• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım hakkında hayırlısı olsun. Adet olunca hemen başlıcak misjn transfer hazırlığına. Bu defa tedavi ile birlikte nar suyu içmeye başla canım.
adet olunca başlayacak hemen. bu sefer tedaviyle başlayacağım içmiştim ama çok sık değil

adet olunca başlayacak hemen. bu sefer tedaviyle başlayacağım içmiştim ama çok sık değil
Organik bulursan daha iyi olur canım narlar çıkmaya başladı alıp kendin sık. Tedavine birlikte her gün 1 bardak içersen bence faydası olacaktır. İnsallahh bebis için son bekleyistr. Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin 🙏🏻 💕

Organik bulursan daha iyi olur canım narlar çıkmaya başladı alıp kendin sık. Tedavine birlikte her gün 1 bardak içersen bence faydası olacaktır. İnsallahh bebis için son bekleyistr. Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin 🙏🏻 💕
amin inşallah hepimiz için. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Merhaba canım. İdrar testinde ilk 10 dakika çıkan sonuç doğrudur. Sonrası kuruma çizgisi olarak çıkıyor.

Ama daha önceleri de yaptığımda hiç böyle olmamıştı
İdrar testlerine artık güvenmiyorum açıkçası çünkü sonradan çıkan çizgi oluyor ve ben ilk 5 10 dakika çizgi çıktığı oldu yinede gebe değildim. Sen yeni bir test yap canım ilk 10 dakika çıkacak mı diye bekle. Adetin geçti mi

Nar suyu ne işe yarıyor? İlk defa duydum.

Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Ilişkiyo yasaklamadı mı size dr? 😳 Bize iğnelerle beraber yasak koydu.

İdrar testlerine artık güvenmiyorum açıkçası çünkü sonradan çıkan çizgi oluyor ve ben ilk 5 10 dakika çizgi çıktığı oldu yinede gebe değildim. Sen yeni bir test yap canım ilk 10 dakika çıkacak mı diye bekle. Adetin geçti mi
Bugünlerde olmam lazım ama histereskopi oldum 20gun önce bir haftadır kasık ağrım var önceki hamilelikleri nde olduğu gibi en çok o beni suphelendirdigi için yaptım testi

Canım benimki 3.17 , hemşire 2,5 olması gerekiyor dedi ama ilaçlardan dolayı yükselmiş olabilir dedi kontrole gidince bakacağım
Hakkında hayırlısı olsun canm. Duana tez zamanda ulaşırsın inşaallah 🤲

Back