Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok kız sevinemedim ki test doğru mu artış gösterecek mi kese gözükecek mi bilmiyoruz şimdilik tutmus gibi gözüküyor sadece😊
Sende haklısın ama inşallah çok güzel ilerler bu zamanda vardır Bi hikmeti hem yapıştırmışlardı 😁 diğer transferde sorucam benimkini de yapıştırsınlar 😁senşn kan falan belli olsun takipteyim seni

Çok haklısın canım,burada okumuştum bir kadın yumurta toplama öncesi olmuş anestezisiz toplamışlar yumurtaları. Varsın bi ay sonra olsun transfer. Ki regl olunca gel demiş zaten doktor o kadar bile sürmez. Allahtan transfer sonrası da olmadı. Onun stresi bambaşka olurdu. Şimdi kafan da rahattır o açıdan.
Ya ne kadar da dikkat ediyormuşsunuz halbuki, iyileştikçe yaz mutlaka canım bi yakınımın haberini almış gibi üzüldüm. Bol bol dua ediyorum senin için.
O kadın benim canım ☺️

Sende haklısın ama inşallah çok güzel ilerler bu zamanda vardır Bi hikmeti hem yapıştırmışlardı 😁 diğer transferde sorucam benimkini de yapıştırsınlar 😁senşn kan falan belli olsun takipteyim seni
Mutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorum 😂 zaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem😂

Yani adet dönemin de olduğum için ağrılar normaldir diyorum. Tek fark her adette göğüslerim çok ağrı yapardı. Bunda sedece şişlik var ağrı hafif hatta yok denecek kadar az.
Canım ben bir kere hamile kaldım adet olacakmış gibi ağrım olmustu meğer yerleşme agrısıymıs göğüslerimde çok şişmişti ve ağrıyordu

Ayy evet sendin canım hatırladım🤭 bizdeki azim oldukça korona filan vız geliyor🤗 inşallah bebiş de annesine çeker de güzelce büyür❤️
Valla öyle canım ben tedaviye başladığımda korona olmuşum belim çok şiddetli ağrıyor ben zannediyorum iğnelerden sonra dayanamadım doktora sordum iğnelerden olur ama suan çok erken olmaması gerek dedi ben hala korona ihtimalini düşünmedim tabi bas ağrısını da hormonlardan diye düşündüm opu günü tam giricem testiniz pozitif dediler inanamadım ben transferi bile anestezili oldum çok korkarım ama opuya o şekilde girdim dediğin gibi bebiş inşallah benim gibi mücadele eder zaten 4 yumurtadan tek döllenen o oldu bakalım ☺️

UkaderU UkaderU canımnyeni gördüm kusura bakma bakamadım hiçbirşeye anca toparlıyorum dondurulmuş transferine ben kadar alıyorlar ben de bilmiyorum sordum telde bilgi veremiyoruz dediler haftaya Perşembe doktorla görüşmemiz var iç dökmece ona sorarım belki de öğrendin sen ama ?
Yok canım ben öyle meraktan sordum da merkeze henüz gidemedim il dışı olduğu için. Bugün tekrar kan vericem düşüşü iyice görmek istiyormuş doktor. Hemşireye görüştük hep bugün doktorun kendisi görüşecekmiş benimle. Kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırakalı 2. Günüm hala adet olamadım sancılı olur dedi sökülüp atılacakmış kendiliğinden. Ama benim transfer hemen başlamıyor 2. Ya da 3. Adet dedi ocağın ortasını bulacak yani

Mutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorum 😂 zaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem😂
Ay hadi inşallah kız ikizin olur 😁😊🙏🏻 sende ilk denemede tüm olanaklar kullanılmış maşallah bana 2 embriyo bile vermediler ben şimdiki transferde alıcam 2 liyi zaten başka da yok

K Kavsss merhaba canım nasılsın beni haberdar et demistin gelişmelerden şimdi muayeneden geliyorum yumurtalarim 15 ile 17 mm arası olmuş salı günü opu olucak doktor pazar günü de kan tahlili istedi ona göre çatlama iğnesi vurucam yumurtalarim biraz yavaş büyüyormus sadece şuan tek sknti o sende neler var nasıl gidiyor

Ay hadi inşallah kız ikizin olur 😁😊🙏🏻 sende ilk denemede tüm olanaklar kullanılmış maşallah bana 2 embriyo bile vermediler ben şimdiki transferde alıcam 2 liyi zaten başka da yok
Ay ikiz kızın olsun okudum bi heyecanlandım 😍
Inşallah son embriyolar son denemen olur canım bu sefer iki embriyoyu alıp beşiklerine koymak nasip olur🤗

Back