• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet sabah ilk idrar ama negatifti silik bile çıkmamıştı bu arada transfer günü hariç 5. Gün
Yaa benimde yarın transfer hariç 5. Gün olcak şuan size daha bi şaşırdım ilk idrar ile üstelik. Cok şükür tutunmuş Rabbim devamını getirsin inşallahhh ♥️

Canim benim Iki testim vardı birini şimdi yaptım pembelik yoktu senin gibi sadece gözle zorla görülebilen bi gölge vardı resimde görülmüyor bile yaa içim sıkıldı. Digerini sabah yapcam acaba teatin kendi çizgisi mi bilemedim 🙄🙄
Bendeki de pembe cizgi gibi degildi canim gölge gibi hayalet gibiydi belli belirsiz. Bekle istersen daha sen de baska yapma. Sali yapalim beraber sabahtan olmaz mi 🥰

Bendeki de pembe cizgi gibi degildi canim gölge gibi hayalet gibiydi belli belirsiz. Bekle istersen daha sen de baska yapma. Sali yapalim beraber sabahtan olmaz mi 🥰
Söz veremem elimde bi tane kaldi 😁😁😁😁 sonuç olarak sen gördün çok şükür darısı bizlere 😍

Kizlar merhaba . Ben 3. gün 2 embriyo transferi olmuştum transferin 9. günü kanda test verdim değer 1.20 cıktı normalde tahlil günün pazartesi ama değerin yükselme şansı var mi sizce 😔

A

Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah
Nasıl oldu düşüşü ağrı sızı oldumu bende kimyasal geçiriyorum şuan ama henüz düşmedi değerim anca düşüyor

Söz veremem elimde bi tane kaldi 😁😁😁😁 sonuç olarak sen gördün çok şükür darısı bizlere 😍
Insallah canimmaminn tam bisey göremedik ki ama dedigim gibi belki de test yanlistir, söyle net görmeden sevinmicem Ben de canim😒 tamam o zaman icinden geldiginde yap canim 😬

Nasıl oldu düşüşü ağrı sızı oldumu bende kimyasal geçiriyorum şuan ama henüz düşmedi değerim anca düşüyor
Ben kimyasal gecirmistim canım bat 'tan 1 hafta sonra lekelenmem geldi gittikce artti kasıgma kramp giriyor başım dönüyordu hcg iki günde bir takip etmiştim. Yaklaşık 10 günde hcg iki kat azalarak düştü düştükçe kanamam azaldı 0'laninca da zaten sanci vs hepsi bitmişti..

Insallah canimmaminn tam bisey göremedik ki ama dedigim gibi belki de test yanlistir, söyle net görmeden sevinmicem Ben de canim😒 tamam o zaman icinden geldiginde yap canim 😬
Net görsek de sevinemeyiz biz canım dahanin dahası var çünkü ancak bebeyi kucağımıza almalıyız 😊

Kızlar ben arnica jel kullanıyorum tavsiye ederim.Morarma vs baya az şişliği de baya engelliyor.
Ben iğneyi kız kardeşime yaptırıyordum ağrı oluyordu ama ne morarma ne de şişlik hiç oluşmadı ilk 3 gün çok ağrı yaptı sonra iyiydim. İğneyi elinde ısıtıyordu. Yaptıktan sonra kolonyalı pamukla Bi kaç dakika ovuyodu çok rahat ettim

Ben kimyasal gecirmistim canım bat 'tan 1 hafta sonra lekelenmem geldi gittikce artti kasıgma kramp giriyor başım dönüyordu hcg iki günde bir takip etmiştim. Yaklaşık 10 günde hcg iki kat azalarak düştü düştükçe kanamam azaldı 0'laninca da zaten sanci vs hepsi bitmişti..
Benim şuan 70lere düştü 2 günde bir kan verdim ama şimdi haftaya vericem hala en ufak leke kan yok kasıklarım da adet ağrısı oluyo ne zaman adet olurum acaba ya diğer transfer için sabırsızım ama 2 adet bekle dediler

Back