Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

fazla kalın olduğunda erteleniyor mu onunla ilgili bir bilgim yok. bilenler cevaplayabilir mi
Aynen bilgisi olan varsa yazar mısınız
Kızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
Benımde 9 kasım banada demedı

Sizin neden 35 bin tuttu merak ettim.Benim Nicel beyde raporsuz mikroçip ve donma çözme gibi ekstra ücretlerle 20 bin oldu. Hos bana 35 bine tutacak deseler seve seve verirdim.

Sizin neden 35 bin tuttu merak ettim.Benim Nicel beyde raporsuz mikroçip ve donma çözme gibi ekstra ücretlerle 20 bin oldu. Hos bana 35 bine tutacak deseler seve seve verirdim.
Belki yol parasından ötürü olabilir benimde 19 bini buldu. Bende merak ettim açıkçası 35 TL neden tuttuğunu

Tedavi 10 bin..dondurma 2.300 onun dışında yumurtalar istediği gibi büyümedi extralara girdik iğneler ilaçlar yani hala almaya devam ediyorum.estrofem oksapar prolutex coraspin folikasitler progestan...o iğneler o kadar pahalı ki sabah akşam vurulduğum için 3 gün gidiyo hadi bakalım bidaha ver tekrar.eşimle hesap yaptık yani hiç bi doktor demesin 10-13 bin gidiyo diye.devamları oluyo şuan hamileyim gerçi ama maddi manevi yıprandık olsun sonuç iyi ona şükrediyoruz

Merhaba arkadaşlar inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız hatta bebeklerinizi siz Benden tecrübelisinizdir ben bugun daha iğne vurunma ya yeni başladım gonelf göbekten vurdum ve çıkardıktan sonra 1 damla kadar kan çıktı niye çıktı yanlış bşey mi yaptım acaba

Belki yol parasından ötürü olabilir benimde 19 bini buldu. Bende merak ettim açıkçası 35 TL neden tuttuğunu
Yol parasını katmıyorum canım vallahiyumurta toplamına kadar zaten iğneler vardı transferden sonra tekrar farklı iğnelere ilaçlara başladık.

Anladım canım hep ilaç ücreti demekki. Transfer sonrası ilaçlar 1300 tutmuştu benim. O bile çok gelmişti bana. Maddi manevi zor. Kesinlikle 10 bin diyorlarsa en az 20 bin ve fazlası.

Anladım canım hep ilaç ücreti demekki. Transfer sonrası ilaçlar 1300 tutmuştu benim. O bile çok gelmişti bana. Maddi manevi zor. Kesinlikle 10 bin diyorlarsa en az 20 bin ve fazlası.
Tabi tabi doğru ilaçlar zaten.benim 4+ 5 günlük bebeğim ve devam ediyorum sabah akşam iğnelereYarın tekrar ilaç iğne alıcam doktorum devam edeceksin dedi ediyorum ne zaman biter bilmiyorum Ama netten araştırdığımda ilk 3 ay kullanım varmış tüp bebek için hakkımzda hayırlısı olsun inş

3 ay birde Ay neyse yeterki bebiş sağlıklı olsun.Verilir Size rapor çıkmadi mi acaba ? Bende bundan sonrakilere raporlu yaptırıcam

Kesinlikle katılıyorum. Tüp bebek ücreti söylüyorlar ama ilaçlar hiç bitmiyor ki sen baya iğne oluyormussun canım. Daha önce düşük geçmişin mi var ya da şu an riskin mi var. Transfer. Sonrası bende kan sulandırıcı hibor kullandım aspirin progetsrn fitil ve estrofem. Daha sonra dış gebelik tanısi konmadan önce kanamam vardı düşük tehlikesi olmasın diye birde progestron iğne oldum bitmiyor gerçekten rabbim bebegine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin

Yok canım bir şey olmaz korkma hayırlısı olsun bol kaliteli yumurtalrij olsun inşallah

Birsey olmaz derinizi sikistirarak vurun dik aciyla benim ilklerde hic olmadi ama artik son ignelerde acima ve morarma olmustu ama oyle kan olmadi

Aynen canım riske atma belli mi senin transfer ne asamadasin
Ben daha opu olmadım ama tahminim p.tesi günü toplarlar. Taze yada ertelenmiş transfer olup olmayacağını bilmiyorum. Ertelenmezse ben de kasımda transfer olucam herşey yolunda giderse inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…