- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #12.941
Canım sen test pazartesi mi yapacaksınBu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.. Hamile kalan arkadaşlarım cevap verirseniz çok seviniriz biz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen test pazartesi mi yapacaksınBu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.. Hamile kalan arkadaşlarım cevap verirseniz çok seviniriz biz![]()
Aynen kanda gebelık bakcam canım idrar testıne hiç guvenmıyorum cıkmazsa bosuna üzülürüm en net kan testıAynen canım erken daha kanda gebelik bak bence ben hiç idrar yapmadım direk kanda baktırdım
Cok güzel cikmis kuzum masallah diyelim, kese görmeye mi cagirdilar direk simdi yoksa tekrar vercek misin kan? Benim 10. günde 243 tü mesela ordan düsünNe bilim canım 2 kere düşük ten sonra insan tedirgin olıyor tabi birde ilk tüp bebek denemem değer kaç arası yi onuda bilmiyorum doktoruma mesaj attım hemşire döndü sadece ilaçlara devam dedi başka herhangi bişi demedi size sorum dedim o yüzden
Yok canım 2. Ye gerek yok dedi cuma ya randevu verdi kese içinCok güzel cikmis kuzum masallah diyelim, kese görmeye mi cagirdilar direk simdi yoksa tekrar vercek misin kan? Benim 10. günde 243 tü mesela ordan düsün![]()
Canım hiç öyle şeylere takılma genetiği normalse zaten oyle bi tutunuyo ki. Önceki doktorum anlatmişti kadın transferden sonra kaza yapmış arabayla takla atmış doktoeu aramış sakın bırakma demişler ilizleri doğurmuş oyle yatmayla olcak iş degıl canım bu.. ayy inşallah canım benım tekmelerle uyanalım inşBana da demediler de ne bileyiminşallah 5 ay sonra yüz üstü uzanamayacak kadar şişmiş oluruz hepimiz
![]()
Aynen öyle idrarda ne çıkarsa çıksın zaten kan vericem en iyisi direk ver gör sonucuAynen kanda gebelık bakcam canım idrar testıne hiç guvenmıyorum cıkmazsa bosuna üzülürüm en net kan testı
Evet canım pazartesi yaptiricam insallahCanım sen test pazartesi mi yapacaksın
İnşAllah benim ki inatçı çıkarda pazartesi bana bir sürpriz yaparBenim ilk gebeliğimde çok oldu bu da çok yeni ama var gibi akıntı belirtidir
Canım birde benim tüp bebek doktorum 13 aralıktan sonra gel dedi kalp atışı için ama ben aynı hastanede riski gebelik uzmanı ile devam edeceğim oda cuma çağırdıCok güzel cikmis kuzum masallah diyelim, kese görmeye mi cagirdilar direk simdi yoksa tekrar vercek misin kan? Benim 10. günde 243 tü mesela ordan düsün![]()
Ama canım 3. Gun embrıyolarım o yuzden gunumde yapım dedım cunku 9 da cıkmayıp 12 de cıkanda cok varmış bebegi üzmim boş yereAynen öyle idrarda ne çıkarsa çıksın zaten kan vericem en iyisi direk ver gör sonucu
Hadi inşallah dualarımdasınızEvet canım pazartesi yaptiricam insallah![]()
Inşallah canım benim. Sana dua ediyorumİnşAllah benim ki inatçı çıkarda pazartesi bana bir sürpriz yapar![]()
Bana da 3-4 gün alma demisti. Ben de az önce almak icin girdim ama sicak su gitti islandigimla kaldim ciktim sinir oldumsen nasilsin peki canim, kac embriyo Transfer edildi ve kacinci gün
Evet evet gününde yap ondan önce idrar da yapma diyorumAma canım 3. Gun embrıyolarım o yuzden gunumde yapım dedım cunku 9 da cıkmayıp 12 de cıkanda cok varmış bebegi üzmim boş yere
Bende kullanıyorum 5günde bir dedi, ama kahverengi akıntım var deyince verdi banaBen çok denk gelmedim kullanana. Ne ise yaradığını bile bilmiyordum doktor kullan dedi kullanıyorum iste![]()
Amiin burdaki tüm arkadaşlarla birlikte nasip olsunAmin canım inşallah sanada nasip etsin sen transfer oldun mu durumun nedir
Bilmiyorum ya bizde sürekli bir panik hali olacak ama Allah kucaklarımizda görmeyi nasip etsinCanım hiç öyle şeylere takılma genetiği normalse zaten oyle bi tutunuyo ki. Önceki doktorum anlatmişti kadın transferden sonra kaza yapmış arabayla takla atmış doktoeu aramış sakın bırakma demişler ilizleri doğurmuş oyle yatmayla olcak iş degıl canım bu.. ayy inşallah canım benım tekmelerle uyanalım inş![]()
İnşallah burdaki herkesin gebe kalmasını çok istiyorum okadar emek harcıyoruz Allah karşılığını versin inşallahİnşAllah benim ki inatçı çıkarda pazartesi bana bir sürpriz yapar![]()
Peki önceki gebeliğimde sonucun kaç çıkmıştı canım betaAmiin burdaki tüm arkadaşlarla birlikte nasip olsunbenim 24 eylülde transferim oldu, düşük yaptım, şimdi ikinci transferimi bekliyorum, bu ay yapılacaktı, doktorum 1 ay daha bekleyelim dedi, hormonlarım düzelirse bundan sonraki reglimde transferim gerçekleşecek inşallah
Sağol canım Allah gönlüne göre versin. İçimden bir ses artacak diyor umarım mutlu haberle dönerim. Yoksa da size yoldaş olmaya devam ederim dualar ederim. Ben devamını getiremiyeceğim galiba sizi takip ederimInşallah canım benim. Sana dua ediyorum![]()