- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.678
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.121
kafa hep orda olduğu için günler geçmek bilmiyor.dışarda korona kış geldi.kafa dağıtacak birşeyde yapamıyoruz kiBen de beklemedeyim zulüm mübarek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafa hep orda olduğu için günler geçmek bilmiyor.dışarda korona kış geldi.kafa dağıtacak birşeyde yapamıyoruz kiBen de beklemedeyim zulüm mübarek
Sonucumuz pozitif olsunÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Opudan transfere kadar kontroller oluyor. Transferden sonra gebelik testine kadar kontrol yokBi sey sormak istiyorum opudan transfere kdr yada transferden gebelik testine kdr doktora kontrole gidiyor muyuz
Canım hayırlı olsun umarım pozitif sonucu görürsünÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Ben ilk tüp denemeyle kızim oldu. 7 yaşında. Şimdi taze transfer oldum. Beklemedeyim inşallah kardeş bekliyoruzKizlar merhabalar. Ilk bebegim tüp bebek olup kucagina alip ikinciyi de denemeye baslayan var mi aranizda? Benim kizim 2018 temmuz dogumlu. O 11 aylikken 2. ye hamile kaldim dogal yolla. Ama ne yazik ki 20 haftalikken kaybettim bebegimi.. vücudu ödemle kaplyidi.üzerinden tam 1 sene gecti tekrar tüp bebek denemeye karar verdim. Suan igneleri vuruyorum taze embriyoyla bu ay transfer olucam allah nasip ederse. Suan kizim 2,5 yasinda tarnsferden sonra nasil dinlenicem nasil olacak hic bilmiyorum.. o yüzden paylasmak istedim sizlerde de var mi diye
Aynen öyle ben de eve verdim kendimi. Olmadık işler buluyorum kendime. Bugün yarın derken günler geçiyor iştekafa hep orda olduğu için günler geçmek bilmiyor.dışarda korona kış geldi.kafa dağıtacak birşeyde yapamıyoruz ki
Canım hayırlı olsun beni de acayip gaza getirdin, benimde 3. Gün embriyosu yarın 9. Gun olucak transferin, bende mi test yapsam acabaEvet tatlım, yarın ki değerlerimi çok merak ediyorum. 7. Günde yapmıştım o 13.13 dü.
Insallah canim senin kizce büyümüs cok zorlanmazsin tahminim allahin izniyle gelsin sagliklaBen ilk tüp denemeyle kızim oldu. 7 yaşında. Şimdi taze transfer oldum. Beklemedeyim inşallah kardeş bekliyoruz
Enfeksiyon direk lekelenme yapmayabilir belki canim belki de tutunma lekesidir kim bilir.. kacinci gün transferininPembe leke geldi lavaboda sanırım enfeksiyon dan
Benimde ilk transferim de yanlıs hatırlamıyorsam 6. Gun gelmıs tıPembe leke geldi lavaboda sanırım enfeksiyon dan
Opudan transfere kadar kontroller oluyor. Transferden sonra gebelik testine kadar kontrol yok
Bende korkuyorum cokda dikkatliyim ama okulda cocuklarla hasir nesiriz hayirliyla transferimi olsam diyorum Allahtan ara tatil var 1 haftakafa hep orda olduğu için günler geçmek bilmiyor.dışarda korona kış geldi.kafa dağıtacak birşeyde yapamıyoruz ki
Ay bende ya atar atmaz bi bas agrisi vuruyo okulda zor ayakta duruyorum basim agriyo gozlerime bile vuruyo sankiEstrofem ve baş ağrısı ilişkisini gayet güzel bir biçimde deneyimliyorum.1 hafta sonra geçiyor muydu neydi bu?
meslek için mecburi tabi.iyi tarafı vakit geçirebiliyorsun.ben işi bıraktığım için evde saat geçmiyor çalışmayı özledimBende korkuyorum cokda dikkatliyim ama okulda cocuklarla hasir nesiriz hayirliyla transferimi olsam diyorum Allahtan ara tatil var 1 hafta
Bekle geciyorEstrofem ve baş ağrısı ilişkisini gayet güzel bir biçimde deneyimliyorum.1 hafta sonra geçiyor muydu neydi bu?
eyvahBekle geciyor
Hayır yanlış anladınız transfer yapılacaksa diye söyledim siz hangi aşamadasınızOpudan sonra kacinci gune gittigi onemli degil mi mesela 3. Gun embriyosu o arada yinede kontrol oluyor mu