• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugün 9 günüm
Bende daha başka idrar yapmadim
Kana bile gidesim yok.
Çünkü hiç mi belirti olmazzz
Canım bende de hiç belirti yoktu, ama hatta idrar testinde bile negatif çıkmıştı 7. Gün, test günümde kanda baktırdığımda gebelik olduğunu gördüm, sonradan düşündüğümde bazı şeylerin gebelikle ilgili olduğunu anladım, mesela afedersin idrarım kokuyordu, kanda beta görene kadar hiç dikkat etmemiştim, çok sık acıkıyordum, ayaklarım buz gibiydi çorap giysem bile. Herkeste aynı belirti olmayabiliyor yani, göğüsüm hiç şişmemişti benim. O yüzden kendini üzme canım

Kızlar transferim gerçekleşti. Çok rahattı bu sefer çok beklemedim ve transferden hemen sonra sürgü istedim rahatladım. 2 embriyo transferi oldu. Test günüm 7 Aralık ☺️ Artık heyecanlı bekleyiş başladı.. biri 4aa diğeri orta kalite ne olduğunu söylemedi
Ben de çıktım eve geldim 🥳Rahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi💫Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti 😂Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım 🍀🧚🏻‍♂️

Inslalh gece biran once benim ayni hava cok guzel diye az yuruyus yaptim agrim sizim yok hic belirtimde yok iyi birseymi kotu birseymi bilmiyorum kimisis olumsuz sa hic belirti olmuyor falan diyorlar
Insanların belirti dediği şeylerin bebek belirtisi olduğu nerden belli ki canım? Benim ilk tüp bebek negatifti. Beta kılını kıpırdatmamıştı. Ama kasıklarım ağrıyordu. Milimlik bişeyin varlığını nasıl hissediceksin? Sen hiç bunlara takılma beybi 😎

Sen kacıncı gunde yaptın canım test? Yerleşme kanaman faln oldu mu belirti oldu mu? 3. Gun emb senınde
8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi ile gördüm 11. Günü lekem kanamam oldu 3 4 gün sürdü hala arada geliyor. 3. Gün embriyosu benım

Back