- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.001
İnşallah hepimiz güzel, olumlu sonuçlar alırızinşallah güzel haberlerinizi alırız :) bende regl olmayı bekliyorum olunca doktora gideceğim kontrol için o zaman verilecek transfer günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimiz güzel, olumlu sonuçlar alırızinşallah güzel haberlerinizi alırız :) bende regl olmayı bekliyorum olunca doktora gideceğim kontrol için o zaman verilecek transfer günü
başladınız mı tedaviye27 yaşındayım Diyarbakır’da yaşıyorum 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem
Manisadayim baya hissettik. Geçen yılda büyük deprem yaşamıştık. Herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunEge'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah
Amin canım. Izmir manisaya daha yakin tabii epey hissetmişsinizdir. Bu milastaki ablam manisadan gitti milasa orayı çok özlüyorum. Lalelide oturuyordu.Manisadayim baya hissettik. Geçen yılda büyük deprem yaşamıştık. Herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
amiiin inşallah Allah beterinden korusun, ben hissetmedim ama kocaelide hissedildi bir çok yakınım hissetmiş. İzmirde bir yakınımız var binalar hep yıkılmış inşallah bir ccan kaybı yoktur. Rabbim beterinden korusun tekrarını göstermesin inşallahEge'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah
evet beklemek çok daha zormuş hayırlı haberlerle gel inşallah cnaımYarın 9.30'da randevum var. Size güzel haberlerle dönerim inşaallah. Bu işte iğnelerden çok beklemek canımı yakıyor
Amin inşaallahevet beklemek çok daha zormuş hayırlı haberlerle gel inşallah cnaım
Evet başladım 6 adet embriyom donduruldu yarın hastaneye gidicem aralıkta muhtemelen transfer olacak inşallahbaşladınız mı tedaviye
Istanbul silivri de yaşıyorum ben bayağı hissetim. Hala kendine gelemedim. Rabbim hiç kimseye yasatmasinEge'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah
Allah razı olsun canım. Hepimiz güzel haberler alalımGözün aydin canım hayırlısı olsun
Evet çok kötüydü deprem hala şokunu yaşıyoruz. Allah bir daha göstermesin inşallahEge'de oturan arkadaşlara geçmiş olsun. Ablamla tlf.la konuşuyoduk deprem oldu. Milasta yaşıyor. Aklım gitti Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah
Ben de istanbuldayım hiç anlamadımIstanbul silivri de yaşıyorum ben bayağı hissetim. Hala kendine gelemedim. Rabbim hiç kimseye yasatmasin
Aminn canım çok sag olayyyy hadiiii güzel haberlerleee inşallah ♥
0.6 amh canım. Benim dondurulmuş embriyom var o yüzden folikul bakılmıyor. Ancak yumurta toplamada 8 tane çıkmıştı. Doktor bu değere göre iyi demişti, yaşım genç olduğu için folikul sayısı fazla olmuş bu amh değerine göreKac amh degerın canım? Sagda ve solda kac folikul gorunuyor?
Bende bekliyorum adetimi bir olayım sana bildiricem tam tarihi nasipsecanlarr transfer tarihi belli olup da listede olmayan var mı ?