-
- Konu Sahibi pembiss123
Amin inşallah canım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bol bol dua etmekten baska caremiz yok sende daima benım dualarımda olucaksın inşallah rabbim nasip ederCanım dualarımda olacaksın inşallah. Allah en yakın zamanda yavrularımızın kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin bize.
Benimde 23 canım ne kadarlık evlisin sorun sendemı eşindemi cnm kusura bakma sordum amaamin cümlemizin inşallah, yaşım 23 benim
Allah izin verirse tutar inşallah sakın kendini öyle şartlama, pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsunnOyle cnm vardor bunda da bi hayor bizde cok zorlandik ama ne yapalim Alalh yardim ediyor bizde 9000 tl hastaneye vericez ilaclar 3.500 tl muayneydi tahlilierdi baya tuttu ilk deneme insallah ilkinde tutar hep diyorlarki ilk tutmuyir ama ben ümitliyim
yokk estağfurullah, 3 senedir evliyim ben eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama sonuçlar yinede çok iyi değil bendede pko varBenimde 23 canım ne kadarlık evlisin sorun sendemı eşindemi cnm kusura bakma sordum ama
Canım geecekten suan sanki brni anlatysn brnom eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi saniyıduk ama bugun öğrendikki tam düzelmemiş bnde de pko varyokk estağfurullah, 3 senedir evliyim ben eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama sonuçlar yinede çok iyi değil bendede pko var
Hayırlısı olsun canım orta kaliteli olması kötü değil. Tutunma özelliği fazla onlarda da. Benim 5.gün dondurulacak snırımBnden 11 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi bugün 4 cu gün donduruldu benımkısı orta kalitedeymiş hepsiinşallah hayırlısı olur hakkımzda
İnşallah hayırlısı olsun canım hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsinHayırlısı olsun canım orta kaliteli olması kötü değil. Tutunma özelliği fazla onlarda da. Benim 5.gün dondurulacak snırım
malesef tam düzelmiyor yinede sonuçlarCanım geecekten suan sanki brni anlatysn brnom eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi saniyıduk ama bugun öğrendikki tam düzelmemiş bnde de pko var
Bendede her iki tarafta pko var ve kloda var ben İstanbul yeni yüzyıl Hastanesi'nde tedavi görüyorum canım ilk denememde bahçecide olmustumalesef tam düzelmiyor yinede sonuçlarben iki kere aşılama gördüm farklı bir hastanede orada sadece bir tarafta pko var dediler. tüp bebek için bu doktora geldiğimde öğrendim ki her iki taraftada varmış sen hangi hastanede tedavi görüyorsun
benimde 6.günü dondurulmuştu çünkü 4 tane sonradan gelişen embriyolarım vardı oları beklediler :) ama normalde 5.güne kadar bekliyorlar kesin, eğer taze olacaksa 3 gün bekliyorlarHayırlısı olsun canım orta kaliteli olması kötü değil. Tutunma özelliği fazla onlarda da. Benim 5.gün dondurulacak snırım
kilo pkoluların vazgeçilmeziiii ben 13 kilo vermiştim önce pandemi sonrada tedavi derken geri aldımBendede her iki tarafta pko var ve kloda var ben İstanbul yeni yüzyıl Hastanesi'nde tedavi görüyorum canım ilk denememde bahçecide olmustu
Bnde pandemiden sonra 22 kilo verdim canım kaç kilosun baoyun kaçkilo pkoluların vazgeçilmeziiii ben 13 kilo vermiştim önce pandemi sonrada tedavi derken geri aldım
Amin Hepimizin son mücadelesi olur.Yeni başlayanlar inşallah ilkinde kucağına alır. Böyle olan çok arkadaşım var. Bizimde sadece zamanımız var herşey vaktine saklıdır.amiiin canım sabrın sonu selamettir inşallah bu son mücadelen olur
benim boyum 167 , 79 kiloyum canımBnde pandemiden sonra 22 kilo verdim canım kaç kilosun baoyun kaç
kesinlikle öyle bekleyeceğiz, sabır edeceğiz, peşinde koşacağız nasibimizinAmin Hepimizin son mücadelesi olur.Yeni başlayanlar inşallah ilkinde kucağına alır. Böyle olan çok arkadaşım var. Bizimde sadece zamanımız var herşey vaktine saklıdır.
Yone cok yok canım kılon boyuna göre fazla değil vicütdunuzda tüylrnme falan oldumubenim boyum 167 , 79 kiloyum canım
hayır canım bende tüylenme yok sivilcelenme de yok diyebilirim sadece regl zamanı çene bölgemde çıkar benim tek sorunum beni kasıp kavuran regl sancısıYone cok yok canım kılon boyuna göre fazla değil vicütdunuzda tüylrnme falan oldumu
Ben tam pkoluyum sıvılxem falan yok ama tüylenmem var canm regl sancısı da hiç ckmşyorum seninki ileri derecedemi ne kadarlık evlisinhayır canım bende tüylenme yok sivilcelenme de yok diyebilirim sadece regl zamanı çene bölgemde çıkar benim tek sorunum beni kasıp kavuran regl sancısı
ben 3 senelik evliyim doktor ileri derece diye belirtmedi hiçbir şey, zaten ağustostan beri tedavi görüyorum kullandığım takviyeden ötürü müdür bilmem regl ağrım bile azaldı. siz kaç senelik evlisinizBen tam pkoluyum sıvılxem falan yok ama tüylenmem var canm regl sancısı da hiç ckmşyorum seninki ileri derecedemi ne kadarlık evlisin
Bnde 3 bck senelik evliyim canm rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahben 3 senelik evliyim doktor ileri derece diye belirtmedi hiçbir şey, zaten ağustostan beri tedavi görüyorum kullandığım takviyeden ötürü müdür bilmem regl ağrım bile azaldı. siz kaç senelik evlisiniz