- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah. Benim de 2. deneme tuttu. 9 haftalıkken kalbi durduEvet kuzum ben haziran ayında yaptrdim tüp bebeği. Bir ay rahim dinlenme oldu. Temmuzda transfer oldum ama malesef dis gebelik yaşadım. Ağustosta bebeğin düşmesi için iğne oldum. Beklemedeyim kasım adetim ile doktora gıdıcem.
Bak ezan okunuyor hamile kadının duası kabul olur derlerAmin canım. Rabbim yaşadığın o güzel duyguyu bizlerde en kısa zamanda nasip etsin insallah sana yetiselim hemen
Yarıyor canım korkma. O engelliyor diğerleri büyümeye devam ediyorÇok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah. Benim de 2. deneme tuttu. 9 haftalıkken kalbi durduIşe yarıyo dimi bu iğne canım ya? Sanki heran çatlayacaklarmış gibi geliyor bana.
Aminnn canım Allah razı olsunBak ezan okunuyor hamile kadının duası kabul olur derlerAllahım bu akşamlar ezanlar yüzü suyu hürmetine dualarınız dualarımız kabul olsun isteyen arzulayan her annenin anne adayının kucağını boş bırakmasın rabbim
Ilk kontrolümdü tam net sayi vermedi. Sagda 4 tane 16 mm boyutunda var. Sol daha cok ama 12 13 mm dedi. Soldakileri sagdakilere yetistirmeye calisiyor dr hanımcımSoylemedilermi ulstrasyonda kac tane göründüğünü ne zmaan toplama inslalah
Canım merhaba regl olduktan sonra yumurtlama gününden 3-4 gün geçtikten sonra transfer oluyorArkadaşlar merhaba bişi soracağım. 20 ekimde yumurtalarım toplandı. 1 ay rahim dinlendirme olacak. Şimdi süreç nasıl işleyecek regl olduktan sonra tam olarak transfer ne zaman gerçekleşiyor?
Içime su serptin canım ya vallahi. 8 9 tane olsun istiyorumYarıyor canım korkma. O engelliyor diğerleri büyümeye devam ediyor
Hadi bakalim inslalah guzelce gelisir olgun yumurtalar olurIlk kontrolümdü tam net sayi vermedi. Sagda 4 tane 16 mm boyutunda var. Sol daha cok ama 12 13 mm dedi. Soldakileri sagdakilere yetistirmeye calisiyor dr hanımcımc.tesi kontrol var. Daha net bişey söyler herhalde.
Sağol canım. Hepimizin işleri rast gider, 2021'de taze anne adayları oluruz inşaallahHadi bakalim inslalah guzelce gelisir olgun yumurtalar olur
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki o süreçte ilaç kullandınız miCanım merhaba regl olduktan sonra yumurtlama gününden 3-4 gün geçtikten sonra transfer oluyor
Ilaci regl inizin kaçıncı günü kullandinizMerhaba canım. Hayırlısı olsun. Adet olunca estrofem baslamistm ben. Rahim. Kalinlasmasi icin uygun kalınlığı gelince adetin 15. Ve 20.gunleri arasında transfer oluyor genelde
Rica ederim ne demekCevabınız için teşekkür ederim. Peki o süreçte ilaç kullandınız mi
3. Ya da 4.gundu canımIlaci regl inizin kaçıncı günü kullandiniz
amin inşallahBak ezan okunuyor hamile kadının duası kabul olur derlerAllahım bu akşamlar ezanlar yüzü suyu hürmetine dualarınız dualarımız kabul olsun isteyen arzulayan her annenin anne adayının kucağını boş bırakmasın rabbim
Sabahın 9 unda eczane kepenklerine sarılacagım@ElifffErdemm ben bugun yaptim seni bekliyorum yarin icin
Amin inşallah allah razı olsunYok canım bir şey olmaz korkmahayırlısı olsun bol kaliteli yumurtalrij olsun inşallah
Yetis dostumSabahın 9 unda eczane kepenklerine sarılacagımPeşindeyim inşaAllah
Mucize bisey sorucam yumurta toplama işlemi olduğu ay mi hamile kaldın.Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?