Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya aklım sendeydi çok sevindim şuan ve de şaşırdım nasıl olur hayret birşey ama ben demiştim mis gibi olacak diye derin bir nefes al ve bebeğinin tadını çıkar
Bende anlamadım ki eylülüm son verdiğim yer tüp bebek hastanesi 14. Günde orada verip artışı kontrol edicez. Hastane referans aralığı farklı olabilirmiş ama biri iyi biri kötü inşallh iyi olan yer doğrudur biraz derin nefes aldım Allah herkesi selamete çıkarsın ne olur hep sevindiğim burukluk kalıyor beklemek çok zor herkes alsın mükafatını

İnşAllah bugün çatlatma iğnemi vurdum ya ruh halim değişti bir anda
Benim de ruh halim iyi değil. Annem yanımdaydı 1 haftadır rapor almıştım transferden sonra. Bugün evine gitti artık yarın zaten ben de iş başı yapicam. Arabaya binip gitti yaaa ben başladım ağlamaya kendimi o kadar yalnız ve kimsesiz hissettim ki bir anda... öyle işte.. Bu ilaçlar bütün dengemizi alt üst etti iyiyim şimdi ama normale döndüm

Bende kayınvalidemgille kalıyorum. Eşim yurt dışında onsuz devam ediyorum herşeye. Annemler hatay da yani bende çok yanlızım Allahım var ya inşallah yavrumuda nasip edecek bizde yalnız kalmayız

Bende cok rahatım sorma cok iyi oldu ama bu kocaların burnu sürtsün biraz

Sorma Bi umut gittim gerçi hastanelerin labatuvar farkı da olabilirmiş ama en azından çok düşük Bi değer çıkmadı
Canım ben geçen sene yaptırdığımda 50lerde gördüğüm rakamı özelde 30larda gördüğüm rakamı devlet hastanesinden öğrendim yani sonuç değişmiyor düşmüşse düşmüştür önemli olan ilk değerin altında olmaması ki zaten 3 saat sonra yükselmiş olabilir hatta bazı insanların değeri 100 mesela ikinci yaptıklarında 250 çünkü mutlaka saat farkı vardır anlatabildim mi bilmiyorum

Çok haklısın farkedebiliyor zaten salı günü vereceğim testi yine tüp bebek hastanesinde vericem bakalım. Arada 3 saatlik zaman farkı vardı bakalım şimdide bu hastaneden takibe başlıyım yine aynı saatte veriyim

Bülent hoca rahımdeki 3 cizgiden bahsettı mı transferden onceki kontrolunde canım?
Yoo. Muayene etmedi ki beni transferden önce. Hep başka doktorlar muayene etti onlar da bir şey söylemediler. Neymiş ki o ? Bana sadece embriyo yapıştırma önermiş o uygulandı

Acıbadem fulya hep gittiğim hastane o yüzden acaba ıraya mı gitsem diyorum ercan baştu iyiymiş sanırım orda. Laboratuvarlarını hiç bilmiyorum ama. Memorial şişliyi çok okudum burda ama daha önce hiç gitmediğim bi hastane o yüzden bilemedim kafalar karışıkl aşılama yı yapan dr um otajinemedle çalışıyor ne bileyim muayenehaneden ziyade bir merkez ya da hastane daha iyi gibi geliyor bana. Herşey hemen elinin altında. Öbür türlü bi oraya gidiyosun bi buraya. O yüzden bir hastane yada merkez düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…