• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kız macera arıyosun haa, anne ben buradayım diyor miniğin maşallah. Çok tebrik ederim canım, daim olsun inşallah
Inşallah şaka yaptım demez 😂 kafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum😂

Kizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mi 🤣🤣 kizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu 😒 eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme 😆
Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekle 😂🍀

Kizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mi 🤣🤣 kizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu 😒 eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme 😆
Aa silik çıkmış 😊😊

Kız ben de görüyorum sanki. Yarın testi tekrarla bakalım 😍

Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekle 😂🍀
🤪🤣🤣 amaan napayim ya valla yeminle can sikintisindan hep. Evde bi test var ya o batiyodu bana yaptim kurtuldum ☺️

Inşallah şaka yaptım demez 😂 kafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum😂
Ezilmezler kuzum onlar en rahat yerdeler şimdi, ohh sıcacık huzurlu rahat, annelerinin karnındalar🤗 senin kanın kan canın can olsun onlara, bütün tüp bebek anneleri bebeklerimizi alalım kucağımıza💕🦋🍀

🤪🤣🤣 amaan napayim ya valla yeminle can sikintisindan hep. Evde bi test var ya o batiyodu bana yaptim kurtuldum ☺️
Sen simdi test yaptın silik çıktı yaa ayni gün transfer olduğumuza göre bana da cesaret geldi sabah yapcam inşallah bende o pembisligi görürüm 🤭🤭 kan vercenmiii🤩🤩

🤣🤣🤣ya bana hemsire yuz ustu bacaklarini karnına çeker pozisyonda yatabilirsin hic sikinti olmaz dedi gece her ne kadar donmemeye calissamda korkuyom😂😂

Back