• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ege'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti 😞 Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah 🤲
Manisadayim baya hissettik. Geçen yılda büyük deprem yaşamıştık. Herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

Manisadayim baya hissettik. Geçen yılda büyük deprem yaşamıştık. Herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
Amin canım. Izmir manisaya daha yakin tabii epey hissetmişsinizdir. Bu milastaki ablam manisadan gitti milasa 😊 orayı çok özlüyorum. Lalelide oturuyordu.

Ege'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti 😞 Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah 🤲
amiiin inşallah Allah beterinden korusun, ben hissetmedim ama kocaelide hissedildi bir çok yakınım hissetmiş. İzmirde bir yakınımız var binalar hep yıkılmış inşallah bir ccan kaybı yoktur. Rabbim beterinden korusun tekrarını göstermesin inşallah

Kac amh degerın canım? Sagda ve solda kac folikul gorunuyor?
0.6 amh canım. Benim dondurulmuş embriyom var o yüzden folikul bakılmıyor. Ancak yumurta toplamada 8 tane çıkmıştı. Doktor bu değere göre iyi demişti, yaşım genç olduğu için folikul sayısı fazla olmuş bu amh değerine göre

Back