimden Bi ses ikiz diyor sana hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?