• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla o digeri ne oluyor güzel soru😬 yok oluyor heralde canim hic bilmiyorum. Benim de 2 taneden biri tutmustu kanamafalan olmadi daha sonra baska kese de cikmamisti canim
Aynen kendiliginden kayboluyot demekki ikiz olsaydi cifte mutluluk olurdu bir olsun bizim olsun

Bana geçenlerde yutabilirsinde dedi ama hem yan etkisini yaşarsın hemde etkisi değişiyormuş alttan daha etkiliymiş.
Bana da içmemi söylediler. Başımı çok döndürüyor en iyisini demiş sana alttan daha iyi galiba ben günde 6 tane içiyorum mahfoldum resmen. Söyledim ama ısrarla değiştirmedi. Etkisi az olduğu içinde tutunamadı galiba 😥

Kizlar herkese merhaba. 17 kasimda 4.gun embriyosu transfer olmustum. Transfer Gunu haric 8.gun Sabah kan testim 36. 10.gun sabahi 99 cikti beta. En sonki adet tarihim 3 kasimdi. Beta dusuk mu sizce? Gerci 4.gun embriyosuydu ve 8.gun sabah cok erken saatte verdim yani o gun bile dolmamisti
Ama yinede burdaki degerler hep cok yuksek

Aynen bana da oyle dedi dedim hatta eve metroyla gitsek olurmu istersen kos istersen yuru dedi🤣🤣normal hayatina devam dedi sadece agir kaldirma asiri spor yapma dedi😂
Aynen canım normalde istesende düşüremezsin sen dedi vücur atmak isterse atar o yüzden sıkıntı yapma dikkat ederek normal yaşantına dön ben transfer günü hariç hep yemek yaptım çocuğun online eğitimi var sürekli kalktım onu yedirdim dikkat ettim ama sürekli yatmadım eşim evi temizledi dikkat ederek hareket et daha ii hatta

Aynen öyle insan kendini dinlerse belirti çok bulur o yüzden sıkıntı yapma direk kan ver benim idrar testi yapmaya cesaretim yoktu ama kandan sonra bu sabah yaptım hatıra kalsın die sende öle yaparsın
Ayy inşallah 😍♥️♥️♥️♥️♥️

Bana da içmemi söylediler. Başımı çok döndürüyor en iyisini demiş sana alttan daha iyi galiba ben günde 6 tane içiyorum mahfoldum resmen. Söyledim ama ısrarla değiştirmedi. Etkisi az olduğu içinde tutunamadı galiba 😥
Herşey olabilir insan bilemiyor ki 😞 ama doktorum iyi sağolsun. Güzel yönlendiriyor. Aynı ilacı kimi fitil kimi iğne kimi de hap gibi kullanıyor.
Sende niye değiştirmemişler ki, bana ister ordan ister ağızdan al dedi. Sıkıntı olsa demezdi herhalde.

Yok canim sadece fitil kullaniyorum. Jel kullanmadim hic. Adet sancisi yok hic canim, sadece Ben agrisi ara ara var
Abimin eşi hamile 7 haftalık ve 1 haftadr akıntısı cok fazlaymış kimisi erken kimisi geç olabilir elbette. Akinti zaten hamilelik belirtisi canım akinti iyidir rahim temizlenir 😊

Kizlar herkese merhaba. 17 kasimda 4.gun embriyosu transfer olmustum. Transfer Gunu haric 8.gun Sabah kan testim 36. 10.gun sabahi 99 cikti beta. En sonki adet tarihim 3 kasimdi. Beta dusuk mu sizce? Gerci 4.gun embriyosuydu ve 8.gun sabah cok erken saatte verdim yani o gun bile dolmamisti
Artışı güzel olmuş aslında 2 katına artmış canım sen içini ferah tut zaten 8. Gün baya erken. Bence gayet güzel çıkmış değerin 😊🌸

Herşey olabilir insan bilemiyor ki 😞 ama doktorum iyi sağolsun. Güzel yönlendiriyor. Aynı ilacı kimi fitil kimi iğne kimi de hap gibi kullanıyor.
Sende niye değiştirmemişler ki, bana ister ordan ister ağızdan al dedi. Sıkıntı olsa demezdi herhalde.
Bilmiyorum ısrarla yapar baş dönmesi uzan bişe kalmaz dedi bende uzanıp uyuyorum sonra kendime geliyorum

bende açıkçası unutup kızımı kucakladım ve merdivenlerde tasıdım sonra aklıma geldi transferin 2.günüydü. 2 defada ormanda dolaşırken düştüm.. çok şükür ama suanda sonucum pozitif
Çok güzel ya darısı bana maşallah canım kan değerin kaç çıkmıştı senin 9. Gün?

Ne güzel artmış işte düşük olması değil artış göstermesi önemliymiş. Benim daha düşük seninkinden ve hiç umut vadetmiyor galiba😥

Aynen kendiliginden kayboluyot demekki ikiz olsaydi cifte mutluluk olurdu bir olsun bizim olsun
Öyle canım sağlıklı olsun da yeterki. İkiz gebelikler her zaman riskli canım zaten olmamasında da vardır bir hayır

Aynen canım normalde istesende düşüremezsin sen dedi vücur atmak isterse atar o yüzden sıkıntı yapma dikkat ederek normal yaşantına dön ben transfer günü hariç hep yemek yaptım çocuğun online eğitimi var sürekli kalktım onu yedirdim dikkat ettim ama sürekli yatmadım eşim evi temizledi dikkat ederek hareket et daha ii hatta
Aynen bende oyle gun boyu hareket ediyorum yemek falan yapiyorum sadece supurme silme isini yapmiyorim dikkat ediyorum ama gun boyuda yatmiyorum yani tutacaksa RABBIM isterse inslalah tutacaktir sen bize de dua et🤗🤗

Aynen bende oyle gun boyu hareket ediyorum yemek falan yapiyorum sadece supurme silme isini yapmiyorim dikkat ediyorum ama gun boyuda yatmiyorum yani tutacaksa RABBIM isterse inslalah tutacaktir sen bize de dua et🤗🤗
Ediyorum canım etmezmiyim Allah burdaki herkese nasip etsin inşallah 🤲

Yok canim sadece fitil kullaniyorum. Jel kullanmadim hic. Adet sancisi yok hic canim, sadece Ben agrisi ara ara var

Bel agrisi bende de cok var ya, hatta kalçama vuruyor artik. Bu arada bu sabah cikmayacagini bile bile test yaptim sabahin yedisinde 🙈 E sonuc tabii ki negatif. Besinci gundeyim bakalim. 🍀

Back