- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.001
Sabah deneyeceğim bide.. Kişiden kişiye değişiyor mu yani.. Sende son durumlar nasıl canimÇok erken canım benimde 5. Günde negatif çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah deneyeceğim bide.. Kişiden kişiye değişiyor mu yani.. Sende son durumlar nasıl canimÇok erken canım benimde 5. Günde negatif çıkmıştı
Testin fotosunu atsana, biz de yorumlayalımvardır orda çizgi , sen heyecandan görmemişsindir belki
![]()
Bugün transfer hariç 8. Günüm beta 227 çıktı idrarda yapmadım 5. Günden sonra hiç birlirtide olmadığı için olumsuz die düşünmüştüm oyüzden yapma bence canın sıkılmasın varsada etkileme kendini olumsuzSabah deneyeceğim bide.. Kişiden kişiye değişiyor mu yani.. Sende son durumlar nasıl canim
Ne güzel yaa 8e kadar nasıl durabildin ben sonuç odakliyim galiba bu yüzden istemesemde üzüyorum kendimi.. Hep cok istediğimden..Bugün transfer hariç 8. Günüm beta 227 çıktı idrarda yapmadım 5. Günden sonra hiç birlirtide olmadığı için olumsuz die düşünmüştüm oyüzden yapma bence canın sıkılmasın varsada etkileme kendini olumsuz
Canım bende 5. Gün idrar da yaptım negatif çıktı ondan sonra yapmadım bugünde direk kan verdim sende yapma bence benim moralim bozulmuştu negatif görünce ama kana sonra yansıyor kaçıncı gün embriyosuNe güzel yaa 8e kadar nasıl durabildin ben sonuç odakliyim galiba bu yüzden istemesemde üzüyorum kendimi.. Hep cok istediğimden..
Ben acilin karşısında oturuyorum evime çok yakın kan verebilirim ama kesin sonuç olduğu için ona cesaret edemiyorum şimdiden. Böyle çubuklarla oyun oynuyorum işteBugün transfer hariç 8. Günüm beta 227 çıktı idrarda yapmadım 5. Günden sonra hiç birlirtide olmadığı için olumsuz die düşünmüştüm oyüzden yapma bence canın sıkılmasın varsada etkileme kendini olumsuz
5. Gün blastti canım seninki kaçıncı gündüCanım bende 5. Gün idrar da yaptım negatif çıktı ondan sonra yapmadım bugünde direk kan verdim sende yapma bence benim moralim bozulmuştu negatif görünce ama kana sonra yansıyor kaçıncı gün embriyosu
5. Gün çok çok erken canım, evet şimdilik bişey görünmüyor ama eminim bir kaç güne belli eder kendini miniğin. Bazen geç tutunmada idrara daha geç karışıyor beta hcg, hiç moralini bozma, daha çok erkenEki Görüntüle 2729694 yok canim gerçekten yok yani testin kendi cizgisi var gibi pembe değil. Ve resimde de görülmüyor bak bakalım bide sen
İnşallah öyledir canım Allah razı olsun5. Gün çok çok erken canım, evet şimdilik bişey görünmüyor ama eminim bir kaç güne belli eder kendini miniğin. Bazen geç tutunmada idrara daha geç karışıyor beta hcg, hiç moralini bozma, daha çok erken
Aynı 5. Gün taze transfer5. Gün blastti canım seninki kaçıncı gündü
Benimki de taze. Peki bisey sorcam sen 5. Gün ilk idrar ile mi yapmıştın testi?Aynı 5. Gün taze transfer
Yok verme bu sefer değerlere takılacak sın bekle 8. Gün ver zaten az kalmış canınıda sıkma ben düşünmemek için sürekli dizi izledimBen acilin karşısında oturuyorum evime çok yakın kan verebilirim ama kesin sonuç olduğu için ona cesaret edemiyorum şimdiden. Böyle çubuklarla oyun oynuyorum işte![]()
Kanda da çok erken daha, daha çok minik o annesi, bu sefer kanda niye düşük çıktı deyip kafayı ona takacaksın, illa bişeyler buluyoruz takılacak, hepimiz aynıyız biz iflah olmayızBen acilin karşısında oturuyorum evime çok yakın kan verebilirim ama kesin sonuç olduğu için ona cesaret edemiyorum şimdiden. Böyle çubuklarla oyun oynuyorum işte![]()
Evet sabah ilk idrar ama negatifti silik bile çıkmamıştı bu arada transfer günü hariç 5. GünBenimki de taze. Peki bisey sorcam sen 5. Gün ilk idrar ile mi yapmıştın testi?
Ay diziye de odaklanamıyorumYok verme bu sefer değerlere takılacak sın bekle 8. Gün ver zaten az kalmış canınıda sıkma ben düşünmemek için sürekli dizi izledimçokta düşünme bunları
Aynen canım idrar testinde birde geç çıkıyor önce kana sonra idrara geçiyor ya o yüzden idrarda çıkmaz benim bi oğlum var o gebelikten biliyorumKanda da çok erken daha, daha çok minik o annesi, bu sefer kanda niye düşük çıktı deyip kafayı ona takacaksın, illa bişeyler buluyoruz takılacak, hepimiz aynıyız biz iflah olmayızhiç canın sıkılmasın çok erken daha, bak arkadaş ne diyor 5. Gün negatifti 8. Gün kanda öğrendim diyor. Azıcık daha sabret kanda görürsün kesin sonucu
İnşallah da son bi testim kaldı sabah da yapayım sonra hicbisey yapmiycam salı gününe kadarKanda da çok erken daha, daha çok minik o annesi, bu sefer kanda niye düşük çıktı deyip kafayı ona takacaksın, illa bişeyler buluyoruz takılacak, hepimiz aynıyız biz iflah olmayızhiç canın sıkılmasın çok erken daha, bak arkadaş ne diyor 5. Gün negatifti 8. Gün kanda öğrendim diyor. Azıcık daha sabret kanda görürsün kesin sonucu
Haklısın en zoru beklemek ama bul bişiler herşey olacağına varır olumlu düşün olumlu olsunAy diziye de odaklanamıyorumfilm izleyeyim bari dedim daha başında uyuyakalıyorum
yarını da atlatırsam ptesi ise gideceğim kafa dağıtırım bari
evde kalmak beklemek ne zormuş zaman hic geçmiyor
![]()
Yaa maşallah Allah bağışlasın inşallahAynen canım idrar testinde birde geç çıkıyor önce kana sonra idrara geçiyor ya o yüzden idrarda çıkmaz benim bi oğlum var o gebelikten biliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimHaklısın en zoru beklemek ama bul bişiler herşey olacağına varır olumlu düşün olumlu olsun![]()