• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 9.günü ama hiç ağrım sızım yok böyle olup pozitifi gören varmı aranızda? Birde şu progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor ve de kaşınıyor özellikle bugün başladı artık dayanamıyorum buna bi çözüm yokmuu
Bana arnica jel verdiler o morarnayı da şişliği de baya azaltıyor.

Benim bugun dorduncu gunum daha. İki embriyo transfer edilmisti 24 kasimda. Seninle ayniyiz sanirim. 🥰 Biraz göğüslerim acıyor onun disinda pek bir sey yok. Sende durumlar nasıl?
Benim hic biseyim yok canim. Ayakta 10 dk dan fazla durunca belim agriyo biraz zaten zorlamak da istemiyorum kisa kisa arada islerimi halledip oturuyorum. Aynen canim ayniyiz benim de 24 kasim sabahi benim de

Son düzenleme:
Kızlar benim Opu işlemim yapıldı.Transfer için reglden sonrasını bekleyeceğim.Değerlerime bakılacak eğer uygun değilse sonraki reglle olacak.Böyle benim gibi bir ay sonra transfer olan var mı ve bu şekilde hamilelik oluşan?

Benim hic biseyim yok canim. Ayakta 10 dk dan fazla durunca belim agriyo biraz zaten zorlamak da istemiyorum kisa kisa arada islerimi halledip oturuyorum. Aynen canim ayniyiz benim de 24 kasim sabahi benim de
Canim benim Iki testim vardı birini şimdi yaptım pembelik yoktu senin gibi sadece gözle zorla görülebilen bi gölge vardı resimde görülmüyor bile yaa içim sıkıldı. Digerini sabah yapcam acaba teatin kendi çizgisi mi bilemedim 🙄🙄

Canim benim Iki testim vardı birini şimdi yaptım pembelik yoktu senin gibi sadece gözle zorla görülebilen bi gölge vardı resimde görülmüyor bile yaa içim sıkıldı. Digerini sabah yapcam acaba teatin kendi çizgisi mi bilemedim 🙄🙄
Testin fotosunu atsana, biz de yorumlayalım🤗 vardır orda çizgi , sen heyecandan görmemişsindir belki🥰

Back