• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar, listede adım yoktu ama konuyu takip ediyordum, bugün yazmak istedim:)bende ilk tüp bebek tedavimi oldum, 12 kasımda transferim olmuştu, bugün 13. Gün çok şükür kan testinde güzel sonucu aldık, inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin, en güzel şekilde geçirelim bu süreci ve devamını...
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin insallah 🙏darısı bizlere 🥰

Zaten iyi yanı o demekki hamile kalabilşyormuşum diyosun. 3.5 yıldır evliyim hiç olmadı ne düşük ne bişey. Bu ilk denememdi pozitif olduğumu duyunca çok şanslı hissettim kendimi hem de tek embriyo konulmuştu. Ama beta ilerlemiyor işte. Yarın bi daha test istendi onu da yapıcam bakalım olmazsa bıraktırsınlar bari diğer transfere hazırlanıyım 2 tane dondurulmuşum kaldı onlar çift konulur birlikte dondurmuşlar. Doktora sorucam zaten il dışından gidiyorum henüz gitmedim dün hemşireye görüştük acaba tutunmaya çalışıyorsa tutunamıyor mu falan dedi. Ama sanmam sağlıklı olsa baştan iyi giderdi. İşin tuhafı ben transferden beri ara ara hep adet sancımı hissediyorum kendimi geliyo gidiyo ağrı
evet hamile kalabildigini dusunerek kendine moral ver, dusukten birkac yil sonra gittigimiz bir dr 'vucudun oyle bir mukemmel sistemi var ki, eger saglikliz bir bebek olacaksa vucut onu bastan imha ediyor. sakin uzulme..' demisti. dondurulumuslarin transferi cokkk daha rahat, sukur ki dondurulmuslarin var :)

cok gecmis olsun, benim dusuk 8 sene once oldu. bu seneye kadar tup bebek yaptirmiycam diye dr lara giderek tedavi olmak istedim ama hersey normal gorundugu icin sadece TSH a takilip onun icin ilac verdiler (TSH tada az bir fark var). gecen ay 3.tup bebek tedavime basladim tutmadi, kismetse dondurulmuslari deniycem.. dondurulmuslarin var mi, tedaviye bastan mi baslayacaksin?
Evet dondurulmuş embriyolarım var çok şükür, onlarla devam edeceğim kısmetse, bu arada da beklerken doğal yolla olur mu dedim, olmadı😐

Evet dondurulmuş embriyolarım var çok şükür, onlarla devam edeceğim kısmetse, bu arada da beklerken doğal yolla olur mu dedim, olmadı😐
tedavi sonrasi dogal yolla olan sayisida cok fazla ama nasip tabi :) bende 8 yil dogal yolu bekledikten sonra tekrardan bu yolu sectim. simdide daha erken baslasaymisim diyorum 🥰
dondurulmus cok rahat oluyor umarim guzel sonuclar alirsin

Kızlar bu arada progestan fitili hangi saatler kullanıyorsunuz günde 3 kez demişti bana saati yazmıyordu normalde ilaçlar 8 saatte bir alınırsa bende fitili sabah 8 de öğleden sonra 4 de birde 12 de kullanıyorum size bişi dediler mi yanlış yapıosam düzeltim

Kızlar bu arada progestan fitili hangi saatler kullanıyorsunuz günde 3 kez demişti bana saati yazmıyordu normalde ilaçlar 8 saatte bir alınırsa bende fitili sabah 8 de öğleden sonra 4 de birde 12 de kullanıyorum size bişi dediler mi yanlış yapıosam düzeltim
Ben kafama göre alıyorum saati önemli değil dedi doktorum.

Embryo glue diye bir solüsyon. Türkçe çevirisi embriyo yapıştırıcısı. Tutunmayı kolaylaştırdığı söyleniyor. Embriyolar 30 dakika kadar solüsyonun içinde bekletilip öyle transfer ediliyor.
40 yaş üstü veya birkaç başarısız denemeden sonra genelde öneriliyormuş. Benim ilk denememdi onu da verin dedim 😂 embriyo başına ücret alınıyor diye biliyorum solüsyon için.
Ya ne diyosuuun😂 şaka yapıyosun sandım ilk. Sonra bunu okuyunca ciddi olduğunu anladım. Ne güzel bişeymiş o öyle🥰 benim doktorum herşeye yok çekiyor, ben de istiyorum ki herşeyi denesin üstümde, bayıltsın çizik atsın, ne bilim tüplere sıvı göndersin kanalları açsın, bütün testleri yapsın %100 hamilesin desin göndersin.

Merhaba, bana da kendi doktorum saat söylememişti ama kendisi de tüp bebek tedavisi olan başka bir doktor arkadaşım 8 saatte bir yapabilirsin demişti.

Ben de aynen bu saatler yapiyorum. Bazen 1 2 saat sasiyor ama bu konuda cok beceriksizim.

Ya ne diyosuuun😂 şaka yapıyosun sandım ilk. Sonra bunu okuyunca ciddi olduğunu anladım. Ne güzel bişeymiş o öyle🥰 benim doktorum herşeye yok çekiyor, ben de istiyorum ki herşeyi denesin üstümde, bayıltsın çizik atsın, ne bilim tüplere sıvı göndersin kanalları açsın, bütün testleri yapsın %100 hamilesin desin göndersin.
Bana çizik atmak dışında hepsini yaptılar, %100 hamilesin dahil. 😂
Iyi de değil aslında çok umutlandım ister istemez. Bütün bunlara rağmen olmazsa Osmanlı'nın çöküşünden beter çökerim

Merhaba arkadaşlar, listede adım yoktu ama konuyu takip ediyordum, bugün yazmak istedim:)bende ilk tüp bebek tedavimi oldum, 12 kasımda transferim olmuştu, bugün 13. Gün çok şükür kan testinde güzel sonucu aldık, inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin, en güzel şekilde geçirelim bu süreci ve devamını...
Bu arada benimde 4. Günümde çok hafif lekelenme ve son günlerde adet ağrısıyşa aynı şekilde ağrılarm vardı, adet olacağımı düşünüp tamamen umudu kesmiştim,herkeste aynı olmuyor belirtiler tabi ama ağrılar ve adet olma hissi çok benzediği için gereksiz yere günlerdir kendimi üzüyordum, çok umutsuz kan vermiştim, ağrınız varsa böyle üzülüp moralinizi bozmayın Allahın izniyle bebeğin habercisi olabiliyormuş.

Bana çizik atmak dışında hepsini yaptılar, %100 hamilesin dahil. 😂
Iyi de değil aslında çok umutlandım ister istemez. Bütün bunlara rağmen olmazsa Osmanlı'nın çöküşünden beter çökerim
Umarım dedikleri gibi %100 hamilesindir🥰 bu minikleri çok mu rahata alıştırıyoruz acaba şimdiden💕biz karar verdik totosuna vuracaz gelince, babası da oyuncak almıcakmış zaten bizi böyle beklettiği için😂

Umarım dedikleri gibi %100 hamilesindir🥰 bu minikleri çok mu rahata alıştırıyoruz acaba şimdiden💕biz karar verdik totosuna vuracaz gelince, babası da oyuncak almıcakmış zaten bizi böyle beklettiği için😂
Helee sizinkinin cezası hafifmiş 9 ay yatar çıkar inşallah annesi😍

:KK70: sen de benim kafadansin. benim dr da hepsi para tuzagi, arastirmalara gore onlarin yarari olmadigi ispatlandi diyor... cizik atma nedir? onuda arastiram :p

Merhaba kızlar.benim 16 kasımda transferim oldu.bugün 8. Günümdü idrar testi yaptım negatifi gördüm.zorla kırmızı çizgiyi görmeye çalıştım olmadı.bikaç saat sonra hafif belirdi.o da okuduğuma göre buharlaşan idrardanmış.5.gün iyi kalite embriyoydu.ilk transfer ve öncesinde yaşadığım bir sürü sağlık sorunum oldu.yazdıklarınızı her gün heyecanla okudum ve takip ettim.acaba mı dedim ama olmadı😔bu arada 39 yumurtam toplandı 25 i döllendi 12 si iyi kalite olarak 5. Güne gitti.çok umutluydum
Maşallah canım 39 yumurta efsane ilk kez bu kadar çok duyuyorum.. üzülme bunda da var bi hayır.. bir dahaki denemende inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana 😌

Sizin kan testinizi gördüm bence kesin var gibi duruyordu.inşallah olumlu sonuçlanır🙏🏻ilk idrarla yaptım ben.o kadar alışmışımki negatif çıkmasına insan hemen kabulleniyor.umarım vardır.adet sancısı gibi sancılarım vardı bugün o da kayboldu.sizde belirti var mı?erken tabi ama
Eğilince abdets alırken ayagımı felen kaldırıyom ozaman çoj oturunca kasığıma baya ağrı giriyor onu. Harici transfer olmamış gibi yim ilk günden beri

Back