Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Damardandir o zaman benimkide canim yani ayni yerde yaptırıyoruz sonuctaben farketmedim inanki kolumdan damar yolu acamadi elimin ustunden actilar serum takılıydı belkide ordan enjekte ettiler agzima da o aleti takinca 1 dakika bile olmadan gittim beni iceri alimcada esim sperm testi vermis

En korktugum an damardan anezteziyi verdi boğazıma bir şey geldi tam dicektim ki yanlış Bi şey mi verdin bana uyumuşum o an
Tam o an çok bilmiş oluyoruz ya yanlış bir şey mi verdin ya da 1 dk daha uyumadım falan sanki 7 göbekten bu işi yapıyormuşuz gibi Umarım eğlenceli anılar olarak kalır bu zamanlar

Tesa ne testislerden mi alacaklar sperm ornegibi RABBIM yardimciniz olsun inslalah

Hmm ellerimi bağlarlarsa turabilirim agzimda saka yapiyorum tabii. Cok zorlanacagimdan enimin ama her duruma da uyarim

Hakkında hayırlısı olsun. Bunlar güzel heyecanlar. Herşey yolunda gitmiş gözüküyor. Sıra bu tatlı heyecanı yaşamakta
İlkin de de herşey yolunda gözüküyordu ama tutunamadı biraz tedirginim açıkçası.
Bu sefer transferden sonra 4 gün dinlenmeyi planlıyorum ilkin de ertesi gün işe gitmiştim. Bu seferde böyle yapalım bakalım hakkımızda hayırlı olsun

Anladim canim inslalah kaliteli guzel hizki spermler cikar
Inşaallah. Ordaki spermlerin dna hasarı 4 kat daha azmis. Ve de daha kaliteli. Epey bir takviye de kullandi. Benim ignelere basladigim gün klomene de basladi. Hem de hergün iciyor. O da hasari iyilestiriyor.

Alâkası yok diyorlar ama bence var. Dinlenirsen iyi olur

Inşaallah. Ordaki spermlerin dna hasarı 4 kat daha azmis. Ve de daha kaliteli. Epey bir takviye de kullandi. Benim ignelere basladigim gün klomene de basladi. Hem de hergün iciyor. O da hasari iyilestiriyor.
Hadi bakalim inslalah peki neden tesa ile aliniyor

Alâkası yok diyorlar ama bence var. Dinlenirsen iyi olur
Valla bugün bir kıza tranafere kadar bir iki kadeh içebilirsin dediler şok oldum. Ben de müdahale ettim insanlar çay kahve bile içmemeye özen gösteriyorlar siz içki den bahsediyorsunız.hemşirenin cevabı da biraz rahat olmak lazım bu durumlarda . Pes artık dedim içimden

Basla basla cunku siskinlik birde üstüne kabizlik cakilmiyor hatta sabahalr ac karna 1 tatli kasigi zeytinyagi icebikirsen ic
Bu güne kadar hiç kabızlık yaşamamıştım
Zeytinyağı kolay iş. Çok severim. İnşallah işe yarar çünkü hem şişlinlik hem de tüm iç organlarımda ağrı hissediyorum. Hareketlerimi kısıtlıyor. Pazartesiye geçmesi lazım. Sağlık çalışanıyım. İzin mizin yok

Hadi bakalim inslalah peki neden tesa ile aliniyor
Ileri hareketli 0 morfoloji 2 idi ki 3'e çıkardık kürlerle. Bülent hoca bile şaşırdı. Bu çok da mümkün değil diye. Hatta aktarın adinı sordu bide eşim hipotiroidi hastalığı geçirdi ki tsh hala neredeyse 0. Bide hormonal düşüklükleri vardı. Kaliteli üretim yoktu yani. Sayı normal.

Sana tavsiyem kuru erik ye 2 tane . Üstüne de 1 bardaksu iç. Hem çok lezzetli hem de cok faydalı. antioksidan değeri en yüksek besin.

Şaka mı ya inanamıyorum. kadın da içmeden duramıyomuymuş ki ?

Anladim inslalah sonucuda guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…