- Konu Sahibi pembiss123
- #5.141
Hayır yanlış anladınız transfer yapılacaksa diye söyledim siz hangi aşamadasınız
Benim yarin opu sonra taze transfer ilk benim surecleri pek blmiorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yanlış anladınız transfer yapılacaksa diye söyledim siz hangi aşamadasınız
Benim hiç taze transfer olmadı ama her dr farklı işlem yapıyor. İlk transferimde bende progestan kullanmamıştım. Şimdi ki transferim yeni doktorumla o hergün progestan iğne verdi.Benim yarin opu sonra taze transfer ilk benim surecleri pek blmiorm
Bana da çok uyku yapıyorMerhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
Estrofem baş ağrısı yapıyor diyenler olmuş ama ne zaman başlıyor ki bu etkisi ben iki tane aldım bugün hiç baş ağrım olmadı merak ettim bende mi bir sıkıntı var diye
Alışıyor bünye canim öyle diye diye doguracagiz vaĺla
nin o bunyeden bünyeye değişiyor. Bence sevinmelisin bu duruma☺☺☺Merhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
Estrofem baş ağrısı yapıyor diyenler olmuş ama ne zaman başlıyor ki bu etkisi ben iki tane aldım bugün hiç baş ağrım olmadı merak ettim bende mi bir sıkıntı var diye
Ben varım canımBen varım
Bende 9 kasım canımNe guzel belirti varmı sizde
Kacıncı gun embriyosu
Dondurulmuş mu bıde
Ay cok soru sordum merak edıom herseyı kusura bakma cokta heyecanlıyım
Bünye alışana kadar yapacak mı acabaBana da çok uyku yapıyor
Benimde transferi saymazsak 3.gunun gecesi oldu progestan fitille alakalı bı durummus hemşiremle konuştum merak etme hiç canım içini ferah moralini yüksek tutKızlar az önce lavaboya gittim progesteron kalıntıları geldi peçeteyle sildiğimde ama içinde pembe renk vardı. Sanırım hafif kanamam oluyor. Acaba kötü bir şey mi oluyor çok endişelendim. Bugün transfer gününü saymazsak 6. günüm
Benimde dondurulmus sadece bel agrısı hafıf, bazende baş agrısı oda hafifBende 9 kasım canım
Kasıl ve bel ağrısı var ilaçlarda yapıomuş ama
5 gün embriyosu dondurulmuştu
Senin varmı belirti
Msjını okuyunca sevindim inanki canım belki ilk gün olduğu için böyledir çokta sevinmeyeyim kursağımda kalmasınCa
nin o bunyeden bünyeye değişiyor. Bence sevinmelisin bu duruma☺☺☺
Bwnımde 9 kasım. 3. Gün embıryosu bel karın agrısı var benımde aynıBende 9 kasım canım
Kasıl ve bel ağrısı var ilaçlarda yapıomuş ama
5 gün embriyosu dondurulmuştu
Senin varmı belirti
Aynen aslinda vakit guzel geciyo ama tramsferden sonra ne yaparim bilmiyorum biz cocuklarla surekli oyun oynuykruz hoplamali ziplamali vs dikkat edicem artik yada 1 hafta falan rapor alirimmeslek için mecburi tabi.iyi tarafı vakit geçirebiliyorsun.ben işi bıraktığım için evde saat geçmiyor çalışmayı özledim
Benim hiç taze transfer olmadı ama her dr farklı işlem yapıyor. İlk transferimde bende progestan kullanmamıştım. Şimdi ki transferim yeni doktorumla o hergün progestan iğne verdi.
Canım ilk gün yapsaydı yapardiMsjını okuyunca sevindim inanki canım belki ilk gün olduğu için böyledir çokta sevinmeyeyim kursağımda kalmasın
Canim kisidrn kisiye degisir bence yan etkisi herkeste olacak diye birsey yokben de 4 gundur kullaniyorum kullandiktan sobra basliyor agri ve ağırlıkMerhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
O zaman dansCanım ilk gün yapsaydı yapardi
Ay teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun. Aslında ilaçlara hemen tepki verir vücudum ondan şaşırdım sankiCanim kisidrn kisiye degisir bence yan etkisi herkeste olacak diye birsey yokben de 4 gundur kullaniyorum kullandiktan sobra basliyor agri ve ağırlık
ilk 1hafta dikkat etsen yeter zaten sonuçta herkes ganileyken çalışıyor geziyorriskli bir durum olmadıkça çalısmak daha gzlAynen aslinda vakit guzel geciyo ama tramsferden sonra ne yaparim bilmiyorum biz cocuklarla surekli oyun oynuykruz hoplamali ziplamali vs dikkat edicem artik yada 1 hafta falan rapor alirim