- Konu Sahibi pembiss123
-
Galiba ben aliyorum
Bende zayıf değilim 4 kilo her demişti üstüne 1 kilo aldimSanırım bende biraz aldim, off zaten zayıf değildim
CanımBen sabah opuya gidiyorum. O nedenle uyuyamadımYumurta sayısı fazla, çıkınca ne hissedeceğimi merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinirim
Ben ilaçları kullanırken bol.su icmistim ve hergün ortalama 7 8 bin adım yürüdüm kilo almadım. Fakat dış gebelik sonrası 4 kilo aldım yine farksız olduKızlar ilaçlardan kilo alan var mı
Rabbim yardım etsin canım. Kaliteli yumurtalarin olsunBen sabah opuya gidiyorum. O nedenle uyuyamadımYumurta sayısı fazla, çıkınca ne hissedeceğimi merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinirim
bennnnnnnnnKızlar ilaçlardan kilo alan var mı
canım kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu , 6 kasım kesin tarih mi acabaCanım beni de yazTransfer hazırlık sürecindeyim büyük ihtimal 6 Kasım transfer tarihim
amiin canım inşallah rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesinHerkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Şimdi girişim yapıldı. Sağlıklı embriyolar olsun, en büyük duam bu
Opu sonrası olacağın adet mi canım. Yoksa normal duzndeki bir adet mikızlar hala regl olmadım ben yabir an önce regl olmak ve transfer tarihimi öğrenmek istiyorum
yok canım opudan 7 gün sonra erkenden regl oldum ben şuan normal düzendeki adetimi bekliyorumOpu sonrası olacağın adet mi canım. Yoksa normal duzndeki bir adet mi
Normalde düzenli mıdır pekiyok canım opudan 7 gün sonra erkenden regl oldum ben şuan normal düzendeki adetimi bekliyorum
o yüzden emin olamıyorum işte 27-28-29 arası olurum şuan 31.gün ama bende pko olduğu için hamilelik olarak düşünmüyorumNormalde düzenli mıdır peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?