- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.821
Ne güzel gidiyormuşsun işte. O ateşi de şu dök ve söndür lütfen. Konuşmaya devam et lütfen ama mutlu bir şekilde ve inanarak.Bende bugün taze fasulye yedim ve bir anda annecim kusura bakma 9 ay boyunca bunu çok yiyeceksin çünkü anne bunu çok seviyor dedim. Sonra içime bir ateş düştü
İnşAllah bugün çatlatma iğnemi vurdum ya ruh halim değişti bir andaNe güzel gidiyormuşsun işte. O ateşi de şu dök ve söndür lütfen. Konuşmaya devam et lütfen ama mutlu bir şekilde ve inanarak.
Evet olabiliyormuş ama biğer sevindiriyor öteki üzüyor. 14. Gün tekrar 123 çıkan yerde verip artışa bakıcaz en azından tüp bebek hastanesi orada vereyimFarklı yerde verince sonuç farklı çıkabiliyor canım. Bu sonuç ilk verdiğin yerde ki ile aynı mı
Labatuvar referans aralığı değişiktir dedi ama son verdiğim yer tüp bebek haatenesi olunca daha çok sevindim 14. Günkü testi de orada vericem ona göre oradan bakarım artışaSorsaydın keşke 3 saat önceböyle çıktı sizde böyle neden bu kadar fark diye
Bende anlamadım ki eylülüm son verdiğim yer tüp bebek hastanesi 14. Günde orada verip artışı kontrol edicez. Hastane referans aralığı farklı olabilirmiş ama biri iyi biri kötü inşallh iyi olan yer doğrudurYa aklım sendeydi çok sevindim şuan ve de şaşırdım nasıl olur hayret birşey ama ben demiştim mis gibi olacak diye derin bir nefes al ve bebeğinin tadını çıkar
Yok yormamaya çalışıcam pazartesiye kadar umudum var çok şükür RabbimeSevindim ya cok şüküraman dikkat et 2 gün yorma kendini
Benim de ruh halim iyi değil. Annem yanımdaydı 1 haftadır rapor almıştım transferden sonra. Bugün evine gitti artık yarın zaten ben de iş başı yapicam. Arabaya binip gitti yaaa ben başladım ağlamayaİnşAllah bugün çatlatma iğnemi vurdum ya ruh halim değişti bir anda
En iyisini yapmışsın aynen böyle devam etLabatuvar referans aralığı değişiktir dedi ama son verdiğim yer tüp bebek haatenesi olunca daha çok sevindim 14. Günkü testi de orada vericem ona göre oradan bakarım artışa
Bende kayınvalidemgille kalıyorum. Eşim yurt dışında onsuz devam ediyorum herşeye. Annemler hatay da yani bende çok yanlızımBenim de ruh halim iyi değil. Annem yanımdaydı 1 haftadır rapor almıştım transferden sonra. Bugün evine gitti artık yarın zaten ben de iş başı yapicam. Arabaya binip gitti yaaa ben başladım ağlamayakendimi o kadar yalnız ve kimsesiz hissettim ki bir anda... öyle işte.. Bu ilaçlar bütün dengemizi alt üst etti iyiyim şimdi ama normale döndüm
Bende cok rahatım sorma cok iyi oldu ama bu kocaların burnu sürtsün birazEvet öğretmenim. Yüz yüze eğitim devam etseydi pazartesi salı rapor almayı düşünüyordum. Canlı ders olunca sorun olmuyor oturarak anlatabiliyorum.
Rahatmış ama böyle hazır sofraya oturuyorsun falan, önünden toplanıyor
Yok o kadar konuşmadık gebelık getrmesı cok yuksek embrıyolar koydum dedı sadeceAma Bülent hoca %40 dedi bana. Sana bir şey söyledi mi ?
Sanada mı lucrin verdıler? Adetın 21. Gunu vuruldum ben yumurtlamayı onleyip rahmi kontrol etcez dedılerLucrin dimio nasil bir iğneydi ya öyle
Inşallah Rabbim nasip eder bize de10 gün sonra mutlu mutlu sonuçlarımızı paylaşırız inşallah
Canım ben geçen sene yaptırdığımda 50lerde gördüğüm rakamı özelde 30larda gördüğüm rakamı devlet hastanesinden öğrendim yani sonuç değişmiyor düşmüşse düşmüştür önemli olan ilk değerin altında olmaması ki zaten 3 saat sonra yükselmiş olabilir hatta bazı insanların değeri 100 mesela ikinci yaptıklarında 250 çünkü mutlaka saat farkı vardır anlatabildim mi bilmiyorumSorma Bi umut gittim gerçi hastanelerin labatuvar farkı da olabilirmiş ama en azından çok düşük Bi değer çıkmadı
10.gün kan verdiğin yer bugun 85 cikan yer miydi?
Banada boyle konuşuldu kesın gebesınız inşallah gbisindenBana transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Sonra biraz duraksayıp inşallah dedi
Hele bi evlat kokusunu içimize çekelim, bu acılarım hiçbirini hatirlamayacağiz inşallah
Bu arada rahımde 3 cizgin var mıydı? Bülent hoca soyledi mi son kontrolundeInşallah Rabbim nasip eder bize de
Bülent hoca rahımdeki 3 cizgiden bahsettı mı transferden onceki kontrolunde canım?Ama Bülent hoca %40 dedi bana. Sana bir şey söyledi mi ?
Çok haklısın farkedebiliyor zaten salı günü vereceğim testi yine tüp bebek hastanesinde vericem bakalım. Arada 3 saatlik zaman farkı vardı bakalım şimdide bu hastaneden takibe başlıyım yine aynı saatte veriyimCanım ben geçen sene yaptırdığımda 50lerde gördüğüm rakamı özelde 30larda gördüğüm rakamı devlet hastanesinden öğrendim yani sonuç değişmiyor düşmüşse düşmüştür önemli olan ilk değerin altında olmaması ki zaten 3 saat sonra yükselmiş olabilir hatta bazı insanların değeri 100 mesela ikinci yaptıklarında 250 çünkü mutlaka saat farkı vardır anlatabildim mi bilmiyorum
Yoo. Muayene etmedi ki beni transferden önce. Hep başka doktorlar muayene etti onlar da bir şey söylemediler. Neymiş ki o ? Bana sadece embriyo yapıştırma önermiş o uygulandıBülent hoca rahımdeki 3 cizgiden bahsettı mı transferden onceki kontrolunde canım?
Acıbadem fulya hep gittiğim hastane o yüzden acaba ıraya mı gitsem diyorum ercan baştu iyiymiş sanırım orda. Laboratuvarlarını hiç bilmiyorum ama. Memorial şişliyi çok okudum burda ama daha önce hiç gitmediğim bi hastane o yüzden bilemedim kafalar karışıklÖnce amh bakılması lazımdı aslında. Ultrasonda yumurtalarla ilgili bir sorun görmedi demek bu güzel bir sey.
Benim durum sizinkine cok benziyor. Önce aşılama denedik tutmayınca tüpe geçtik biz de. Maslak acıbademde yapıldı işlemlerim dün transfer oldum hatta. Transfer öncesi kontrole çağırmadılar mesela ben kendim gittim. Sonra transfer ertelendi falan. Tek embriyo koyulacaktı son hafta isterseniz çift koyalım dediler. Tutunmanın kolaylaşması için solüsyon kullandılar.
Yani iyi bulduğum tarafları da var hoşuma gitmeyen tarafları da var. Dipsiz kuyu gibi resmen araştırma yaparken insan kayboluyor. Ama ben memorial ve acibadem labaratuvarlarinin iyi olduğunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?