• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bel agrisi bende de cok var ya, hatta kalçama vuruyor artik. Bu arada bu sabah cikmayacagini bile bile test yaptim sabahin yedisinde 🙈 E sonuc tabii ki negatif. Besinci gundeyim bakalim. 🍀
Bile bile lades yapıyoruz bazen hiç rahat durmuyoruz erken canım daha gelir o gelir merak etme🥰🥰

Kizlar herkese merhaba. 17 kasimda 4.gun embriyosu transfer olmustum. Transfer Gunu haric 8.gun Sabah kan testim 36. 10.gun sabahi 99 cikti beta. En sonki adet tarihim 3 kasimdi. Beta dusuk mu sizce? Gerci 4.gun embriyosuydu ve 8.gun sabah cok erken saatte verdim yani o gun bile dolmamisti
Ama yinede burdaki degerler hep cok yuksek

Maşallah bence hic de dusuk degil degerlerin. Zaten 8. gun kan icin erken bir gun olmuş bence. İnşallah saglikla katlana katlana devam eder 🥰

Değerin güzel canım maşallah, canını sıkma bebişin seninle, 2 gün sonra daha da çok artacak inşallah
İnşallah canım dünden beri giriş yapamıyordum sonunda oldu bu arada doktorum dört gün sonra test istedi nedense çarşanbaya kadar umarım evladım benimle devam eder ve sonrasındada tabi 🤲

Bel agrisi bende de cok var ya, hatta kalçama vuruyor artik. Bu arada bu sabah cikmayacagini bile bile test yaptim sabahin yedisinde 🙈 E sonuc tabii ki negatif. Besinci gundeyim bakalim. 🍀
Benim de sağ kasığıma batma oluyor şimdi. Hemşire 1-2 gün kasık ağrısı olabilir demişti. Ben de 5. Gün yapıcam ama prediktor early aldım. Kanda değer 6 olduğunda bana pozitifi göstermişti bir önceki gebeliğimde.

Benim de sağ kasığıma batma oluyor şimdi. Hemşire 1-2 gün kasık ağrısı olabilir demişti. Ben de 5. Gün yapıcam ama prediktor early aldım. Kanda değer 6 olduğunda bana pozitifi göstermişti bir önceki gebeliğimde.

Hadi inşallah guzel haber verirsin 🥰

Arkadaslar merhaba, oncelikle hepimize rabbim hayirlica sagliklica en kisa surede evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah😊 Ben de tedaviye basladim. Az once 3. Ignemi oldum sizlerde durum nasil gidiyor?
Ben transfer oldum test gününü bekliyorum

😍😍😍nasılda güzel duruyor😍😍😍
Biz 2 senedir istiyoruz 2 senedir her ay test yapıyorum sürekli negatif görüyorum. Şimdi bunda ikinci çizgiyi görünce bakalım koyulasacak mı, bakalım kanda ne çıkacak, hele bi artış olsun diye diye sevincini bile yaşayamadık hep temkinliyiz. Inanmadık bile tuttuğuna ki.

Iyi günler kızlar benim yarın transfer yapılacak. Kafam da karışık biraz.içim bi tuhaf. Bi taraftan evet istiyorum bir taraftan da bu ortamda nasıl olacak diyorum.bir de lutinus kullanıyorum ama kullandıktan sonra eğilip kalkdıkça su gibi akıntı geliyor. Normal mi bu?

Ay kana iiçin daha rahat gider bence artış testten belli çünkü içimden Bi ses ikiz diyor sana hadi bakalım 😁🥰
Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum pek. Öyle olsa ilk değerin 700 falan çıkması gerekir. Benimki daha o kadar koyu değil. Ama nasip tabi bakalım. Bir tane olsun sağlıklı olsun, benimle kalsın illa ikiz olsun da demiyorum 😂

Back