Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kız macera arıyosun haa, anne ben buradayım diyor miniğin maşallah. Çok tebrik ederim canım, daim olsun inşallah
Inşallah şaka yaptım demez kafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum

Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekle

Aa silik çıkmış

Kız ben de görüyorum sanki. Yarın testi tekrarla bakalım

Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekle
amaan napayim ya valla yeminle can sikintisindan hep. Evde bi test var ya o batiyodu bana yaptim kurtuldum

Inşallah şaka yaptım demez kafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum
Ezilmezler kuzum onlar en rahat yerdeler şimdi, ohh sıcacık huzurlu rahat, annelerinin karnındalar senin kanın kan canın can olsun onlara, bütün tüp bebek anneleri bebeklerimizi alalım kucağımıza

amaan napayim ya valla yeminle can sikintisindan hep. Evde bi test var ya o batiyodu bana yaptim kurtuldum
Sen simdi test yaptın silik çıktı yaa ayni gün transfer olduğumuza göre bana da cesaret geldi sabah yapcam inşallah bende o pembisligi görürüm kan vercenmiii

ya bana hemsire yuz ustu bacaklarini karnına çeker pozisyonda yatabilirsin hic sikinti olmaz dedi gece her ne kadar donmemeye calissamda korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…