- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #12.781
Bu 2. Gün embriyosu olmalı. Yada 3. Gün. Senin zaten blast. Bidaha blast olmayacak.Transferden sonraki gelisim bi yerde okudum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 2. Gün embriyosu olmalı. Yada 3. Gün. Senin zaten blast. Bidaha blast olmayacak.Transferden sonraki gelisim bi yerde okudum![]()
Oooh birisi daha kuzucuğunu alıp gelmiş. Ben de topik açıcam. Adını da ertelenenler koyucamBen de çıktım eve geldimRahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi
Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti
Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım
![]()
Evet olmaz benim e belirtim yokBugün 9 günüm
Bende daha başka idrar yapmadim
Kana bile gidesim yok.
Çünkü hiç mi belirti olmazzz
Amin canım inş çok teşekkür ederimMaşallah tebrik ederim canım, kat kat artsın beta inşallah, sonra da güp güp kalp atışını duy gel![]()
Aynen yok takilmiyom zaten belirtide aramiyom da ne bileyim inslalah Rabbin istedikten sonra hersey olur ben elimdeb geleni yaptim simdiden sonrasi tevekkülInsanların belirti dediği şeylerin bebek belirtisi olduğu nerden belli ki canım? Benim ilk tüp bebek negatifti. Beta kılını kıpırdatmamıştı. Ama kasıklarım ağrıyordu. Milimlik bişeyin varlığını nasıl hissediceksin? Sen hiç bunlara takılma beybi![]()
Aynen ben oğluma hamileyken 6. Haftada koku hassasiyeti başladı ve hiç kusmadım hiç midem bulanmadı herkeste farklıdır illa mide bulanacak die de bişi yokDgru soyluyosun bencede belirtilerde heralde ilaçlardan oluyo normal hamıleliklerde bıle adet gecıkınce anlıyolar test yapıp hamıle oldgnu anlıyolar
Hadi hayirlisi olsun guzel gecmis aynen banada bastirmisti gobegime cokBen de çıktım eve geldimRahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi
Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti
Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım
![]()
Bende de oldu canim o sirada patladim sikintidanBen 2 3 saattir buraya giremedim ya sitede sikinti vardi sizdede oldumu oyle..
Aynen ya surekli girip girip baktim sinir oldum dedim kapandi herhalde siteBende de oldu canim o sirada patladim sikintidan![]()
Merhaba benimde pazartesi günü test günüm. İkinci transferim 5. Gün embriyosu Allah hepimize nasip etsin inşallahBenim de 5. Gün. Ama pazartesi kan tahlilim canim. Senin cıktı mi
Var gibi bi pembelik canim oyle gordum hayali birseyKizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mikizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu
eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme
![]()
Evet dedim eyvah napicam kiminle paylasicam ne olucak.. sikintidan evde bi tane test vardi onu yaptim. Bitti de rahatladim simdi bekleyebilirim rahatcaAynen ya surekli girip girip baktim sinir oldum dedim kapandi herhalde site![]()
Evettt cok erken artik sen düsün nasil sikildigimiVar gibi bi pembelik canim oyle gordum hayali birseyama daha cok erken
![]()
Evet dedim eyvah napicam kiminle paylasicam ne olucak.. sikintidan evde bi tane test vardi onu yaptim. Bitti de rahatladim simdi bekleyebilirim rahatca![]()
Canım var gibi sanki yaKizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mikizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu
eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme
![]()
Ama var gibi ya ben gordum pembelik var sanki insallah devami gelir sali saat kacta olmustunEvettt cok erken artik sen düsün nasil sikildigimi![]()
Sen dus aldin mi canim? Bisey dedi mi Doktorun bu konudaVar gibi bi pembelik canim oyle gordum hayali birseyama daha cok erken
![]()
Eşim yüzündenYa bırak olmasın ne merak ediyorsun ne güzel hamilesin işte ayy sen çok gül emi![]()