• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Rahımde 3 cizgi cok onemliymiş o zaman rahımın emb kabullenme penceresi acılıyomuş onu sormustum bende dırek doktoruma. Embrıyo kalitelı olup genetiği bozuk olabılıyomuş ya bende ondan korkuyorum o zamanda tutmuyo
Benim öyle oldu inşallah kimsenin olmaz. Embriyom çok kaliteliydi o yüzden tek embriyo transfer etti rahimde çok iyi tam istediğimiz gibi demişti. Ama kimyasal oldu hatta bugün başladı kanamam yoğun Bi sancı ile

Çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah ♥️Takviye kullanmış mıydın :KK61:
Ben toplanmadan önce B12 kullandım bir hafta 10 gün kadar başka birşey yapmadım canım. Zaten sağlıklı beslenen biride sayılırım. Sigara alışkanlığım var günde 10 adet ona devamdı.

Bana da demedi aslinda tam tersine dus alabilirsin dedi ama bazen burda okuyorum almaayin falan diyenlee oluyo bende bi sorayim dedim😊😊
Aynen canım transferden 10 dakika sonra beni kaldırdı tuvalete gittim doktorum diyorki normal hayatınıza devam edin mobilize olun sürekli yatmak ii değil şuanda normal gebelikten bi farklı yok diyor ben 8 günde 3 kez duş aldım

Aynen canım transferden 10 dakika sonra beni kaldırdı tuvalete gittim doktorum diyorki normal hayatınıza devam edin mobilize olun sürekli yatmak ii değil şuanda normal gebelikten bi farklı yok diyor ben 8 günde 3 kez duş aldım
Aynen bana da oyle dedi dedim hatta eve metroyla gitsek olurmu istersen kos istersen yuru dedi🤣🤣normal hayatina devam dedi sadece agir kaldirma asiri spor yapma dedi😂

Yaaa moral oldu bu bana. Çok sağol🙏 Bir önceki transferim de düşük olmuştu. Kendimi suçlamıştım yine. Oğlumu kucakladım yukarı uzandım diye. Evde bi çocuk olunca insan ister istemez hareket halinde oluyor
bende açıkçası unutup kızımı kucakladım ve merdivenlerde tasıdım sonra aklıma geldi transferin 2.günüydü. 2 defada ormanda dolaşırken düştüm.. çok şükür ama suanda sonucum pozitif

Ben de normalde süt hic sevmem ama simdi günde bir bardak iciyorum zorla. Kiyamam canim ☹️☹️ Allahim sabir versin güc versin sana
Aynen bende sevmezdim ama hatta içine şeker yerine bal atıyordum doktor süt bal bunları ye demişti. Allah razı olsun cnm ne yapalım kısmet böyleymiş zaten bugün sevindim artık adet oluşuma bir an önce çıksın vücudumdan diğer transfere hazırlanıyım 🙏🏻

Aynen bende sevmezdim ama hatta içine şeker yerine bal atıyordum doktor süt bal bunları ye demişti. Allah razı olsun cnm ne yapalım kısmet böyleymiş zaten bugün sevindim artık adet oluşuma bir an önce çıksın vücudumdan diğer transfere hazırlanıyım 🙏🏻
Aynen canim bence de yenilen tazelen bi güzel Sonra da yeni Transfer insallah 2. adette 👌🥰

Bende 8 kasımda transfer oldum ama sanki bebek yok bende hiç bi belirti yok kalp atışını inşallah bu gittiğimde duyarımda inanmaya başlarım yarın gidicem bende peş peşe oldugumuza göre belki bende duyarım demi
Canim bendede hic belirti yok bende senin gibi hissediyorum insallah kalp atisini duyariz

Back