- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
Kaç yumurtan var canım yumurta çoksa ohss riskine karşı dondurulmuş transfer olabilrijsnBen daha opu olmadımama tahminim p.tesi günü toplarlar. Taze yada ertelenmiş transfer olup olmayacağını bilmiyorum. Ertelenmezse ben de kasımda transfer olucam herşey yolunda giderse inşaallah
Yok hayır ilk gebeliğim 6 ay denedik olmadı eşimde testlerden geçince azosperm sorunu çıktı nasip böyleymiş.tüp bebeğe karar verdik.2 ekimde transfer oldum 12 gün sonra pozitif sonuç aldım iğnelere devam demişti doktorum.geçtiğimiz pazartesi saat 1 gibi kanamam oldu nasıl ağlıyorum bebeğim düştü diye benim salaklığım çok ayakta kaldım ilk 3 ay önemli sonuçtaKesinlikle katılıyorum. Tüp bebek ücreti söylüyorlar ama ilaçlar hiç bitmiyor kisen baya iğne oluyormussun canım. Daha önce düşük geçmişin mi var ya da şu an riskin mi var. Transfer. Sonrası bende kan sulandırıcı hibor kullandım aspirin progetsrn fitil ve estrofem. Daha sonra dış gebelik tanısi konmadan önce kanamam vardı düşük tehlikesi olmasın diye birde progestron iğne oldum bitmiyor gerçekten rabbim bebegine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
Suan 7 side 3.gunde 4 iyi normal seyirde 3 u biraz geriden geliyor dedi
Inslalah sonucunda saglikli kucagimiza alabilecegimiz embriyolar gelisir inslalah hepsi hayilrisyla kaliteli 5.gune ulasirOh oh maşallah çok iyi
Canım dinlen mutlaka ama uzun süre yatma. Rahime kan akışı icjn hareket etmen lazım en azından evin içinde yürü arada kalkıp. Kalp atışınıda duyacaksın inşallahYok hayır ilk gebeliğim 6 ay denedik olmadı eşimde testlerden geçince azosperm sorunu çıktı nasip böyleymiş.tüp bebeğe karar verdik.2 ekimde transfer oldum 12 gün sonra pozitif sonuç aldım iğnelere devam demişti doktorum.geçtiğimiz pazartesi saat 1 gibi kanamam oldu nasıl ağlıyorum bebeğim düştü diye benim salaklığım çok ayakta kaldım ilk 3 ay önemli sonuçtadoktoru nasıl aradığımı bilmiyorum hemen gel dedi gittim çok şükür kese yerinde bebeği göremiyorum çünkü çok yeni bi sonraki haftada görürüm dedi haftaya nasip olursa kalbi için gidicem Pazartesi 2 saat kanama sürdü doktor yatacaksın istiharet dedi bi tuvalet için kalkıyorum salı günü lekelenme bitti şükür yok bişey.iğnelerden oksaparı kesti o da olabilir kanama yapabilir dedi birde yormayacaksın kendini dedi.demem o ki iğne ilaçlar hep devam herseyin hayırlısı amin inş hepimiz kucağımıza alırız sağ Salim
Rapor bildiğim kadarıyla 2.ve sonraki denemeler için çıkıyomuş.ilkini hiç bir şekilde karşılamıyor demişti asistan özellikle sordum ki sigortadan yararlanırız diye.ama olmadı olsun böylesi nasipmiş canım.yani hiç isyan da etmedim yaşayacağım şeyler varmış dedim bismillah deyip başlamıştık3 ay birdeAy neyse yeterki bebiş sağlıklı olsun.Verilir Size rapor çıkmadi mi acaba ? Bende bundan sonrakilere raporlu yaptırıcam
Kaç yumurtan var canım yumurta çoksa ohss riskine karşı dondurulmuş transfer olabilrijsn
Ahhh cetrodite miSagda 4 tane var 16 mm olmuşlar. Solda daha çok yumurta var ama 12 13 mm dedi dr. Benim sağ yumurtalık çok fazla uyarılıyor malesef5 günde o boyutlara gelmişler. C.tesi kontrol var. Dün bugün ve yarin ignelere devam. büyüyenler çatlamasın diğe ekstra bi iğne daha verdi. C.tesi daha net sayılır herhalde.
Ya çok korktum o gün çünkü o kadar emek verdik kiCanım dinlen mutlaka ama uzun süre yatma. Rahime kan akışı icjn hareket etmen lazım en azından evin içinde yürü arada kalkıp. Kalp atışınıda duyacaksın inşallahAhhh bu süreçler ne zor ne sancılı sonu güzel olacak insallah sağlıkla gelsin
Kaliteli, sağlıklı, tutunabilecek 2 tanecik embriyocuk olsun bana yeterInslalah sonucunda saglikli kucagimiza alabilecegimiz embriyolar gelisir inslalah hepsi hayilrisyla kaliteli 5.gune ulasir
Yaa çok haklısın canım. Gerçekten tup bebek büyük emek. Hem maddi hem manevi olarak tükeniyor insan.Ya çok korktum o gün çünkü o kadar emek verdik kiankaradan annem geldi yemeğimi falan herseyimi yapıyo Şuan bişeyim yok ama insan ister istemez kıpırdamak istemiyo Yattığım yerde sağa sola dönüşler bazen bacaklarımı falan hareket ediyorum çok su içtiğim için özellikle doktor söyledi baştan beri 2,5 3 lt içtiğim için sık sık tuvalete kalkıyorum haftaya doktora gidene kadar böyleyim sanırım
Evet ondan arı sokmuş gibi oluyoAhhh cetrodite mimasallahh büyüsünler kaliteli olsun yavrucklr
Evet kuzum ben haziran ayında yaptrdim tüp bebeği. Bir ay rahim dinlenme oldu. Temmuzda transfer oldum ama malesef dis gebelik yaşadım. Ağustosta bebeğin düşmesi için iğne oldum. Beklemedeyim kasım adetim ile doktora gıdıcem.Evet ondan arı sokmuş gibi oluyobide tatlı tatlı kaşınması sen de deneyimledin galiba canım ?
İnş canım öyle dua ediyorum ki bana bağışlasın sağlıkla hayırlısıylaYaa çok haklısın canım. Gerçekten tup bebek büyük emek. Hem maddi hem manevi olarak tükeniyor insan.
Kalp atışını duyunca büyük bir oh çekersin ama stres bitmez
Olur insallah guzelce toplanir yumurtalarinizKaliteli, sağlıklı, tutunabilecek 2 tanecik embriyocuk olsun bana yeter
Amin inşaallah. Biran evvel toplansa da biz de bilsek elde ne varOlur insallah guzelce toplanir yumurtalariniz
Amin canım. Rabbim yaşadığın o güzel duyguyu bizlerde en kısa zamanda nasip etsin insallah sana yetiselim hemenİnş canım öyle dua ediyorum ki bana bağışlasın sağlıkla hayırlısıylaBu dönemler dinlenmeyle geçiyo işte yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik önemi büyük gerçekten..inş her isteyene verir allahım O kadar güzel bi duyguydu ki.transfer sonrası 12 gün geçmek bilmemişti hatta öğreneceğim gün hiç uyumamıştım ahhh ne güzel duygular allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Soylemedilermi ulstrasyonda kac tane göründüğünü ne zmaan toplama inslalahAmin inşaallah. Biran evvel toplansa da biz de bilsek elde ne var
Merhaba canım. Hayırlısı olsun. Adet olunca estrofem baslamistm ben. Rahim. Kalinlasmasi icin uygun kalınlığı gelince adetin 15. Ve 20.gunleri arasında transfer oluyor geneldeArkadaşlar merhaba bişi soracağım. 20 ekimde yumurtalarım toplandı. 1 ay rahim dinlendirme olacak. Şimdi süreç nasıl işleyecek regl olduktan sonra tam olarak transfer ne zaman gerçekleşiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?