- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.781
Lucrin dimiYumurtlamayı iptal eden iğneyı kullandım
Dua ediyorm canım bol bolAynen öyle canım hiç bir zaman olumsuz düşünme bebisin tutunsun diye elinden geleni yap bildiğin herşeyi uygula eğilme uzanma ağız üstü yatma rahat ol mutlu olursan bebisinde mutlu olur bol su tüket meyveler tüket geçen havuç suyu ananas demişlerdi bugün aldım yeterki tutunsun diye hayatımda ilk defa ananas yedimçok faydalıymış tutunması icin
İnşallahBana transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Sonra biraz duraksayıp inşallah dedi
Hele bi evlat kokusunu içimize çekelim, bu acılarım hiçbirini hatirlamayacağiz inşallah
Yaaaa kıyamam çok tatlısınAmin canım cümlemize inşallah valla dayanamadım 10. Güne kadar anca çatladımRabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah tl yükledim sırf sizle olmak için sevincimi paylaşmak için
Hakkında hayırlısı olsun belli olmaz belki birden fırlar.Merkez aradı. Değer beklenenden düşük ama az da olsa artış var sanırım tutunmaya çalışıyor dedi. Değerin düşmesi durumunda düşük oluyor dedi. Şuan kan leken olmaması iyi Bi durum 14. Gün tekrar kan ver dedihareketli olma diye de uyardı dinlenmeye çalış dedi
Sana diyorum ama valla kendime de yapmaya çalışıyorum sana söylerken aslında kendimi uyarıyorum dikkat et diye inşallah hepimiz için güzel şeyler olurDua ediyorm canım bol bolhayrlısı bakalım inşallah
Amiiiiiinnn inşallah senden de çok güzel haberler alırız inşallah bununla kalmaz kucağıni bol bol doldursun RabbimYaaaa kıyamam çok tatlısıngözlerim doldu gerçekten Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu artsın ve hiç azalmasın inşaAllah salı günü de ben yaptırıcam inşaAllah güzel haberler almayı nasib etsin Rabbim aminnnn
Yaaa ben şoklardayım bugün 85 değerini görünce 3 saat sonra gidip başka Bi hastanede kan verdim şimdide 123 çıktimış nasıl olabilirHakkında hayırlısı olsun belli olmaz belki birden fırlar.
Yaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuanKızlar sonucum çıktı 12. Gün 85.
10. Gün 64 Dü. Bi artış falan yok çok az çok moralim bozuldu merkeze de ulaşamadım birşey de öğrenemedim çok üzgünüm
Canım çok sevindim ya ne güzel maşallah doktora haber verdin miYaaa ben şoklardayım bugün 85 değerini görünce 3 saat sonra gidip başka Bi hastanede kan verdim şimdide 123 çıktimış nasıl olabilir
Amin canım sen de çok bekledin, çok istedin. Inşaallah kucağına aldığını da yazmak nasip kısmet olur. Cânı gönülden diliyorumAmin inşallah Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah Allahım kimin gönlünde ne varsa hayırlıya çevirip kabul etsin inşallah tez zamanda❤❤❤❤☺☺☺
Hangi merkezdesiniz. Ben memorialdeyim.cok istememe rağmen koymadilar.5.Gün çift embriyoydu canım
Adamı kalpten götürür bunlarYaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan
Merkeze yeni sonucu henüz bildirmedim aa az önce dönüş yapmıştı düşme yok korkma dedi şimdi diğer hastaneden 123 sonucunu duydum çok sevindimCanım çok sevindim ya ne güzel maşallah doktora haber verdin mi
Diyorum ya 5.gün 1.kalite embriyolar tutmuyor 3.gün orta kalite embriyolar tutuyor. O yüzden diyorum nasip işi. O embriyologun hayallerimle oynamasina izin vermicemİnşallahDemek ki embriyolarının durumu çok iyi. İnşallah dediği gibi olur. Bize o kadar emin konuşmadı tabi iyimser olmaya çalıştı sanırım
Ya 3 saat içinde üzüldüm ağladım sinirlendim mutlu oldum Allahım sen aklıma sahip çıkAdamı kalpten götürür bunlaroh çok şükür canım.
Insallah bende sizinkileri görürüm ay ne mutluyum burda sizinle olduğum için çünkü hiç art niyet yok en saf duygularımızla hep beraber aynı kaderleri yaşıyoruz Allahtan sonra beni anlayan birilerinin olması çok güzel bisey ❤❤❤Amin canım sen de çok bekledin, çok istedin. Inşaallah kucağına aldığını da yazmak nasip kısmet olur. Cânı gönülden diliyorum
Merkezden merkeze değiştiğini duymuştum da bu kadar fark ilk kez duyuyorumYaaa ben şoklardayım bugün 85 değerini görünce 3 saat sonra gidip başka Bi hastanede kan verdim şimdide 123 çıktimış nasıl olabilir
10.gün kan verdiğin yer bugun 85 cikan yer miydi?Merkeze yeni sonucu henüz bildirmedim aa az önce dönüş yapmıştı düşme yok korkma dedi şimdi diğer hastaneden 123 sonucunu duydum çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?