• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne bilim canım 2 kere düşük ten sonra insan tedirgin olıyor tabi birde ilk tüp bebek denemem değer kaç arası yi onuda bilmiyorum doktoruma mesaj attım hemşire döndü sadece ilaçlara devam dedi başka herhangi bişi demedi size sorum dedim o yüzden
Cok güzel cikmis kuzum masallah diyelim, kese görmeye mi cagirdilar direk simdi yoksa tekrar vercek misin kan? Benim 10. günde 243 tü mesela ordan düsün 🥰👌🧿

Bana da demediler de ne bileyim 😂inşallah 5 ay sonra yüz üstü uzanamayacak kadar şişmiş oluruz hepimiz 😂
Canım hiç öyle şeylere takılma genetiği normalse zaten oyle bi tutunuyo ki. Önceki doktorum anlatmişti kadın transferden sonra kaza yapmış arabayla takla atmış doktoeu aramış sakın bırakma demişler ilizleri doğurmuş oyle yatmayla olcak iş degıl canım bu.. ayy inşallah canım benım tekmelerle uyanalım inş😂

Cok güzel cikmis kuzum masallah diyelim, kese görmeye mi cagirdilar direk simdi yoksa tekrar vercek misin kan? Benim 10. günde 243 tü mesela ordan düsün 🥰👌🧿
Canım birde benim tüp bebek doktorum 13 aralıktan sonra gel dedi kalp atışı için ama ben aynı hastanede riski gebelik uzmanı ile devam edeceğim oda cuma çağırdı

Bana da 3-4 gün alma demisti. Ben de az önce almak icin girdim ama sicak su gitti islandigimla kaldim ciktim sinir oldum 😒 sen nasilsin peki canim, kac embriyo Transfer edildi ve kacinci gün

Benim bugun dorduncu gunum daha. İki embriyo transfer edilmisti 24 kasimda. Seninle ayniyiz sanirim. 🥰 Biraz göğüslerim acıyor onun disinda pek bir sey yok. Sende durumlar nasıl?

Amin canım inşallah sanada nasip etsin sen transfer oldun mu durumun nedir
Amiin burdaki tüm arkadaşlarla birlikte nasip olsun🦋🧿 benim 24 eylülde transferim oldu, düşük yaptım, şimdi ikinci transferimi bekliyorum, bu ay yapılacaktı, doktorum 1 ay daha bekleyelim dedi, hormonlarım düzelirse bundan sonraki reglimde transferim gerçekleşecek inşallah

Canım hiç öyle şeylere takılma genetiği normalse zaten oyle bi tutunuyo ki. Önceki doktorum anlatmişti kadın transferden sonra kaza yapmış arabayla takla atmış doktoeu aramış sakın bırakma demişler ilizleri doğurmuş oyle yatmayla olcak iş degıl canım bu.. ayy inşallah canım benım tekmelerle uyanalım inş😂
Bilmiyorum ya bizde sürekli bir panik hali olacak ama Allah kucaklarımizda görmeyi nasip etsin🤗

Amiin burdaki tüm arkadaşlarla birlikte nasip olsun🦋🧿 benim 24 eylülde transferim oldu, düşük yaptım, şimdi ikinci transferimi bekliyorum, bu ay yapılacaktı, doktorum 1 ay daha bekleyelim dedi, hormonlarım düzelirse bundan sonraki reglimde transferim gerçekleşecek inşallah
Peki önceki gebeliğimde sonucun kaç çıkmıştı canım beta

Back