• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hani diyorlar ya hissediyorsun diye bende hiç bir his yok 🥺 daha birinci gün bugün tabi bi belirti olmaz ama kafamda deli sorular bunun yanı sıra halsiz ve uyuklar haldeyim sürekli

Yok öyle değil 😂 durumu baştan anlatayım. Bugün benim transferimin 7.günü. Dün sabah erken gebelik testi yaptim mukemmel netlikte çift çizgi gördüm. Öğlen de bunda böyle çıktıysa kaset testte nasıl çıkar acaba diye merak edip kaset test yaptım silik cıktı. Pimpirikli olduğum için bu sabah yine ilk idrarla kaset test yaptım harika koyulaşmış ikinci çizgi. Eşim sonra hani erken gebelik de yapacaktın da ben merak ediyorum da ilk idrarın boşa gitti de bir sürü laf sayınca, kapta kalan 2 3 damla idrarı erken gebelik testinin üstüne damlattim. Çizgi mizgi çıkmadı 😂 yani cıktı da çok silik cıktı. Bu idrara batırılan testlere idrar damlatsam sonuç hatalı olur mu diye ondan sordum 😂
Kız macera arıyosun haa, anne ben buradayım diyor miniğin maşallah. Çok tebrik ederim canım, daim olsun inşallah

Belirti olmaz zaten canım mid e bulantı kusma koku hassasiyeti 6. Haftadan sonra başlar genelde boşuna belirti arama test yaptın mı hiç
Dgru soyluyosun bencede belirtilerde heralde ilaçlardan oluyo normal hamıleliklerde bıle adet gecıkınce anlıyolar test yapıp hamıle oldgnu anlıyolar

Kızlar transferim gerçekleşti. Çok rahattı bu sefer çok beklemedim ve transferden hemen sonra sürgü istedim rahatladım. 2 embriyo transferi oldu. Test günüm 7 Aralık ☺️ Artık heyecanlı bekleyiş başladı.. biri 4aa diğeri orta kalite ne olduğunu söylemedi
Hadi hayırlı uğurlu olsun canımm🥰 tebrik ederim, kucağına aldığın günleri de görelim buradan, gebelik takibimizi yapmak nasip olsun yaaaa🎉🎊💕🍀

Transferden sonraki gelisim bi yerde okudum😊😊

Eklentiler

• Screenshot_20201128-143935_Chrome.jpg
    Screenshot_20201128-143935_Chrome.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 49
Back