Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin insallah darısı bizlere

evet hamile kalabildigini dusunerek kendine moral ver, dusukten birkac yil sonra gittigimiz bir dr 'vucudun oyle bir mukemmel sistemi var ki, eger saglikliz bir bebek olacaksa vucut onu bastan imha ediyor. sakin uzulme..' demisti. dondurulumuslarin transferi cokkk daha rahat, sukur ki dondurulmuslarin var :)

Evet dondurulmuş embriyolarım var çok şükür, onlarla devam edeceğim kısmetse, bu arada da beklerken doğal yolla olur mu dedim, olmadı

Evet dondurulmuş embriyolarım var çok şükür, onlarla devam edeceğim kısmetse, bu arada da beklerken doğal yolla olur mu dedim, olmadı
tedavi sonrasi dogal yolla olan sayisida cok fazla ama nasip tabi :) bende 8 yil dogal yolu bekledikten sonra tekrardan bu yolu sectim. simdide daha erken baslasaymisim diyorum
dondurulmus cok rahat oluyor umarim guzel sonuclar alirsin

Kızlar bu arada progestan fitili hangi saatler kullanıyorsunuz günde 3 kez demişti bana saati yazmıyordu normalde ilaçlar 8 saatte bir alınırsa bende fitili sabah 8 de öğleden sonra 4 de birde 12 de kullanıyorum size bişi dediler mi yanlış yapıosam düzeltim

Ben kafama göre alıyorum saati önemli değil dedi doktorum.

Ya ne diyosuuun şaka yapıyosun sandım ilk. Sonra bunu okuyunca ciddi olduğunu anladım. Ne güzel bişeymiş o öyle benim doktorum herşeye yok çekiyor, ben de istiyorum ki herşeyi denesin üstümde, bayıltsın çizik atsın, ne bilim tüplere sıvı göndersin kanalları açsın, bütün testleri yapsın %100 hamilesin desin göndersin.

Merhaba, bana da kendi doktorum saat söylememişti ama kendisi de tüp bebek tedavisi olan başka bir doktor arkadaşım 8 saatte bir yapabilirsin demişti.

Ben de aynen bu saatler yapiyorum. Bazen 1 2 saat sasiyor ama bu konuda cok beceriksizim.

Bana çizik atmak dışında hepsini yaptılar, %100 hamilesin dahil.
Iyi de değil aslında çok umutlandım ister istemez. Bütün bunlara rağmen olmazsa Osmanlı'nın çöküşünden beter çökerim

Bu arada benimde 4. Günümde çok hafif lekelenme ve son günlerde adet ağrısıyşa aynı şekilde ağrılarm vardı, adet olacağımı düşünüp tamamen umudu kesmiştim,herkeste aynı olmuyor belirtiler tabi ama ağrılar ve adet olma hissi çok benzediği için gereksiz yere günlerdir kendimi üzüyordum, çok umutsuz kan vermiştim, ağrınız varsa böyle üzülüp moralinizi bozmayın Allahın izniyle bebeğin habercisi olabiliyormuş.

Bana çizik atmak dışında hepsini yaptılar, %100 hamilesin dahil.
Iyi de değil aslında çok umutlandım ister istemez. Bütün bunlara rağmen olmazsa Osmanlı'nın çöküşünden beter çökerim
Umarım dedikleri gibi %100 hamilesindir bu minikleri çok mu rahata alıştırıyoruz acaba şimdidenbiz karar verdik totosuna vuracaz gelince, babası da oyuncak almıcakmış zaten bizi böyle beklettiği için

Umarım dedikleri gibi %100 hamilesindir bu minikleri çok mu rahata alıştırıyoruz acaba şimdidenbiz karar verdik totosuna vuracaz gelince, babası da oyuncak almıcakmış zaten bizi böyle beklettiği için
Helee sizinkinin cezası hafifmiş 9 ay yatar çıkar inşallah annesi

sen de benim kafadansin. benim dr da hepsi para tuzagi, arastirmalara gore onlarin yarari olmadigi ispatlandi diyor... cizik atma nedir? onuda arastiram

Maşallah canım 39 yumurta efsane ilk kez bu kadar çok duyuyorum.. üzülme bunda da var bi hayır.. bir dahaki denemende inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana

Eğilince abdets alırken ayagımı felen kaldırıyom ozaman çoj oturunca kasığıma baya ağrı giriyor onu. Harici transfer olmamış gibi yim ilk günden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…