• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar merhabalar. Ilk bebegim tüp bebek olup kucagina alip ikinciyi de denemeye baslayan var mi aranizda? Benim kizim 2018 temmuz dogumlu. O 11 aylikken 2. ye hamile kaldim dogal yolla. Ama ne yazik ki 20 haftalikken kaybettim bebegimi.. vücudu ödemle kaplyidi.üzerinden tam 1 sene gecti tekrar tüp bebek denemeye karar verdim. Suan igneleri vuruyorum taze embriyoyla bu ay transfer olucam allah nasip ederse. Suan kizim 2,5 yasinda tarnsferden sonra nasil dinlenicem nasil olacak hic bilmiyorum.. o yüzden paylasmak istedim sizlerde de var mi diye
Ben ilk tüp denemeyle kızim oldu. 7 yaşında. Şimdi taze transfer oldum. Beklemedeyim inşallah kardeş bekliyoruz

Progestrn tup bebek surecinde ne zaman veriliyor opudan sonra mi? Cok soru soruylrum galiba k bakmyin ama bizim sebepsiz oldugu icin doktorum ilaclarida hep dusuk doz veriyor vs bazi seyleri sorun yok diye dusunup vermemezlik yapar mi diye korkuyorum. Mesela kan sulandirici transferden sonra veriliyorms ama bana vermediler diye yazanlarda goruyorum. Bu surecte neler kullaniliyor biliyim doktora da ona gore sorayim istiyorum

Back