Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Önceki ameliyatında 18 yaşındaydım üniversite sınavına hazırlanıyordum. Her seyi bırakıp anneme bakmıştım o zaman simdi yine yaninda ben olmak istiyorum ama benim durumum da malum. Test yaptım bebek var gibi gözüküyor şimdilik.
Ama dün burda o kadar cok mesaj aldim ki Allah hepinizden razi olsun. Icimi cok rahatlattınız. Rabbim iki büyük şeyi ayni anda verdiyse mutlaka kolaylığını ya da mükafatıni da gönderecektir.🤗
Canım annende iyi olacak hiç merak etme cifte mutluluk olacak inşallah🥰

Kızlar transfer sonrası 3 gün dolu dolu bitti. 3 gündür hafif bel ağrısı karnımda bi şişlik falan vardı. Ama şuanda kuş gibiyiiim ne bi ağrı sızı ne bi şişlik. Sizde de böyle oldu mu?
Benımde ilk 3 gun adet sancım oldu 4. Gunum sag kasıgıma agrı girip girp cıktı dun akşamda rahımde cok cok az karıncalanma oldu ama 4. Gunumden sonra agrım hiç olmadı modum dustu biraz tutmadı mı acaba dıyorum

Muhtesem canım ya bence var gebelık😃 belirtin yok hala di mi?
Ilk 3 gün aşırı gazım vardı. 3 gündür de ara ara kasıklarda batma var. Transferden beri cok sık idrara çıkıyorum. Belirti sayilir mi bilmiyorum ama😂 aha idrarda cıktı kesin var havasına da giremedim açıkçası. Kan verince netleşecek bakalım hala bekliyoruz yani😂 ama idrar testine göre bebek var

Inslalah ya cok erken ama hicbirsey hissetmiyorum daha carsamba aksama dogru oldum transfer ama dun gece ilaclardan mi nedir yatakta aşırı sicak basti ates yandim sanki bi ara ustumu falan hep actim 🤣🤣
Canım benim bugün transferimim 8.günüm. Sadece 2.gün hafif kahverengi lekemem oldu. Onun dışında başka hiç birşeyim olmadi bakalim belirtisiz ne çıkacak test sonucum

Benımde ilk 3 gun adet sancım oldu 4. Gunum sag kasıgıma agrı girip girp cıktı dun akşamda rahımde cok cok az karıncalanma oldu ama 4. Gunumden sonra agrım hiç olmadı modum dustu biraz tutmadı mı acaba dıyorum
İnsan böyle düşün düşün şaşırıyo napçağını. Şuan ben de o moddayım hiç tutmadı gibi geliyo bana da

Inslalah ya cok erken ama hicbirsey hissetmiyorum daha carsamba aksama dogru oldum transfer ama dun gece ilaclardan mi nedir yatakta aşırı sicak basti ates yandim sanki bi ara ustumu falan hep actim 🤣🤣
Bana da arada sıcak basması oluyor da genelde üşüme oluyor canım.. benim de salı sabahtı transfer bakalım nolcak

UkaderU UkaderU canımnyeni gördüm kusura bakma bakamadım hiçbirşeye anca toparlıyorum dondurulmuş transferine ben kadar alıyorlar ben de bilmiyorum sordum telde bilgi veremiyoruz dediler haftaya Perşembe doktorla görüşmemiz var iç dökmece ona sorarım belki de öğrendin sen ama ?

Bu arada negatiften 3 gün sonra regl oldum yoğun oluyor ama Aferdersiniz sürekli idrara çıkıyorum azıcık tutsam sancı oluyor ve yaptıktan sonra bir iki dakika inanılmaz kasılma oluyor neden bilmiyorum bunu yaşayan var mı?

7. Günde bile göründüyse karnına minik minik yerleşmiştir, akıllı uslu kuzu, aferin ona🥰👏🏻 Kanda da güzel çıkar canım merak etme
Erken gebelik testi bile cok silik ama. Yeterince pozitif değil muhabbeti var ya bir de öyle olursa diye beklentimi yüksek tutmuyorum.😂
7.gün de değil üstelik bugün 6.gün😂

Bu arada negatiften 3 gün sonra regl oldum yoğun oluyor ama Aferdersiniz sürekli idrara çıkıyorum azıcık tutsam sancı oluyor ve yaptıktan sonra bir iki dakika inanılmaz kasılma oluyor neden bilmiyorum bunu yaşayan var mı?
Canım idarar yolları enfeksiyonu olmuş olablir misin çok sık geçiren biri olarak sanki onu anlatmışsın gibi hissettim

Rabbim biz tüp bebek anneleri başta, isteyen, bu yolda emek, para harcayan herkese sağlıklı, hayırlı, aklı basında evlatlar nasip etsin inşallah 🤗 bana da kese görüp kalp atışı duymayı, sonrasında da kucağıma almayı nasip etsin🤗
🥰🥰🥰 cok cok sevindim canimm💐💐💐

Back