Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dua ediyorm canım bol bol hayrlısı bakalım inşallah

Bana transferden sonra kesin gebesiniz dedi. Sonra biraz duraksayıp inşallah dedi
Hele bi evlat kokusunu içimize çekelim, bu acılarım hiçbirini hatirlamayacağiz inşallah
İnşallah Demek ki embriyolarının durumu çok iyi. İnşallah dediği gibi olur. Bize o kadar emin konuşmadı tabi iyimser olmaya çalıştı sanırım

Amin canım cümlemize inşallah valla dayanamadım 10. Güne kadar anca çatladım Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah tl yükledim sırf sizle olmak için sevincimi paylaşmak için
Yaaaa kıyamam çok tatlısın gözlerim doldu gerçekten Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu artsın ve hiç azalmasın inşaAllah salı günü de ben yaptırıcam inşaAllah güzel haberler almayı nasib etsin Rabbim aminnnn

Hakkında hayırlısı olsun belli olmaz belki birden fırlar.

Amiiiiiinnn inşallah senden de çok güzel haberler alırız inşallah bununla kalmaz kucağıni bol bol doldursun Rabbim ❤❤❤❤

Kızlar sonucum çıktı 12. Gün 85.
10. Gün 64 Dü. Bi artış falan yok çok az çok moralim bozuldu merkeze de ulaşamadım birşey de öğrenemedim çok üzgünüm
Yaaa kızlar sonuç 85 çıkınca ben üzüntüden başka hastaneye gittim 3 saat sonra falan tekrar kan verdim şimdi sonucu aldım o hastanede (hatta tüp bebek hastanesi) değerim 123 çıkmış farklı sonuç nasıl çıkıyorki hem şaşırdım hem sevindim şuan

Amin inşallah Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah Allahım kimin gönlünde ne varsa hayırlıya çevirip kabul etsin inşallah tez zamanda ❤❤❤❤☺☺☺
Amin canım sen de çok bekledin, çok istedin. Inşaallah kucağına aldığını da yazmak nasip kısmet olur. Cânı gönülden diliyorum

Adamı kalpten götürür bunlar oh çok şükür canım.

İnşallah Demek ki embriyolarının durumu çok iyi. İnşallah dediği gibi olur. Bize o kadar emin konuşmadı tabi iyimser olmaya çalıştı sanırım
Diyorum ya 5.gün 1.kalite embriyolar tutmuyor 3.gün orta kalite embriyolar tutuyor. O yüzden diyorum nasip işi. O embriyologun hayallerimle oynamasina izin vermicem

Amin canım sen de çok bekledin, çok istedin. Inşaallah kucağına aldığını da yazmak nasip kısmet olur. Cânı gönülden diliyorum
Insallah bende sizinkileri görürüm ay ne mutluyum burda sizinle olduğum için çünkü hiç art niyet yok en saf duygularımızla hep beraber aynı kaderleri yaşıyoruz Allahtan sonra beni anlayan birilerinin olması çok güzel bisey ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…