- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.141
Damardandir o zaman benimkide canim yani ayni yerde yaptırıyoruz sonuctaBenim eşim de p.tesi tesa operasyonuna giricek. Onu ağızdan hava yoluyla uyutucaz çünkü 1 1.5 saatlik operasyon dediler. O yüzden ondan covid testi de istediler. Bana da ağızdan hava toluyla uyutulmayacağım icin gerek yok dediler. Sen böyle diyince hatlar karıştı. Acaba yanlış mı anladım diye
Tam o an çok bilmiş oluyoruz ya yanlış bir şey mi verdin ya da 1 dk daha uyumadım falan sanki 7 göbekten bu işi yapıyormuşuz gibiEn korktugum andamardan anezteziyi verdi boğazıma bir şey geldi tam dicektim ki yanlış Bi şey mi verdin bana uyumuşum o an
Tesa ne testislerden mi alacaklar sperm ornegibi RABBIM yardimciniz olsun inslalahBenim eşim de p.tesi tesa operasyonuna giricek. Onu ağızdan hava yoluyla uyutucaz çünkü 1 1.5 saatlik operasyon dediler. O yüzden ondan covid testi de istediler. Bana da ağızdan hava toluyla uyutulmayacağım icin gerek yok dediler. Sen böyle diyince hatlar karıştı. Acaba yanlış mı anladım diye
Basla basla cunku siskinlik birde üstüne kabizlik cakilmiyor hatta sabahalr ac karna 1 tatli kasigi zeytinyagi icebikirsen icTeşekkür ederim öneriler için. Hemen uygulamaya başlayacağım
Hmm ellerimi bağlarlarsa turabilirim agzimdaBelki anesteziyi hastadan hastaya farklı şekilde veriyorlardır,hasta geçmişine göre de değişebilir.O ağızdan alınan da çok rahat başka bir operasyonda o şekilde verilmişti bana normal maske gibi nefes alıyorsun sonrası yine yok
Belkide oyledir belkide ben farketmedimBelki anesteziyi hastadan hastaya farklı şekilde veriyorlardır,hasta geçmişine göre de değişebilir.O ağızdan alınan da çok rahat başka bir operasyonda o şekilde verilmişti bana normal maske gibi nefes alıyorsun sonrası yine yok
Evet canm ama tese gibi degil. Enjektörle aliyolar.Tesa ne testislerden mi alacaklar sperm ornegibi RABBIM yardimciniz olsun inslalah
Oyle agzinda durmayacak yada seni nefessiz birakacak birsey degildi maske bile bende takiliydi 1 dakika bile hissetmiykrsun zatenHmm ellerimi bağlarlarsa turabilirim agzimdasaka yapiyorum tabii. Cok zorlanacagimdan enimin ama her duruma da uyarim
Anladim canim inslalah kaliteli guzel hizki spermler cikarEvet canm ama tese gibi degil. Enjektörle aliyolar.
P.tesi yazarım artik nasil olduğunu ☺Oyle agzinda durmayacak yada seni nefessiz birakacak birsey degildi maske bile bende takiliydi 1 dakika bile hissetmiykrsun zaten
İlkin de de herşey yolunda gözüküyordu ama tutunamadı biraz tedirginim açıkçası.Hakkında hayırlısı olsun. Bunlar güzel heyecanlar. Herşey yolunda gitmiş gözüküyor. Sıra bu tatlı heyecanı yaşamakta
Inşaallah. Ordaki spermlerin dna hasarı 4 kat daha azmis. Ve de daha kaliteli. Epey bir takviye de kullandi. Benim ignelere basladigim gün klomene de basladi. Hem de hergün iciyor. O da hasari iyilestiriyor.Anladim canim inslalah kaliteli guzel hizki spermler cikar
Alâkası yok diyorlar ama bence var. Dinlenirsen iyi olurİlkin de de herşey yolunda gözüküyordu ama tutunamadı biraz tedirginim açıkçası.
Bu sefer transferden sonra 4 gün dinlenmeyi planlıyorum ilkin de ertesi gün işe gitmiştim. Bu seferde böyle yapalım bakalım hakkımızda hayırlı olsun
Hadi bakalim inslalah peki neden tesa ile aliniyorInşaallah. Ordaki spermlerin dna hasarı 4 kat daha azmis. Ve de daha kaliteli. Epey bir takviye de kullandi. Benim ignelere basladigim gün klomene de basladi. Hem de hergün iciyor. O da hasari iyilestiriyor.
Valla bugün bir kıza tranafere kadar bir iki kadeh içebilirsin dediler şok oldum. Ben de müdahale ettim insanlar çay kahve bile içmemeye özen gösteriyorlar siz içki den bahsediyorsunız.hemşirenin cevabı da biraz rahat olmak lazım bu durumlarda . Pes artık dedim içimdenAlâkası yok diyorlar ama bence var. Dinlenirsen iyi olur
Bu güne kadar hiç kabızlık yaşamamıştımBasla basla cunku siskinlik birde üstüne kabizlik cakilmiyor hatta sabahalr ac karna 1 tatli kasigi zeytinyagi icebikirsen ic
Ileri hareketli 0 morfoloji 2 idi ki 3'e çıkardık kürlerle. Bülent hoca bile şaşırdı. Bu çok da mümkün değil diye. Hatta aktarın adinı sorduHadi bakalim inslalah peki neden tesa ile aliniyor
Sana tavsiyem kuru erik ye 2 tane . Üstüne de 1 bardaksu iç. Hem çok lezzetli hem de cok faydalı. antioksidan değeri en yüksek besin.Bu güne kadar hiç kabızlık yaşamamıştım
Zeytinyağı kolay iş. Çok severim. İnşallah işe yarar çünkü hem şişlinlik hem de tüm iç organlarımda ağrı hissediyorum. Hareketlerimi kısıtlıyor. Pazartesiye geçmesi lazım. Sağlık çalışanıyım. İzin mizin yok
Şaka mı ya inanamıyorum. kadın da içmeden duramıyomuymuş ki ?Valla bugün bir kıza tranafere kadar bir iki kadeh içebilirsin dediler şok oldum. Ben de müdahale ettim insanlar çay kahve bile içmemeye özen gösteriyorlar siz içki den bahsediyorsunız.hemşirenin cevabı da biraz rahat olmak lazım bu durumlarda . Pes artık dedim içimden
Anladim inslalah sonucuda guzel olurIleri hareketli 0 morfoloji 2 idi ki 3'e çıkardık kürlerle. Bülent hoca bile şaşırdı. Bu çok da mümkün değil diye. Hatta aktarın adinı sordubide eşim hipotiroidi hastalığı geçirdi ki tsh hala neredeyse 0. Bide hormonal düşüklükleri vardı. Kaliteli üretim yoktu yani. Sayı normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?