- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #12.801
Sabah 10:30 ta canim ben de hafiiif bir hayalet görür gibi oldum ama tabi bilemeyiz dahaAma var gibi ya ben gordum pembelik var sanki insallah devami gelir sali saat kacta olmustun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 10:30 ta canim ben de hafiiif bir hayalet görür gibi oldum ama tabi bilemeyiz dahaAma var gibi ya ben gordum pembelik var sanki insallah devami gelir sali saat kacta olmustun![]()
Inşallah şaka yaptım demezKız macera arıyosun haa, anne ben buradayım diyor miniğin maşallah. Çok tebrik ederim canım, daim olsun inşallah
Gibi gibi demi tam belirsiz böyle Ben kör olcaktim bakarken anlamaya calismaktanCanım var gibi sanki ya
Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekleKizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mikizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu
eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme
![]()
Aa silik çıkmışKizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mikizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu
![]()
Daha neler lütfen ağlama Canım çok erken daha ayrıca çizgi de var yaniGibi gibi demi tam belirsiz böyle Ben kör olcaktim bakarken anlamaya calismaktan![]()
Kız ben de görüyorum sanki. Yarın testi tekrarla bakalımKizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mikizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu
![]()
Valla Sanki ben de gördüm zoomlwyınca ikinci çizgiyi, pembe bir gölge gibi, hadi inşallah geliyor minik, ama böyle aksiyonlara girme bi daha test gününü bekle![]()
Merhaba.. Amin cnm inşallahMerhaba benimde pazartesi günü test günüm. İkinci transferim 5. Gün embriyosu Allah hepimize nasip etsin inşallah![]()
Alabilrisin asiri sicak olmadan hic sikinti olmaz dedi ama almamdim henuz pazartesi okula gidicem pazar alirim mecburSen dus aldin mi canim? Bisey dedi mi Doktorun bu konuda
Yanlis yazmisim canim ya yok aglamaktan degil anlamaya calismaktan olcaktiDaha neler lütfen ağlama Canım çok erken daha ayrıca çizgi de var yani![]()
Anladım canım var inşallah gölünü ferah tut ama yarın yapma bence test illa yapacaksan da 2 sonra yapYanlis yazmisim canim ya yok aglamaktan degil anlamaya calismaktan olcakti![]()
Ezilmezler kuzum onlar en rahat yerdeler şimdi, ohh sıcacık huzurlu rahat, annelerinin karnındalarInşallah şaka yaptım demezkafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum
![]()
Gercekten görüyor musunuz ya ben böyle sanki görür gibi oldum da ama emin olamadim uyduruyorum gibi geldiAa silik çıkmış![]()
Yok yok yapmicam canim zaten evde test yok almaya da cikamam sali yapcam tekrarAnladım canım var inşallah gölünü ferah tut ama yarın yapma bence test illa yapacaksan da 2 sonra yap
Sen simdi test yaptın silik çıktı yaa ayni gün transfer olduğumuza göre bana da cesaret geldi sabah yapcam inşallah bende o pembisligi görürümamaan napayim ya valla yeminle can sikintisindan hep. Evde bi test var ya o batiyodu bana yaptim kurtuldum
![]()
Evet forumda okumuştum çok silik çizgi ile görmüşlerdi5. günde pozitifi gören var miymis ya
Baska testim yok canim, bu da bana batiyordu öyle cekmecede vardi dedim yap da bitsin otur rahat rahat bekleKız ben de görüyorum sanki. Yarın testi tekrarla bakalım![]()
Hepimiz kafayı yemediysek bence de var gibi ama sabırla bir kaç gün daha bekle uğurlu olsun yavrun sanaGercekten görüyor musunuz ya ben böyle sanki görür gibi oldum da ama emin olamadim uyduruyorum gibi geldi![]()
Inşallah şaka yaptım demezkafayı bozdum iyice. Dün yüz üstü uzandım dalgınlığıma geldi. 5 saniye sonra yerimden zıpladım çocuklar ezildi diyorum
![]()