• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.
Neden kalınlık uygun olmaz diye düşündün? Olur inşaallah

Yaa benim o kadar tuhaf ilerliyor ki şu transfer süreci bu ay transfer yapılmayacağını düşünmeye başladım. Estrofem kullanmaya başladım kontrole falan çağırmadılar. Kendi kafama göre adetin 15.günü gittim, 20.gün transfer olacak denmişti. Rahim kalınlığı 1 cm 21'inde yapalım dediler. Ilacı kullanmaya devam ediyorum ama 21'ine kadar rahim kalınlığı uygun olmayacak sanırım.
O nasıl oluyor ya kontrole çağırmadan rahmi nasıl hazırlıyorlar. Ben olsam kapılarını aşındırırdım.çünkü bazen doktorlar yada hemşireler hasta söylemeyince rahat davranıyorlar. Daha önce böyle doktorlarla karşılaştım kavga çıkardım sonrada gitmedim

Lekelenme yi sayarsak benimde 3.gün olur canım. İlacın her türlüsü kötü ama bu süreçte kullandığımız ilacın haddi hesabı yok 🥺 ilaçtan kan vermekten tiksiniyorum 😁
Aynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırız 😊😊

Aynen bende canim inslalah ilaclar bi yanimizi onariyor bi yanimizdan götürüyor inslalah sonucunda hayirli guzel haberlere ulaşırız 😊😊
İnşallah canım. Tek duamız dileğimiz bu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

K
Kan sulandırıcı dr vermese bile al bence. Benim ilkinde vermemişti. 2.'de iğne şeklinde vermedi yine ama tavsiye ederim istersen kullan dedi. Bebeğin beslenmesini kolaylaştırır dedi. Iğne almasan da coraspin al. Progesteronu mecbur verir canım. Bu suni bir gebelik olduğu için yapay hormon kullanmak zorundayız.

Kan sulandiriciyi ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor? Cok tesekkur ederim❤️

Ben hiç kullanmadım canım estrofem, normalde aşılama olacaktım ilk kontrolde çok yumurta oluşunca tüpe döndük biz, adetin 8.günündeydim 9.8di rahim kalınlığım o yüzden doktor gerek görmedi sanırım 🤔

Kuzum benim de bugün hiçbir şey yok 🙄 sabah uyandım içim bomboş bianda umudumu kaybettim sanki ama bilmiyorum

Aaa sondayla mu boşaltıyolarmış 🤦🏻‍♀️ Doktor bana sordu boşalttırayım mı idrarınızı diye ben tutarım dedim sanıyorum ki normal yapın dicekler :KK70:
Çok alemsin yaa 🤣🤣🤣

O nasıl oluyor ya kontrole çağırmadan rahmi nasıl hazırlıyorlar. Ben olsam kapılarını aşındırırdım.çünkü bazen doktorlar yada hemşireler hasta söylemeyince rahat davranıyorlar. Daha önce böyle doktorlarla karşılaştım kavga çıkardım sonrada gitmedim
Muhtemelen ben de buna bi daha gitmicem. Hele bi transfer yapsın da kazasız belasız.

Kan sulandiriciyi ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor? Cok tesekkur ederim❤️
Bana transfer günü önermişti. Ama burdaki arkadaşları okuyorum, transfer için adetliyken gittikleri ilk kontrolde vermiş dr.'ları coraspin. Sen hangi aşamadasın bilmiyorum. Ama opudan önce sakın başlama canım. Belki seninki de verir transfer için gittiğinde.

Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba🤔
Inan hiçbir bilgim yok. Sen nereye gidiyorsun Allah aşkına. Bu kadar baştan savma iş görmedim ben 😑

10mm iyi bir deger canım neyını begenmedın? Hatta 9 ile 11 mm arası en iyi olanmış. Bende fazla kalınlaşcak diye korkuyorum

Adetin 25.günü transfer olmuş olacam. Normalde döngüm zaten 24 gün. Akışına bıraksam transfer günü adet olmuş olmam gerekiyor yani.
Estrofemin adet baskılama gibi bir etkisi var mi ki acaba🤔
Lucrin vuruldun mu? Benımde oyle adetın 26. Gunune denk gelecek nerdeyse ama bana lucrın vurdurdular kontrol altına aldılar hormonları.

Benim ilk. Aslinda doktoruma guveniyorum
Ama yine ilk heyecani ve stresi olunca cogunluk kullandiysa doktora soriyim bana neden vermedi yada vericek mi biliyim istiyorum🙈
Doğru insan bilmek istiyor. İstanbul da mısın doktorun kim? İlk denemelerde galiba çok ilaç yüklemiyorlar.

Back