-
- Konu Sahibi pembiss123
Bendede aynı canimSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
ayyy inşallah canımm irtibat halinde olalım inşallahBnde 3 bck senelik evliyim canm rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahinşallah ikimiz aynı anda mutlu haberi alır birbirimize haber veririz
sende mi kasımı bekliyorsun canım transfer için? yumurtaların toplandı mı?Bendede aynı canim
Adana medline feza burakAllah izin verirse tutar inşallah sakın kendini öyle şartlama, pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsunnsiz hangi hastanedetedavi görüyorsunuz
Evet canım. Eylüldu kasima kaldı transfer . Rahim dinlenecek dedi doktorsende mi kasımı bekliyorsun canım transfer için? yumurtaların toplandı mı?
Amin cnm.aminnnnRabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazmış canımmm hep pozitif düşün, doktorlar bile psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diyorlar. ben kocaelideyim, burda bir özel hastanede başladım tedaviye ama tüp bebek merkezi istanbulda olduğu için toplama işlemine istanbula gittim, transferde orada olacak. daha evel 2 kere aşılama denedik bu ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah Allah gönlümüze göre versin
Aynıyız yani yalnız olmadığıma sevindimEvet canım. Eylüldu kasima kaldı transfer . Rahim dinlenecek dedi doktor
Amin canım inşallahMerhaba kızlar bu site yıllardır bir çok merakımı gidermişti ama.ilk defa üye olup yazıyorumbu ay bizde tedaviye başladık bugün.5. Gonal f i yaptım yarin kontrolum var daha kaç gün kullanırım kaç yumurta toplanır vs vs başka bisi düşünemiyorum. PKo hastasi olan arakadaslar banada yaklaşık.10 sene önce pkos olduğunu soylemisti dr iki tane de kist vardı bi sene ilaç kullandım adetler hep.duzensizdi daha sonra kendiliğinden yoluna girdi şuan pkos hastasiyim diyebilirmiyiz dedim tüp bebek doktoruma pek öyle görünmüyor dedi acaba bu geçebilecek bi durum mu anlayamadim bu arada hepimizin tedavisi insalah pozitif ile sonuçlanır .
evet canım evdeki hesap çarşıya uymuyor bizde güya ağustosta başladık ama öyle ertelendi böyle ertelendi derken yumurtalarım toplandı donduruldu şimdi regl olmayı bekliyorum inşallah ekim sonu kasım başı olacak, kasım aynda da bir aksilik olmazsa transfer :)
merhabaaa bende kasımı bekliyorumm aynı zaman da opu olmuşuz tsh ım yüksek çıktı muhtemelen kasımın sonunu bulcakSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
pembiş bende eray calışkana gidiyorum .amin cümlemizin inşallah, yaşım 23 benim
Yumurtalar iğne ile cokMerhabalar bende bu ay tüp bebeğe başladım şuan iğne kullanıyorum bu ay transfer de olur diye düşünüyordum ama doktor fazla yumurta oluştuğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söyledi neden 2 adet bekleniyor ben onu anlayamadım mesela ben bu ay adet olsam sonra kasımda transfer olsa olmuyor mu olmama sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi
Vücut cok hormon aldığı için yumurtalarda yorulduğu için rahim dşmlendirme yapıyolar canım benim ıkıncı deneyımım ıkısındede rahim dşnlendirme yaptılar onsallah nasip olursa onumuzdekı ay transfer im oluck kaç milim vuruluysn iğnelerinş yada toplama işlemin oldumuMerhabalar bende bu ay tüp bebeğe başladım şuan iğne kullanıyorum bu ay transfer de olur diye düşünüyordum ama doktor fazla yumurta oluştuğunu Rahmi dinlendirmek gerektiğini söyledi neden 2 adet bekleniyor ben onu anlayamadım mesela ben bu ay adet olsam sonra kasımda transfer olsa olmuyor mu olmama sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi
2 ay dinlenmiş oluyor ya keşke ilk adetten sonra olsaydıYumurtalar iğne ile cok
Vücut cok hormon aldığı için yumurtalarda yorulduğu için rahim dşmlendirme yapıyolar canım benim ıkıncı deneyımım ıkısındede rahim dşnlendirme yaptılar onsallah nasip olursa onumuzdekı ay transfer im oluck kaç milim vuruluysn iğnelerinş yada toplama işlemin oldumu
Bnde 3 tane kullandım cnm biri kan sulandırıcı diğeride pembe beyaz bi kutuydu tek seferlik Allah yardımcımız olsun inşallah dua edıcez bol bol başka çaremiz yok2 ay dinlenmiş oluyor ya keşke ilk adetten sonra olsaydıneyse artık hayırlısıyla olsun da bir ay daha beklerim ♥ Şuan iğne yapıyorum henüz yumurtalarım toplanmadı 187,5 yapıyorum ama şuan 4 ayrı iğnem var artık hangisi ne için kafam karışık sadece yapıyorum işte çokta bilmiyorum
Aynı zamanaMerhaba hanımlar benimde 8.denemem bir kızım var 9 yaşında. Sonrasında 7 defa daha denedim bir kere daha pozitif sonuç aldım ama düşük oldu. Şimdi opum yapıldı 18 embiriyomuz vardı 5 pgt ye gitti 2 si sağlam 6aa kalite.. 13 üne işlem yapılmadan donduruldu.. 10 gün e adet olmayı beklıyorum herhalde Ekim sonu Kasım başı gibi transfer olurum bende.. Herkese bol şanslar
Aynı zamana gelıyo transferımız. Benımde adete 9 gun var. Bır kızım var benımde 5 yasında. İlk denemem benım ınsallah bu kez olur. Hem sızın hem benımMerhaba hanımlar benimde 8.denemem bir kızım var 9 yaşında. Sonrasında 7 defa daha denedim bir kere daha pozitif sonuç aldım ama düşük oldu. Şimdi opum yapıldı 18 embiriyomuz vardı 5 pgt ye gitti 2 si sağlam 6aa kalite.. 13 üne işlem yapılmadan donduruldu.. 10 gün e adet olmayı beklıyorum herhalde Ekim sonu Kasım başı gibi transfer olurum bende.. Herkese bol şanslar
Allah bağışlasın benim kızım da ilk denemede oldu ama ikinci nazlı cıktı. İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunAynı zamana
Aynı zamana gelıyo transferımız. Benımde adete 9 gun var. Bır kızım var benımde 5 yasında. İlk denemem benım ınsallah bu kez olur. Hem sızın hem benım
Aynen öyle sabırla bekliycez inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin . Akşam eve gidince atayım bi iğnelerimi burayaBnde 3 tane kullandım cnm biri kan sulandırıcı diğeride pembe beyaz bi kutuydu tek seferlik Allah yardımcımız olsun inşallah dua edıcez bol bol başka çaremiz yok