• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle hepinizin sürecinin olumlu olmasını dilerim, olumsuz olsa bile yılmak yok devam inşAllah. Ben de geçtiğimiz aylarda oldum, çok şükür hamileyim. Zor bir süreç, gerçekten çeken bilir.. Arkadaşlar, ben de 2 kutu açılmamış Crinone Jel ve 1 kutu açılmamış Oksapar var. Piyasada ilaçları zar zor bulup almıştım, şimdi durum nedir bilmiyorum. İlgilenen olursa, aldığım fiyattan veririm, özelden yazabilirsiniz.

Değerin güzel maşallah 🙏🏻🥰 kimyasal geçiren bana çok güzel umut oldun yaaa diğer transfer için kimyasaldan korkuyorum çünkü. İnşallah daha da artar
Bende cok korku yaşadım canım hatta hep boşa gidiyom diye düşündüm transfer hazırlığında daha bi yalın duygularla gittim hep heycansız nötür baktım ama şimdilik elhamdülillah oldu inşallah devamınıda görürüm

Bende cok korku yaşadım canım hatta hep boşa gidiyom diye düşündüm transfer hazırlığında daha bi yalın duygularla gittim hep heycansız nötür baktım ama şimdilik elhamdülillah oldu inşallah devamınıda görürüm
Canım çok sevindim değerin güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah 😍🤲

İnşAllah canım 🙏🏻 ben de bu sefer sakin gidicem bakalım

Kızlar transfer için regl beklerken regl basladı ama 3gündr damla damla şimdide kesildi bir avuç içi kdr lekelenme oldm hiç böle olmamıştı .regl oldum mu olamadımmı anlayamadım.ilk defa böle birşey oldu.napsam bilemedim.

Herkese iyi hafta sonlari dilerim arkadaşlar🙋🏼🙏🏻✨🌷

Eklentiler

• IMG_20201128_130524.png
    IMG_20201128_130524.png
    807,5 KB · Görüntüleme: 21
Back