• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 9.günü ama hiç ağrım sızım yok böyle olup pozitifi gören varmı aranızda? Birde şu progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor ve de kaşınıyor özellikle bugün başladı artık dayanamıyorum buna bi çözüm yokmuu

progestron ignesi buruldum bende bugğn 3 . gün
benim de cok agrıyor .
bence kimse belirti aramasın kendinde. onca ilactan sonra vücudun naptıgı belli olmuylr .

Ben dün yapmstm silik bile çıkmamıştı kuzum senin silik çıkması tuttuğuna işaret 😍
Senii seniii sen de mi yaptin🤭😬 dün de erkendi canim bugün de erken.. umarim dogrudur test. Sali günü tekrarliycam bu sefer erken gebelik testi alicam insallah tutar canimm hepimizin de

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 9.günü ama hiç ağrım sızım yok böyle olup pozitifi gören varmı aranızda? Birde şu progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor ve de kaşınıyor özellikle bugün başladı artık dayanamıyorum buna bi çözüm yokmuu
Buz koy iğneden hemen sonra 5-10 dk

Baska testim yok canim, bu da bana batiyordu öyle cekmecede vardi dedim yap da bitsin otur rahat rahat bekle🤣 sali yapcam insallah canim tekrar
Kız ben ilk idrarla yapıyorum 2 gündür sonra çatlıyorum gece uyuyamıyorum kalkayım test yapayım diye 😂 test yapmasam sanki bir yere kaçacak😂

Arnica diye bir ilaç var jel gibi akşamları sürüyorum doktorum verdi inanılmaz iyi geliyor akşamları ovarak sürüyorum

Kız ben ilk idrarla yapıyorum 2 gündür sonra çatlıyorum gece uyuyamıyorum kalkayım test yapayım diye 😂 test yapmasam sanki bir yere kaçacak😂
Ahahahahah bütün kombinasyonları deneyesin geliyor di mi, ilk idrarla, ikinci idrarla, gece bir anda uyanınca gelen idrarla falan😂 yalnız güzel yedik kafaları🎊

Back