• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sen simdi test yaptın silik çıktı yaa ayni gün transfer olduğumuza göre bana da cesaret geldi sabah yapcam inşallah bende o pembisligi görürüm 🤭🤭 kan vercenmiii🤩🤩
Ya ama tam emin degilim Ben gördügüme ama hepimiz de yaniliyor olamayiz demi. Hem belki test yanlistir 🧐 Ben hic inanmiyorum suan. Bi sizi velveleye verdim 😅 sonra pisman olup da bana kizmayasin. Vericem canim persembe günü nasipse

Sen simdi test yaptın silik çıktı yaa ayni gün transfer olduğumuza göre bana da cesaret geldi sabah yapcam inşallah bende o pembisligi görürüm 🤭🤭 kan vercenmiii🤩🤩
Allah🤭 bu hep böyle başlıyor işte, biri fitili ateşliyor arkasından yangına körükle gidiyoruz😂 yapmayın bacım etmeyin kuzum, daha erken🤗 akıllı uslu oturun evinizde😂

Ben de çıktım eve geldim 🥳Rahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi💫Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti 😂Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım 🍀🧚🏻‍♂️
Yaaaa çok heyecanlandım. embriyolar bile aynı 🥰 benim içimden bir his ikimizin de pozitif göreceğini söylüyor. Rüyamda da çok sakin uslu bana bakan bi bebek tutuyordum kucağımda çok sütüm akıyordu ve ne rahat emiyordu ne rahat bebekmiş demiştim ☺️ İnş gerçekleşir rüyam🙏

Ümit dünyasındayız canım ben 7.71 olandeğerin hep yükseldiğini görmeye başladım hayalimde, 🤗 hatta kendi kendime konuşmaya bile başladım laf aramızda😉
Aahh canimm cok iyi anliyorum seni.. Konus olsunn nasil rahatlicaksan öyle yap. Ben de cook konusurum kendi kendime, normal zamanda bile 🤭🤭 😬 allahin isi canimm ol der oluverir bilemeyiz 🤷🏼‍♀️

Aynen ben oğluma hamileyken 6. Haftada koku hassasiyeti başladı ve hiç kusmadım hiç midem bulanmadı herkeste farklıdır illa mide bulanacak die de bişi yok
Yani bende hissettıklerımı ilaça baglıyorum acıkcası cunku etrafımda doğal yoldan gebe kalan hiç kimse ilk 2 haftada bişey hissetmemiş

Yookk bakmadım ilkinde yapmıştım 9. Günümde çıkmamıştı ve zaten kanda da negatifti. Bunda yapmayacağım diye kendime söz verdim ama dayanamıyorum 🙈
Insallah simdiki embriyon sana sımsıkı tutunmuştur canim💐 ya ben de aslında zor dayanıyorum ama bakmicam idrarda. Az kaldı pazartesine bakalim ne olacak kısmet canim🥰🥰

Back