- Konu Sahibi pembiss123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba ben aliyorum![]()
Bende zayıf değilim 4 kilo her demişti üstüne 1 kilo aldimSanırım bende biraz aldim, off zaten zayıf değildim
![]()
CanımBen sabah opuya gidiyorum. O nedenle uyuyamadımYumurta sayısı fazla, çıkınca ne hissedeceğimi merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinirim
![]()
Ben ilaçları kullanırken bol.su icmistim ve hergün ortalama 7 8 bin adım yürüdüm kilo almadım. Fakat dış gebelik sonrası 4 kilo aldım yine farksız olduKızlar ilaçlardan kilo alan var mı![]()
Rabbim yardım etsin canım. Kaliteli yumurtalarin olsunBen sabah opuya gidiyorum. O nedenle uyuyamadımYumurta sayısı fazla, çıkınca ne hissedeceğimi merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinirim
![]()
bennnnnnnnnKızlar ilaçlardan kilo alan var mı![]()
canım kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu , 6 kasım kesin tarih mi acabaCanım beni de yazTransfer hazırlık sürecindeyim büyük ihtimal 6 Kasım transfer tarihim
![]()
amiin canım inşallah rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesinHerkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Şimdi girişim yapıldı. Sağlıklı embriyolar olsun, en büyük duam bu![]()
Opu sonrası olacağın adet mi canım. Yoksa normal duzndeki bir adet mikızlar hala regl olmadım ben yabir an önce regl olmak ve transfer tarihimi öğrenmek istiyorum
![]()
yok canım opudan 7 gün sonra erkenden regl oldum ben şuan normal düzendeki adetimi bekliyorumOpu sonrası olacağın adet mi canım. Yoksa normal duzndeki bir adet mi
Normalde düzenli mıdır pekiyok canım opudan 7 gün sonra erkenden regl oldum ben şuan normal düzendeki adetimi bekliyorum![]()
o yüzden emin olamıyorum işte 27-28-29 arası olurum şuan 31.gün ama bende pko olduğu için hamilelik olarak düşünmüyorumNormalde düzenli mıdır peki