- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.221
Öyle düşünme canım 2 sonrası önemli doktor sana 2 gün sonra tekrar kan ver diyecek
Kimyasal olmuş ozaman canım israr testinde görmüşmüydün
11.günümdü evde test yapmadım hiç.Kaçıncı günündü
Bi bekle bakalim canım 2 gün sonra tekrar kan ver demedi mi doktorun?Olmadı galiba kızlar değer 7.71 çıktı haber bekliyorum artık
Çok gelmiş geçmiş olsun canım, iyi cesaret etmişsin maşallah opuda o zamanValla öyle canım ben tedaviye başladığımda korona olmuşum belim çok şiddetli ağrıyor ben zannediyorum iğnelerden sonra dayanamadım doktora sordum iğnelerden olur ama suan çok erken olmaması gerek dedi ben hala korona ihtimalini düşünmedim tabi bas ağrısını da hormonlardan diye düşündüm opu günü tam giricem testiniz pozitif dediler inanamadım ben transferi bile anestezili oldum çok korkarım ama opuya o şekilde girdim dediğin gibi bebiş inşallah benim gibi mücadele eder zaten 4 yumurtadan tek döllenen o oldu bakalım
Yazarken onu farkettim biliyo musunAy ikiz kızın olsun okudum bi heyecanlandım
Inşallah son embriyolar son denemen olur canım bu sefer iki embriyoyu alıp beşiklerine koymak nasip olur
nasıl dayandın o acıyaO kadın benim canım
Kestirmeden hayallerime kavuştum diyosunamin butun olmuslerin ins. ben esimle tanismadan once yurtdisina yerlesmeye hazirlaniyordum, nasip evlenip cikmaktaymis. Rabbim uzulecek dert vermesin, gunumuzu gun edelim tup bebe yaptirmaya devam edelim
Ay canım nasıl dayandın ya çok geçmiş olsun. Iyi opu'yu iptal etmemişler.Çok geçmiş olsun canım benzeri bir durum ben yaşadım opu günü pozitif çıktım anestezi alamazsın dediler bende almadan girdim
Ben de yaptırdım embriyoglue, ilk denemem tek embriyo transferi tuttu şükürMutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorumzaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem
Ya o belli olmuyor benim 64 le başladı da noldu kimyasal oldum. 20yle başlayan şuan 600lerde sağlıklı ilerliyor. Belki geç tutunma oluyordur tutunmamıştır henüz artışa bak 2 gün sonra inşallah ilerler11.günümdü evde test yapmadım hiç.
Senin mi beta 7 binlere fırlamıştı? Keseyi görmeye gitmiştin dimi canim?Ben de yaptırdım embriyoglue, ilk denemem tek embriyo transferi tuttu şükür
Bir de transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve transfer günü rahim kasılmasını engelleyici iğne yaptırmıştım
Ah benim leb demeden leblebiyi anlayanımAnlar herhalde bu kalabalıkta olur öyle karışıklıklar bak ben anlayıp cevap yazmıştım bile o mesaja cevap
Ay tüylerim diken diken oldu ben rüyalara cok inanırım. Simdi bunu da anlattin ya zaten ikinti transferde seninki tutacakmış gibi doğmuştu içime simdi iyice emin oldum. Dua da ediyorum sana bol bol zaten Allah'ım bu mubarek vakitte sesimizi duyar inşallahYazarken onu farkettim biliyo musunsanki öyle demişim gibi oldu ama silmedim. Ya insana hep his olurya işte belki öyle bişeydir. Ben aylar öncesinde rüya görmüştüm ama çok ulvi Bi rüya gibi gelmişti peygamber efendimizin annesi geliyormuş ama yüzü görünmüyor bana dedik 2 kızın olacak birinin adını Zeynep birinin adını da Meryem koy dedi ben isimle uyandım tekrarlıyordum. O yüzden hep 2 embriyomu konulacak diye düşündüm ama transfer günü tek embriyo konuldu transferden önceki gece de erkek bebek gördüm eline aldım elimi sıktı kavradı sonra yerine bıraktım üzerimden süt gibi bişey döküldü içimden geçirdim rüya güzeldi ama sonu tuhafı sanki rüya bozuldu dedim. Pozitif oldum ama bozuldu işte. Diyorumki şimdi oğlan gitti 2 kız kaldı tutarsa tabi diyorum. Ay çok uzun yazdım ama sen ikiz kız diyincede anlatmak istedim. İnşallah sağlıklı ikizlerin olur ikiz kızın ya da biri kız biri erkek
Evet benimdiSenin mi beta 7 binlere fırlamıştı? Keseyi görmeye gitmiştin dimi canim?
Allah razı olsunAy tüylerim diken diken oldu ben rüyalara cok inanırım. Simdi bunu da anlattin ya zaten ikinti transferde seninki tutacakmış gibi doğmuştu içime simdi iyice emin oldum. Dua da ediyorum sana bol bol zaten Allah'ım bu mubarek vakitte sesimizi duyar inşallah
Ilk defa denk geldim benden baska embryoglue kullanana. Demek yapıştırıcıda da var bi hikmet. Bana gebelik aşısı ve kasılma engelleyici iğne yapmadılar.Ben de yaptırdım embriyoglue, ilk denemem tek embriyo transferi tuttu şükür
Bir de transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve transfer günü rahim kasılmasını engelleyici iğne yaptırmıştım
Acaba bölünüp tek yumurta ikizi olabilir miEvet benimdiHala tek embriyo transferi ile nasıl gördüm o değeri anlam veremiyorum.. 10 gün sonrasını heyecanla bekliyorum salı günü gidip bebeğimi göreceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?