Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bulent hocayı sosyal medyadan takip ediyorum zaten adam her paylaşımda bizde ilk deneme sonuç pozitif diyor. Kanmayacam dedim😂 transfer günü embriyolog geldi işlem sonrasi kesin gebesiniz dedi kanmayacam dedim. Idrarda pozitifi gördüm hala kanmayacam diyorum bakalım ne zaman ikna olcam😂
Ben şunu anladım ki gerçekten zor vakalarda başarıları çok yüksek, hatta benim ilk denemem ve yaşım genç olduğu için sonucumla ilgilenmediler diyebilirim 😀 İlk görüşmemizde Bülent hoca bana seninki ilk denemede 85-90% tutar demişti mesela😀☺️🙏🏻Bu arada kanda pozitifi gördükten sonra sonucu istiyorlar mesajla ama ilk kese muayenesini bile yapmıyorlarmış bilginiz olsun şaşırmayın sonra benim gibi 😀

Ben şunu anladım ki gerçekten zor vakalarda başarıları çok yüksek, hatta benim ilk denemem ve yaşım genç olduğu için sonucumla ilgilenmediler diyebilirim 😀 İlk görüşmemizde Bülent hoca bana seninki ilk denemede 85-90% tutar demişti mesela😀☺️🙏🏻Bu arada kanda pozitifi gördükten sonra sonucu istiyorlar mesajla ama ilk kese muayenesini bile yapmıyorlarmış bilginiz olsun şaşırmayın sonra benim gibi 😀
Ben zaten dış takipli hastaydım. Yumurta takibini rahim hazırlığını baska doktor yaptı, opuyu Bülent hocanın ekibi yaptı, transferi Bülent hoca yaptı.
Zaten tahmin ediyorum keseye falan bakmayacağını 😂 bence sonucu de ısrarla istemelerinin sebebi istatistik falan filan😂

Ben zaten dış takipli hastaydım. Yumurta takibini rahim hazırlığını baska doktor yaptı, opuyu Bülent hocanın ekibi yaptı, transferi Bülent hoca yaptı.
Zaten tahmin ediyorum keseye falan bakmayacağını 😂 bence sonucu de ısrarla istemelerinin sebebi istatistik falan filan😂
Tabi tabi bence de öyle ve mantıklı zaten.. ama bir de negatif olsaydı ilaçları bırakın adet olunca gelin vs diyeceklerdi tabi

Canımm, umarım gerçekleşir son gördüğün rüya, hayırlara vesile olsun. Ben de transferden sonra rüyamda gördüm kız bebek emziriyodum, mememi ısırıp acıttı, o acıyla uyandım, sonrasında da düşük oldu zaten, düşük olmasaydı bebeğim kız olacaktı diye geçiyor içimden hep🥺 hayırlısı olsun, kız erkek farketmez, sağsalim doğsunlar tek istediğimiz o
İnşallh cnm sağolasın 🙏🏻 cümlemizin kucağı dolsun. Ama anneler hisli rüya görüyor yani birde süt iyi değil derler benimde göğsümün üzerinden süt dökülmüştü gelişmedi işte kimyasal gebelik geçiriyorum şuan. Sağlıklı olsunlarda dediğin gibi kız erkek farketmez hayırlı olsun🙏🏻

Evet sağolsun burda arkadaşlar hep o yönde yorum yaptı ben ilk kez burdan öğrendim böyle bir ihtimali. Ama tabi en kötüyü düşünüp acaba boş gebelik kimyasal gebelik vs var mıdır diye de araştırıyorum. Sanırım dış gebelikte de bu kadar çok yükselebiliyormuş ama çok çok minik de olsa keseyi görmüştük..
Bende burada öğrendim öylesi ikiz gebeliği. İyi düşün iyi olsun keseyi görmüşseniz maşallah sağlıkla ilerlesin inşallh 🥰🙏🏻

Amiiinnn😍 sen de 3 adet beklemen gerekirse hiiiiçç canını sıkma. Bu arada psikolojik olarak toparlarsın. Acaba hamile miyim diye diye yıllarımız geçti. Iki ay en azından rahat rahat hareket edersin şüphe duymadan. Insan o arada cok dinleniyor gercekten
2. Adette gidebilirmişim 2. Adet Aralık sonu olur gibi ocak ortasını bulmuş oluyor böylelikle transfer. Valla sorma Bi yandan dinleniyorum işime geri döndüm mecbur onları yapıyorum hem de kafa dağıtıyorum. Zaten kimyasalı öğrendiğim günü kalktım tüm evi süpürdüm sildim daha neler neler 😁😁😁 valla öyle şüpheyle yıllar geçti bilseydim ilk yılında denerdim

Ya aslinda transfer gununu saymiyoruz demi saymazsak 7 aralik geliyo ama hemsire kagida 6 aralik yazmis transfer gününüde saydı
Bu transfer gününü saymamak ne oluyor bana saçma geliyor, transfer olduğu andan 24 saat sonrası zaten 1 gün oluyor ona göre düşünmek lazım bence🤔

Back