• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar selam. Bugün 9.gunumdu transferden sonra. Bugün kanda çıktı çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Salı tekrar kan vercem. Snra kese sonra kalp atışı inşallah :)
Hala üst raftan bişey alamazmiyim 🙈🙈

Gözünüz aydin, darisi da biz bekleyenlerin basina 🥰 Bence raflara uzanmayin daha, ne olur olmaz. Kan sonucunuz kac cikti? Bir de kacinci gun embriyosuydu?

Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum pek. Öyle olsa ilk değerin 700 falan çıkması gerekir. Benimki daha o kadar koyu değil. Ama nasip tabi bakalım. Bir tane olsun sağlıklı olsun, benimle kalsın illa ikiz olsun da demiyorum 😂
Aynen bir olsun bizim olsun dimi hayırlısı olsun inşallah az kaldı kan vermene belli olur yakında 🥰

Aynen bir olsun bizim olsun dimi hayırlısı olsun inşallah az kaldı kan vermene belli olur yakında 🥰
Ay eşime sinir oluyorum her yer korona çarşambadan önce hastaneye gitme diyor. Sanki çarşambaya kadar virüs bitecek 😂

Ay eşime sinir oluyorum her yer korona çarşambadan önce hastaneye gitme diyor. Sanki çarşambaya kadar virüs bitecek 😂
Aslında ne kadar geç yaparsan o kadar az stres yaşarsın. Benim şimdi ki aklım olsaydı 14. Günü beklerdim. Hem keseye daha yakın olursun onun stresini de az yaşarsın bekle o günü nede olsa evde ki testlerin sana güzel haberi verdi🤗🤗

Aslında ne kadar geç yaparsan o kadar az stres yaşarsın. Benim şimdi ki aklım olsaydı 14. Günü beklerdim. Hem keseye daha yakın olursun onun stresini de az yaşarsın bekle o günü nede olsa evde ki testlerin sana güzel haberi verdi🤗🤗
12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?

12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?
Değerin güzel çıkarsa istemez heralde Ya. Ama senin güzel çıkacak ben inanıyorum doğru zaman bu zaman. Hasret bitecek inşallah 🤲👼

Ben de normalde süt hic sevmem ama simdi günde bir bardak iciyorum zorla. Kiyamam canim ☹️☹️ Allahim sabir versin güc versin sana
Süt sindirimi en zor yiyeceklerden biridir. Yiyecek diyorum çünkü öğün yerine geçer içiyorsan öğün yerine icmende fayda var kesin bilgidir. Mesela kahvaltıda iciyorsan bile başka protein alma peynir yumurta gibi.. Sadece bi tavsiye kuzum 😍

Kızlar gonalf merional vs kullanırken hiç alerji ilacı içen yada doktoruna soran oldu mu? Clartin içsem bir sakıncası olur mu acaba

Biz 2 senedir istiyoruz 2 senedir her ay test yapıyorum sürekli negatif görüyorum. Şimdi bunda ikinci çizgiyi görünce bakalım koyulasacak mı, bakalım kanda ne çıkacak, hele bi artış olsun diye diye sevincini bile yaşayamadık hep temkinliyiz. Inanmadık bile tuttuğuna ki.
Ben yarın kalp atışı için gideceğim, hala benimle mi hiç birşey hissetmiyorum tedirginim inanamıyorum acabalarlayım yani tek değilsin 😉

Back