- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.761
Çok sağol canım inşallahHadi hayırlı uğurlu olsun canımmtebrik ederim, kucağına aldığın günleri de görelim buradan, gebelik takibimizi yapmak nasip olsun yaaaa
Maşallah tebrik ederim canım, kat kat artsın beta inşallah, sonra da güp güp kalp atışını duy gelVerdim canım 227 çıktı çok şaşırdım çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına inş 5.gün embro su transfer hariç 8. gün
Yani 4-5 gün içinde tutunuyorTransferden sonraki gelisim bi yerde okudum
Testi tekrarladin mi canimInşaallah canim benim bugün 9.günün ama inan hala belirti yokkk
5. günde pozitifi gören var miymis yaYani 4-5 gün içinde tutunuyorbelki o yüzden bazılarının 5. Gün pozitif çıkıyor
Ağlayarak okudum, mucizevi bişey aslında, bize de nasip olsun, rahme yapışıp sıkı sıkı tutunan ve orada akıllı uslu büyüyen bebelerimiz olsunTransferden sonraki gelisim bi yerde okudum
Dur bakalım bende böyle diyorum ama belkide adet olacağımdandr gerçekten.. Rabbim nasip etsin hepimize inşallahBen de hic bisey yok canim. Cok normalim fazla normal hatta
Bugün 9 günümBenimde negatifti canım 5. gün yapmiştim sonra yapmama kararı aldım ve sözümü tuttum 8. Gün kanda yaptım
Yok tekrarlamadim evde var ama korkuyorumTesti tekrarladin mi canim
Yani olabilir tutunup kanan karisana kadar en dogru test 11 12.gundeYani 4-5 gün içinde tutunuyorbelki o yüzden bazılarının 5. Gün pozitif çıkıyor
Amin amin inslalah yasayalim hep birlikte bu sevinciAğlayarak okudum, mucizevi bişey aslında, bize de nasip olsun, rahme yapışıp sıkı sıkı tutunan ve orada akıllı uslu büyüyen bebelerimiz olsun
Canım bende de hiç belirti yoktu, ama hatta idrar testinde bile negatif çıkmıştı 7. Gün, test günümde kanda baktırdığımda gebelik olduğunu gördüm, sonradan düşündüğümde bazı şeylerin gebelikle ilgili olduğunu anladım, mesela afedersin idrarım kokuyordu, kanda beta görene kadar hiç dikkat etmemiştim, çok sık acıkıyordum, ayaklarım buz gibiydi çorap giysem bile. Herkeste aynı belirti olmayabiliyor yani, göğüsüm hiç şişmemişti benim. O yüzden kendini üzme canımBugün 9 günüm
Bende daha başka idrar yapmadim
Kana bile gidesim yok.
Çünkü hiç mi belirti olmazzz
Evet canim cok iyi anliyorum seni.. sen bilirsinYok tekrarlamadim evde var ama korkuyorum
Amin canim bilemiyoruz ki iste. Kimi belirti yapiyor kimi yasamiyor. Yasayinca da adete baglayabiliyoruz vs .. ne zor beklemek yaDur bakalım bende böyle diyorum ama belkide adet olacağımdandr gerçekten.. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Beynimiz öyle birsey ki daha sonra üzülmemek için en kötüsünü düşünüyoruz işte..Amin canim bilemiyoruz ki iste. Kimi belirti yapiyor kimi yasamiyor. Yasayinca da adete baglayabiliyoruz vs .. ne zor beklemek ya
Daha dur canım ya cok erkenn. Dün bugün yaptnmi test?Ben test bagimlisi oldum yatip kalkip test yapasim var ta ki 2 cizgiyi görene kadar
Ben de çıktım eve geldimKızlar transferim gerçekleşti. Çok rahattı bu sefer çok beklemedim ve transferden hemen sonra sürgü istedim rahatladım. 2 embriyo transferi oldu. Test günüm 7 AralıkArtık heyecanlı bekleyiş başladı.. biri 4aa diğeri orta kalite ne olduğunu söylemedi
Insanların belirti dediği şeylerin bebek belirtisi olduğu nerden belli ki canım? Benim ilk tüp bebek negatifti. Beta kılını kıpırdatmamıştı. Ama kasıklarım ağrıyordu. Milimlik bişeyin varlığını nasıl hissediceksin? Sen hiç bunlara takılma beybiInslalh gece biran once benim ayni hava cok guzel diye az yuruyus yaptim agrim sizim yok hic belirtimde yok iyi birseymi kotu birseymi bilmiyorum kimisis olumsuz sa hic belirti olmuyor falan diyorlar
8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi ile gördüm 11. Günü lekem kanamam oldu 3 4 gün sürdü hala arada geliyor. 3. Gün embriyosu benımSen kacıncı gunde yaptın canım test? Yerleşme kanaman faln oldu mu belirti oldu mu? 3. Gun emb senınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?