- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.701
Allah hepinizden razı olsunHayırlısi olsun canım güzel çıkmış değerin
Doğru canım haklısın artması önemli hayrlısı olsun artar insallah biraz rahatla artıkSağol canım Allah razı olsun geçen sefer yaptırdığımda 51 mi ne çıkmıştı 12. Günüm sonra 30a düştü kimyasal oldu önemli olan iki gün sonrasi
Çok sağolun teşekkür ederim hep beraber bu sevinci yasayalım inşallahKendim güzel sonuç almış kadar sevindim. Maşallah
Sağol canım Allah razı olsunAllahım cok güzel hayırlı olsun canım
Valla bugun gecmediAz kaldı az. 11 güncüko degil de cok fena örgü öresim var acayip oyalardı insanı
Hep beraber hayırla inşallah güzel haberlerin devamını almak umuduylaAllahım cok güzel hayırlı olsun canım
10 gun guzelmis verirse 10 gun yazdirirm bende cok sagol canimEvet canım benim doktorum 10 günlük rapor veriyordu. Senin doktorun da yazar büyük ihtimal durumunu bildir.
İdrara sık cıkıyorum sende var mı boyle bişeyAz kaldı az. 11 güncüko degil de cok fena örgü öresim var acayip oyalardı insanı
Canım aynı hastanede tedavi olduk. Hastanenin kendi sitesine gir. Online sonuç sayfası var oraya TC ve doğum tarihini yazınca çıkıyor sonuçlar. ben öyle baktımçok moralimi bozdular 3 defa aradım ama malesef yardımcı olmadilar
Ev işi çok vakit alıyormuş kıymetini yokluğunda anladımValla bugun gecmedinormalde dıyodum bu gunler nasıl gecıyo ya transferdede hemen gecer falan yok anacım gecmıyo valla napıcaz 12 gun bılemıyorum ben örgude bılmıyorum
Az önce eşime söyledim tuvalete gitmekten yoruldum diye. Bende de var çok sık idrara çıkıyorum.İ
İdrara sık cıkıyorum sende var mı boyle bişey
Sonucuna bakmışsın ben sondaki mesajları sonra gördümHep beraber hayırla inşallah güzel haberlerin devamını almak umuduyla
Canım artmış aslında ama doktorun ne diyor bakalım dur üzülme hemenKızlar sonucum çıktı 12. Gün 85.
10. Gün 64 Dü. Bi artış falan yok çok az çok moralim bozuldu merkeze de ulaşamadım birşey de öğrenemedim çok üzgünüm
En az 2 ye katlasaydı normal diyebilirdim. Merkeze ulaşamadım hiç Bi Bilgi alamadım offf kendi kendimi yicemCanım artmış aslında ama doktorun ne diyor bakalım dur üzülme hemen
O zaman ateş değil de sıcak basmasıdır. O kadar çok hormon yüklüyoruz ki vücudumuza gayet normal benceDun akşam bi ateşim oldu gbi geldi ama ateşimi ölctuğumde 36.7 idi ben mi oyle hissedıyorum anlayamadım
İnşallah canımHep beraber hayırla inşallah güzel haberlerin devamını almak umuduyla
Hadi gözün aydın canım maşallah çok güzel sağlıkla artmaya devam etsin inşallahKızlar ben öğrendim bilgisayardan girdim son dakikalarım netim kapanıyor 130 cıktı değerim 10. Günüm
Aslında ben test yaptım dememiştimCanım o zaman test için bugün çok erken değil miydi? Ben de 19 u oldum çünkü. Dr 30 una çağırdı. Test sonucunu çok merak ettim. Ama negatifi görürsen sakın üzme kendini olur mu. Çünkü pozitifi görmek için bana çok erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?