Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok gelmiş geçmiş olsun canım, iyi cesaret etmişsin maşallah opuda o zaman inşallah sağlıkla tutunup, büyür

Ay ikiz kızın olsun okudum bi heyecanlandım
Inşallah son embriyolar son denemen olur canım bu sefer iki embriyoyu alıp beşiklerine koymak nasip olur
Yazarken onu farkettim biliyo musun sanki öyle demişim gibi oldu ama silmedim. Ya insana hep his olurya işte belki öyle bişeydir. Ben aylar öncesinde rüya görmüştüm ama çok ulvi Bi rüya gibi gelmişti peygamber efendimizin annesi geliyormuş ama yüzü görünmüyor bana dedik 2 kızın olacak birinin adını Zeynep birinin adını da Meryem koy dedi ben isimle uyandım tekrarlıyordum. O yüzden hep 2 embriyomu konulacak diye düşündüm ama transfer günü tek embriyo konuldu transferden önceki gece de erkek bebek gördüm eline aldım elimi sıktı kavradı sonra yerine bıraktım üzerimden süt gibi bişey döküldü içimden geçirdim rüya güzeldi ama sonu tuhafı sanki rüya bozuldu dedim. Pozitif oldum ama bozuldu işte. Diyorumki şimdi oğlan gitti 2 kız kaldı tutarsa tabi diyorum. Ay çok uzun yazdım ama sen ikiz kız diyincede anlatmak istedim. İnşallah sağlıklı ikizlerin olur ikiz kızın ya da biri kız biri erkek

Çok geçmiş olsun canım benzeri bir durum ben yaşadım opu günü pozitif çıktım anestezi alamazsın dediler bende almadan girdim
Ay canım nasıl dayandın ya çok geçmiş olsun. Iyi opu'yu iptal etmemişler.

Mutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorum zaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem
Ben de yaptırdım embriyoglue, ilk denemem tek embriyo transferi tuttu şükür
Bir de transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve transfer günü rahim kasılmasını engelleyici iğne yaptırmıştım

Bir de transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve transfer günü rahim kasılmasını engelleyici iğne yaptırmıştım
Senin mi beta 7 binlere fırlamıştı? Keseyi görmeye gitmiştin dimi canim?

Arkadaşlar beta hcg 7000 in üzerinde olup boş kese ihtimali hala var mıdır biliyor musunuz? Benim ilk kontrolümde (transfere göre 4+4, ultrasona göre 5+2) keseyi görmüştük ama içi henüz görünmüyordu. Doktorum çok erken daha dedi ama 5. Haftada yolk sacı da görenler olmuş.
Salı günü yeniden kese+ kalp atışı için kontrole gideceğim ama heyecanlıyım, kötü bir şey duymak istemiyorum

Ay tüylerim diken diken oldu ben rüyalara cok inanırım. Simdi bunu da anlattin ya zaten ikinti transferde seninki tutacakmış gibi doğmuştu içime simdi iyice emin oldum. Dua da ediyorum sana bol bol zaten Allah'ım bu mubarek vakitte sesimizi duyar inşallah

Allah razı olsun Yaaa böyle diyince çok mutlu oldum inşallah rüyam çıkarda isimleri koyabilirim ben de hepinize dua ediyorum boş kucak kalmasın inşallah Allah yüzümüze baksın

Ilk defa denk geldim benden baska embryoglue kullanana. Demek yapıştırıcıda da var bi hikmet. Bana gebelik aşısı ve kasılma engelleyici iğne yapmadılar.
Simdilik idrar testleri pozitif gösteriyor ama test günü her sey ortaya çıkacak. Sağlıklı ilerlerse diyecem yani keramet yapıştırıcıda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…