• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Konuştum da erken yapmışsın test gününü bekle dedi ama ben pek umutlu değilim açıkçası 3. gun embriyosu 8. 9. gün azda olsa kanda çıkıyor diye okudum hep bilemedim valla :/
Benim kanda 11. Gün 7.71 çıktı takibe alındım pazartesi tekrar kan vereceğim Allahtan ümit kesilmez yinede sen tam gününde kan ver sonuca bak. Embriyo dondurulmuş muydu senin?

Yok taze 2 tane embriyo kondu. Bende pazartesi kan vericem tekrardan bakalım hayırlısı inşallah 🙏
Sıkma canını herşerde bir hayır vardır. Rabbim bir kader yazmış bize kaderde varsa alıcağız evlatlarımızı kucağımıza. Olmazsa da pes etme tekrar tekrar dene 🤲💖 kalbimde duam da burda ki herkesle

Kızlar benim Opu işlemim yapıldı.Transfer için reglden sonrasını bekleyeceğim.Değerlerime bakılacak eğer uygun değilse sonraki reglle olacak.Böyle benim gibi bir ay sonra transfer olan var mı ve bu şekilde hamilelik oluşan?
5. Gün embriyosu olanlara yapıyorlar. Ben de dahi burda hemen hemen herkese aynı işlem yapıldı. Daha sağlıklı 👍

İnşallah da son bi testim kaldı sabah da yapayım sonra hicbisey yapmiycam salı gününe kadar 😊 salı günü de kan veririm
Yarin da transfer harici 5. Günün. Arkadas negatif çıktı o gün diyor. Mümkün, senin ki de negatif çıkıcak. Bari p.tesiyi bekle. Pişman olursun yaparsan. Eger yaparsan, p.tesiyi büyük bir stresle ve umutsuzlukla bekleyeceksin. Ama yarın yapmaz, direkt p.tesiyi beklersen, sadece merakla beklemiş olucaksın. Bence terazinde tart bunları 👍

herkese iyi akşamlar, ben de ucgundur tüp bebek tedavjsjne başladım bugün üçüncü iğnemi göbekten vurdum ama başım inanılmaz ağrıyor. Hemşire ağrı kesici mecbur olmadıkça kullanma demişti ama ağrıdan gözümü acamiyorum. Siz ne kullanmıştiniz bu durumlarda ve sizde de bu şekilde ağrılar oldu mu
Ben de olmamisti canim. Kullanmazsan iyi olur 😕 zaten bir sürü ilac aliyoruz bu sürecte. Bolca dinlenip su ic canim

Tek yumurta var sol tarafta o kadar iğneye rağmen :KK42: tek yumurta döllenip embriyo olup hamile kalan var mı acaba:cry:

Yarin da transfer harici 5. Günün. Arkadas negatif çıktı o gün diyor. Mümkün, senin ki de negatif çıkıcak. Bari p.tesiyi bekle. Pişman olursun yaparsan. Eger yaparsan, p.tesiyi büyük bir stresle ve umutsuzlukla bekleyeceksin. Ama yarın yapmaz, direkt p.tesiyi beklersen, sadece merakla beklemiş olucaksın. Bence terazinde tart bunları 👍
Tamamdır pazartesi veya salı kan vercem artık. Rüyamda idrar testi veriyormuşm hastahanede. Idrardan kan a da bakiyorlarms sonucum 27 çıkıyormuş diyorum. Bende sizlerle paylaşyorm bana kızıyosunz erken daha vs diye 😂

Kızlaaarr aranızda korona olan var mı nasıl geçiriyosunuz? Ben 2 gündür çok kötüyüm bel ağrısı hiçbirşekilde uyutmuyor ateşim çıkıyor çok. Gebelik olunca parol verdiler bi tek o da bi halta yaramıyor. Çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye bu ağrılara dayanamıyorum 😢
Çok çok geçmiş olsun canım bilgim inşallah en kısa sürede atlatırsın 🤲

Merhaba arkadaşlar, siz de vajinal progesteron koyarken, rahim aşağı inmiş gibi geliyor mu? Parmağa üst taraftan hafif baskı hissediyorum, normal mi acaba?

Kızlar, transferimin ilk gecesinde gece uyandım ve 4 yaşındaki oğlum yataktan ayak ucuna gelmişti bi an unuttum onu kaldırıp yastığa koydum. Kendisi 18 kilo. Sonra aklıma geldi ve ağır kaldırmış oldum. Sizce ne olacak şimdi tutmayacak mı? Sonrasında da kasık ağrım oldu ama psikolojik mi bilmiyorum. Uyuyamadım hiç😢

Back