• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
Estrofem baş ağrısı yapıyor diyenler olmuş ama ne zaman başlıyor ki bu etkisi ben iki tane aldım bugün hiç baş ağrım olmadı merak ettim bende mi bir sıkıntı var diye 😁🙄

Merhaba bugün estrofeme başladım kızlar yarında kontrolüm var neler olacak merak ediyorum. İçimde de nedense bir endişe var.
Estrofem baş ağrısı yapıyor diyenler olmuş ama ne zaman başlıyor ki bu etkisi ben iki tane aldım bugün hiç baş ağrım olmadı merak ettim bende mi bir sıkıntı var diye 😁🙄
Bana da çok uyku yapıyor 👎

Ca
nin o bunyeden bünyeye değişiyor. Bence sevinmelisin bu duruma☺☺☺

Kızlar az önce lavaboya gittim progesteron kalıntıları geldi peçeteyle sildiğimde ama içinde pembe renk vardı. Sanırım hafif kanamam oluyor. Acaba kötü bir şey mi oluyor çok endişelendim. Bugün transfer gününü saymazsak 6. günüm
Benimde transferi saymazsak 3.gunun gecesi oldu progestan fitille alakalı bı durummus hemşiremle konuştum merak etme hiç canım içini ferah moralini yüksek tut🙏

meslek için mecburi tabi.iyi tarafı vakit geçirebiliyorsun.ben işi bıraktığım için evde saat geçmiyor:KK43: çalışmayı özledim😭
Aynen aslinda vakit guzel geciyo ama tramsferden sonra ne yaparim bilmiyorum biz cocuklarla surekli oyun oynuykruz hoplamali ziplamali vs dikkat edicem artik yada 1 hafta falan rapor alirim😊

Benim hiç taze transfer olmadı ama her dr farklı işlem yapıyor. İlk transferimde bende progestan kullanmamıştım. Şimdi ki transferim yeni doktorumla o hergün progestan iğne verdi.

Benim ilk. Aslinda doktoruma guveniyorum
Ama yine ilk heyecani ve stresi olunca cogunluk kullandiysa doktora soriyim bana neden vermedi yada vericek mi biliyim istiyorum🙈

Canim kisidrn kisiye degisir bence yan etkisi herkeste olacak diye birsey yok😊😊ben de 4 gundur kullaniyorum kullandiktan sobra basliyor agri ve ağırlık

Canim kisidrn kisiye degisir bence yan etkisi herkeste olacak diye birsey yok😊😊ben de 4 gundur kullaniyorum kullandiktan sobra basliyor agri ve ağırlık
Ay teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun. Aslında ilaçlara hemen tepki verir vücudum ondan şaşırdım sanki 🥰

Aynen aslinda vakit guzel geciyo ama tramsferden sonra ne yaparim bilmiyorum biz cocuklarla surekli oyun oynuykruz hoplamali ziplamali vs dikkat edicem artik yada 1 hafta falan rapor alirim😊
ilk 1hafta dikkat etsen yeter zaten sonuçta herkes ganileyken çalışıyor geziyor;)riskli bir durum olmadıkça çalısmak daha gzl🥰

Back