• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende kullanıyorum 5günde bir dedi, ama kahverengi akıntım var deyince verdi bana
Bana transferden önceki hafta başladı hala kullanıyorum. Inatla da bırakma diyor. Çarşambaya ilacım yok salı test yapalım sonuca göre ilaca devam edeyim diyorum yok ilacı kullan diyor😂

Canım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olur ☺️
Kızlar ben arnica jel kullanıyorum tavsiye ederim.Morarma vs baya az şişliği de baya engelliyor.

Ne bilim canım 2 kere düşük ten sonra insan tedirgin olıyor tabi birde ilk tüp bebek denemem değer kaç arası yi onuda bilmiyorum doktoruma mesaj attım hemşire döndü sadece ilaçlara devam dedi başka herhangi bişi demedi size sorum dedim o yüzden
Ay ruhsuzlar. İnsan bi tebrik eder, sevincini paylaşır, hergün beta testi görmekten gına geldiğini belli etmez insan😂 sen takılma canım, değerin çok iyi çok şükür, darısı kalp atışına keseyi görmeye, sonra da doğumaaa🥰

Sağol canım Allah gönlüne göre versin. İçimden bir ses artacak diyor umarım mutlu haberle dönerim. Yoksa da size yoldaş olmaya devam ederim dualar ederim. Ben devamını getiremiyeceğim galiba sizi takip ederim🤗
Benim çok yakın bi arkadaşımın 6 küsür çıkmıştı betası. Sonra değerleri hızla arttı. Umarım seninkide öyle olur canim. Sağlıcakla inşallah 🤗🥰🤲🏻

Kızlar bizim bebişler varsa son adete göre gebelik haftası hesaplanıyor dimi? Kese kaçıncı haftada görünür acaba fikri olan var mı?

Peki önceki gebeliğimde sonucun kaç çıkmıştı canım beta
Ben 7. Gün erken gebelik yaptım idrarda, negatif. Ertesi gün bi daha yaptım negatif, 9. Gün kan verdim 19, 12. Gün kanda 44-120-420 diye devam etti 2 gün arayla. Çok düşükten başladı, sağlıksız olduğu belliymiş aslında. O yüzden 100lü 200lü betalar iyidir. Hiç kafan karışmasın, değerin çok güzel.

Ben 7. Gün erken gebelik yaptım idrarda, negatif. Ertesi gün bi daha yaptım negatif, 9. Gün kan verdim 19, 12. Gün kanda 44-120-420 diye devam etti 2 gün arayla. Çok düşükten başladı, sağlıksız olduğu belliymiş aslında. O yüzden 100lü 200lü betalar iyidir. Hiç kafan karışmasın, değerin çok güzel.
Tamamdır canım çok saol

Ay ruhsuzlar. İnsan bi tebrik eder, sevincini paylaşır, hergün beta testi görmekten gına geldiğini belli etmez insan😂 sen takılma canım, değerin çok iyi çok şükür, darısı kalp atışına keseyi görmeye, sonra da doğumaaa🥰
Aynen mesaj attım teşekkür ettim filan ona bile cevap yazmamış dediğin gibi onlar alışkın neyse benim doktorum başka zaten hayırlısı

Kızlar transfer için regl beklerken regl basladı ama 3gündr damla damla şimdide kesildi bir avuç içi kdr lekelenme oldm hiç böle olmamıştı .regl oldum mu olamadımmı anlayamadım.ilk defa böle birşey oldu.napsam bilemedim.
Senin psikolojin bozuktu ya ondan olmuştur. Doğru hatırlıyorum değil mi⁉️

Back