• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de çıktım eve geldim 🥳Rahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi💫Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti 😂Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım 🍀🧚🏻‍♂️
Oooh birisi daha kuzucuğunu alıp gelmiş. Ben de topik açıcam. Adını da ertelenenler koyucam 😅 hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum ♥️😘

Insanların belirti dediği şeylerin bebek belirtisi olduğu nerden belli ki canım? Benim ilk tüp bebek negatifti. Beta kılını kıpırdatmamıştı. Ama kasıklarım ağrıyordu. Milimlik bişeyin varlığını nasıl hissediceksin? Sen hiç bunlara takılma beybi 😎
Aynen yok takilmiyom zaten belirtide aramiyom da ne bileyim inslalah Rabbin istedikten sonra hersey olur ben elimdeb geleni yaptim simdiden sonrasi tevekkül 🙂🙂

Dgru soyluyosun bencede belirtilerde heralde ilaçlardan oluyo normal hamıleliklerde bıle adet gecıkınce anlıyolar test yapıp hamıle oldgnu anlıyolar
Aynen ben oğluma hamileyken 6. Haftada koku hassasiyeti başladı ve hiç kusmadım hiç midem bulanmadı herkeste farklıdır illa mide bulanacak die de bişi yok

Ben de çıktım eve geldim 🥳Rahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi💫Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti 😂Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım 🍀🧚🏻‍♂️
Hadi hayirlisi olsun guzel gecmis aynen banada bastirmisti gobegime cok😊😊

Kizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mi 🤣🤣 kizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu 😒 eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme 😆

Eklentiler

• 275F1AE7-4124-4282-9A38-DF7E241E3E59.jpeg
    275F1AE7-4124-4282-9A38-DF7E241E3E59.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar Ben dayanamadim yaptim cikmasi cok imkansizdi zaten ama öylesine yaptim. 4,5 gün oldu henüz. Zorla da olsa bisey görebilen var mi 🤣🤣 kizmayin bana neden yaptin diye biliyorum erken ve suan yapmamin sacma oldugunu 😒 eglenelim biraz zoomlayin falan böyle bi resme 😆
Var gibi bi pembelik canim oyle gordum hayali birsey🤣🤣ama daha cok erken 🤣

Canım var gibi sanki ya

Back