- Emoji Skoru
- 28.887
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.241
11.günüm olacakÇarşamba kaçıncı günün canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.günüm olacakÇarşamba kaçıncı günün canım
Tamam canım hayırlısı ile hbr ver mutlaka çift embriyo muydu11.günüm olacak
Evet canım çifttiTamam canım hayırlısı ile hbr ver mutlaka çift embriyo muydu
Hadi gözün aydın canım inşallah ikisi tutmuşturEvet canım çiftti
Sağlıklı ilerlesin de varsın tek olsun cok da önemli değil benim içinHadi gözün aydın canım inşallah ikisi tutmuşturmerakla bekliyorum
Kızlar selam. Bugün 9.gunumdu transferden sonra. Bugün kanda çıktı çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Salı tekrar kan vercem. Snra kese sonra kalp atışı inşallah :)
Hala üst raftan bişey alamazmiyim![]()
Aynen bir olsun bizim olsun dimi hayırlısı olsun inşallah az kaldı kan vermene belli olur yakındaBen ikiz olduğunu düşünmüyorum pek. Öyle olsa ilk değerin 700 falan çıkması gerekir. Benimki daha o kadar koyu değil. Ama nasip tabi bakalım. Bir tane olsun sağlıklı olsun, benimle kalsın illa ikiz olsun da demiyorum![]()
Ay eşime sinir oluyorum her yer korona çarşambadan önce hastaneye gitme diyor. Sanki çarşambaya kadar virüs bitecekAynen bir olsun bizim olsun dimi hayırlısı olsun inşallah az kaldı kan vermene belli olur yakında![]()
Aslında ne kadar geç yaparsan o kadar az stres yaşarsın. Benim şimdi ki aklım olsaydı 14. Günü beklerdim. Hem keseye daha yakın olursun onun stresini de az yaşarsın bekle o günü nede olsa evde ki testlerin sana güzel haberi verdiAy eşime sinir oluyorum her yer korona çarşambadan önce hastaneye gitme diyor. Sanki çarşambaya kadar virüs bitecek![]()
12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?Aslında ne kadar geç yaparsan o kadar az stres yaşarsın. Benim şimdi ki aklım olsaydı 14. Günü beklerdim. Hem keseye daha yakın olursun onun stresini de az yaşarsın bekle o günü nede olsa evde ki testlerin sana güzel haberi verdi![]()
Değerin güzel çıkarsa istemez heralde Ya. Ama senin güzel çıkacak ben inanıyorum doğru zaman bu zaman. Hasret bitecek inşallah12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?
Hadi inşallahDeğerin güzel çıkarsa istemez heralde Ya. Ama senin güzel çıkacak ben inanıyorum doğru zaman bu zaman. Hasret bitecek inşallah![]()
Süt sindirimi en zor yiyeceklerden biridir. Yiyecek diyorum çünkü öğün yerine geçer içiyorsan öğün yerine icmende fayda var kesin bilgidir. Mesela kahvaltıda iciyorsan bile başka protein alma peynir yumurta gibi.. Sadece bi tavsiye kuzumBen de normalde süt hic sevmem ama simdi günde bir bardak iciyorum zorla. Kiyamam canimAllahim sabir versin güc versin sana
Ooo iyimiş çarşamba korona bitiyorsaAy eşime sinir oluyorum her yer korona çarşambadan önce hastaneye gitme diyor. Sanki çarşambaya kadar virüs bitecek![]()
Ben yarın kalp atışı için gideceğim, hala benimle mi hiç birşey hissetmiyorum tedirginim inanamıyorum acabalarlayım yani tek değilsinBiz 2 senedir istiyoruz 2 senedir her ay test yapıyorum sürekli negatif görüyorum. Şimdi bunda ikinci çizgiyi görünce bakalım koyulasacak mı, bakalım kanda ne çıkacak, hele bi artış olsun diye diye sevincini bile yaşayamadık hep temkinliyiz. Inanmadık bile tuttuğuna ki.
Ben aldım canım inşallah rabbim devamınıda nasip ederPozitif sonuçlar ve testlerde çift çizgi gören arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Peki aranızda 3. Gün embriyosu ile pozitif alan var mı?