- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #12.721
Saol canımHayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımHayırlı olsun
Tebrik ederim çok güzel bir artışSonuç 266 kızlar üç kat yükselmemiş miğdeme ağrı girdi önceki 120 di ne düşünceğimi şaşırdım
Ya bırak olmasın ne merak ediyorsun ne güzel hamilesin işte ayy sen çok gül emiYok öyle değildurumu baştan anlatayım. Bugün benim transferimin 7.günü. Dün sabah erken gebelik testi yaptim mukemmel netlikte çift çizgi gördüm. Öğlen de bunda böyle çıktıysa kaset testte nasıl çıkar acaba diye merak edip kaset test yaptım silik cıktı. Pimpirikli olduğum için bu sabah yine ilk idrarla kaset test yaptım harika koyulaşmış ikinci çizgi. Eşim sonra hani erken gebelik de yapacaktın da ben merak ediyorum da ilk idrarın boşa gitti de bir sürü laf sayınca, kapta kalan 2 3 damla idrarı erken gebelik testinin üstüne damlattim. Çizgi mizgi çıkmadı
yani cıktı da çok silik cıktı. Bu idrara batırılan testlere idrar damlatsam sonuç hatalı olur mu diye ondan sordum
![]()
Evet canımCanim sen de mi 24 kasimda oldun transferi?
3. Gün bende de bisey yoktu hatta aramızda kalsın test bile yaptım tabiki sonucu negatiftiAyni bende bi degisiklik yok inankibenimde transfer sonrasi 3.günüm
![]()
Bende öyle düşünüyorum canım adet olcakmis gibi halim var hatta şuan bile ya otururken ayakta sürekli ayni seyleri hissediyorumBel ağrısı olumlu ben cok üzüldüm belim ağrıo die adet olucam die ama şükür tersi oldu hiç korkma bel ağrısından
Sağol canımCanım çok sevindim değerin güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Insallah canim. Üzülme hic simdiden. Benden 6 yumurta toplandi 5i döllenmisti. 2sini 5. günde Transfer ettiler. Geriye dondurulmaya deger hic kalmadi ama. Olmazsa ne bastan baslicazinş sona kadar giderker inş tutunurlar .
bilmiyorum iyi mi kötü mü sperm kaynaklı gittik diye dururlar diye korkuyorum .
rabbim hepimize nasip etsin .
hepimiz hamile kalalım
Rabbim o gğnleri görmeyi nasip etsin inşallah cümlemizeTebrik ederim çok güzel bir artışdevamı sağlıkla gelsin inşallah, şimdi keseydi kalp atışıydı sonra aylık kontroller derken sabırsız günler devam edecek bir süre daha
![]()
Ben deeEvet canım![]()
Evet canım oluyor 8. Gün test yaptım pozitif çıktı kanda normal yaniHamile olan arkadaşlar hepinizin gözü aydın rabbim kucağınıza sağlıklı şekilde almayı nasip etsin.Benimde transferin 8 günü 2 gündür adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı var sizlerdede oldumu
Var kuzum dün geceden beri bel ağrım başladı bide arada kasık sancısı. Bugün daha bi artti sanci yürüdüğümde fln daha cok oluyor. Sende var mi inşallahBen deeNasilsin peki var mi hissettigin bisiler
Ya gerçekten mi ? Bende transferden beri bel, kasık ağrısı var. Yani az da değil biraz ayakta kalsam belim fena ağrıyor. Adetle test günüm de aynı. Acaba adet ağrısı mı çekiyorum diye düşünüyorum ama bu kadar erken de başlamaz. İlaçlar ağrı yapabilir mi ? 7.günüm bugünBende öyle düşünüyorum canım adet olcakmis gibi halim var hatta şuan bile ya otururken ayakta sürekli ayni seyleri hissediyorumama gözlemledigim istatistiklere göre gebelik yoksa belirti de olmuyor. Zaten ilac ictigimz için adet olma sancisini görmüyoruz negatif olup ilaci biraktigmzda o zaman adet sancisi geliyor ve adet oluyoruz
Çok çok sevindim canim gözün aydinn, sağlıkli bi gebelik dilerim. Darısı başımıza inşallahVerdim canım 227 çıktı çok şaşırdım çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına inş 5.gün embro su transfer hariç 8. gün![]()
Ben öyle gozlemledim bide konudaki hamislere soralım öyle mi diyeYa gerçekten mi ? Bende transferden beri bel, kasık ağrısı var. Yani az da değil biraz ayakta kalsam belim fena ağrıyor. Adetle test günüm de aynı. Acaba adet ağrısı mı çekiyorum diye düşünüyorum ama bu kadar erken de başlamaz. İlaçlar ağrı yapabilir mi ? 7.günüm bugün
Saol canım doktor 2.gün sonra vermene gerek yok dedi kese için haftaya çağırdı hayırlısı inş hepiniz dualarımdasınızÇok çok sevindim canim gözün aydinn, sağlıkli bi gebelik dilerim. Darısı başımıza inşallah![]()
Ben de hic bisey yok canim. Cok normalim fazla normal hattaVar kuzum dün geceden beri bel ağrım başladı bide arada kasık sancısı. Bugün daha bi artti sanci yürüdüğümde fln daha cok oluyor. Sende var mi inşallah![]()