Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah. Benim de 2. deneme tuttu. 9 haftalıkken kalbi durdu Işe yarıyo dimi bu iğne canım ya? Sanki heran çatlayacaklarmış gibi geliyor bana.

Amin canım. Rabbim yaşadığın o güzel duyguyu bizlerde en kısa zamanda nasip etsin insallah sana yetiselim hemen
Bak ezan okunuyor hamile kadının duası kabul olur derlerAllahım bu akşamlar ezanlar yüzü suyu hürmetine dualarınız dualarımız kabul olsun isteyen arzulayan her annenin anne adayının kucağını boş bırakmasın rabbim

Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah. Benim de 2. deneme tuttu. 9 haftalıkken kalbi durdu Işe yarıyo dimi bu iğne canım ya? Sanki heran çatlayacaklarmış gibi geliyor bana.
Yarıyor canım korkma. O engelliyor diğerleri büyümeye devam ediyor

Aminnn canım Allah razı olsun sende insallah sağlıcakla kucağına al

Soylemedilermi ulstrasyonda kac tane göründüğünü ne zmaan toplama inslalah
Ilk kontrolümdü tam net sayi vermedi. Sagda 4 tane 16 mm boyutunda var. Sol daha cok ama 12 13 mm dedi. Soldakileri sagdakilere yetistirmeye calisiyor dr hanımcım c.tesi kontrol var. Daha net bişey söyler herhalde.

Arkadaşlar merhaba bişi soracağım. 20 ekimde yumurtalarım toplandı. 1 ay rahim dinlendirme olacak. Şimdi süreç nasıl işleyecek regl olduktan sonra tam olarak transfer ne zaman gerçekleşiyor?
Canım merhaba regl olduktan sonra yumurtlama gününden 3-4 gün geçtikten sonra transfer oluyor

Ilk kontrolümdü tam net sayi vermedi. Sagda 4 tane 16 mm boyutunda var. Sol daha cok ama 12 13 mm dedi. Soldakileri sagdakilere yetistirmeye calisiyor dr hanımcım c.tesi kontrol var. Daha net bişey söyler herhalde.
Hadi bakalim inslalah guzelce gelisir olgun yumurtalar olur

amin inşallah

Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Mucize bisey sorucam yumurta toplama işlemi olduğu ay mi hamile kaldın.
Yani yumurtan toplandı dinlenmeye bırakıldım adetini beklerken o 10 15 günlük muhteddemi oldun?
Çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…