- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.081
Canım yarım avokadoyu ez, üzerine yarım tatlı kaşığı soya sosu,5-6 damla limon, biraz sarımsak tozu, biraz da nane ekle tadı harika oluyorOnuda deneyecem ama avakado işkence gibi banabazıları çerez gibi tuketiyorlar sade sade onlara hayretle bakan bir ben
Helee sizinkinin cezası hafifmiş 9 ay yatar çıkar inşallah annesi
sen de benim kafadansin. benim dr da hepsi para tuzagi, arastirmalara gore onlarin yarari olmadigi ispatlandi diyor... cizik atma nedir? onuda arastiram
tedavi oncesi rahimden kucuk bir kist aldirdim. negatiften sonra gorusmeye gittigimizde, operasyon sonrasinda rahimde olusan cizik vb birsey varmi diye bakicaz dedi. benim dr cizik atmayi degil cizik varsa tamir etmeyi dusunuyorrahme çizik atıyorlar canım, tutunmayı kolaylaştırıyormuş, sanırım rahim o çizikten dolayı savunmaya geçip embriyoyu alıyormuş hemen içeri. araştır ama doktorun gerek yok deyince hevesin kursağında kalmasın sonra
Hesaplarken transfer gunu de sayiliyormu eger sayiliyorsa benimde bu günle 9. Gün oluyor. Ilk zamanlar belirtim yoktu gogus disinda. Suan gogus hala devam e'diyor ama iki gundr arada bi belime fln sızlama geliyor agriyo gibi sanki adet olcm gibi. Bide bugun ara ara karnm agririr gibi oldu niye blmiyrm. Cuma gunu test yapicm. Benm 4. Gun transferi olmustu. Acaba yarin falan test yapsam cikarmiki cok merk ettim zor tutuyorm kendimi6. Gün benim bembeyaz çıkmıştı 7. Gün belirdi silik çizgi. Ama kan önemli bunu bilir bunu söylerim erken sevindim de ne oldu istersen kanı bekle arkadaşım
avakado yemek icin neden ugrasiyorsun? tedaviye faydasi mi varmisOnuda deneyecem ama avakado işkence gibi banabazıları çerez gibi tuketiyorlar sade sade onlara hayretle bakan bir ben
Benim de ağrı vardı canım bazen hafif bazen şiddetliydi,dün kan verdim hatta hafif lekelenme de vardı , çok şükür pozitif, inşallah seninde öyledir:)Kizlar günaydın Bugun büyük gün birazdan kan tahliline gideceğim de ayaga kalktığımda adet sancısı hissediyorum şiddetli bunu yaşayan oldu mu aranızda sonuc pozitif gelirse biraz daha mi rapor almalıyım diye düşündürüyor ?
İnşallah teşekkür ederimMaşallah canım 39 yumurta efsane ilk kez bu kadar çok duyuyorum.. üzülme bunda da var bi hayır.. bir dahaki denemende inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana
Zaten belirti olmayıp tutan çok hayırlısıyla inşallahEğilince abdets alırken ayagımı felen kaldırıyom ozaman çoj oturunca kasığıma baya ağrı giriyor onu. Harici transfer olmamış gibi yim ilk günden beri
Yaaa hadi inşallahBenim de ağrı vardı canım bazen hafif bazen şiddetliydi,dün kan verdim hatta hafif lekelenme de vardı , çok şükür pozitif, inşallah seninde öyledir:)
2 pozitifim oldu ne kadar rahat olursan o kadar iyi oluyor benim edindiğim tecrübe. Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin sağlıklaCanim benim gecen ay oldu transferim ve negatif..Ben cok dikkat ettim yattım is yapmadım..ocakta gene tedavi olucam kısmetse.. ozaman hic yatmayacağım..yatmakla is yapmakla ilgisi yok bence
Allah nasip etsin inşallah kuzum. Dondurulmuş embriyon var mı?Maşallah ne kadar cok pozitif var kızlar 8.denemem ne olur bana dua edin. Artık deneme yapıcak gücüm yok inşallah bu son olur..
Evet tedavi oldum pgt ye gitti iki ay dinlendim şimdi 3-4 güne transfer olucak 16 embiriyom varAllah nasip etsin inşallah kuzum. Dondurulmuş embriyon var mı?
Ay masallahEvet tedavi oldum pgt ye gitti iki ay dinlendim şimdi 3-4 güne transfer olucak 16 embiriyom var.. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
İnşallah ilk kez bu kadar cok embiriyom kaldı. Kızımda hiç kalmamıştı.. Zaten bana kalsa bu kadar denemezdim kızımın ısrarları o kadar cok istiyor ki..Ay masallahdondurulmuş transfer daha kolay ücretleri de daha uygun. Allah bu sefer nasip etsin ileriyi düşünmeye gerek kalmasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?